Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jeden z pohlavárů teroristické skupiny Fronta an-Nusra Abu Daoud al-Baljiki, který přijel do Sýrie z

#9376 Jeden z pohlavárů teroristické skupiny Fronta an-Nusra Abu Daoud al-Baljiki, který přijel do Sýrie z

2016-05-15 14:51

Jeden z pohlavárů teroristické skupiny Fronta an-Nusra Abu Daoud al-Baljiki, který přijel do Sýrie z Belgie, aby tu bojoval na straně ozbrojenců, byl zabit minulý pátek, když syrské vojenské letectvo bombardovalo provincii Idlib.

Syrské pozorovatelské centrum pro lidská práva SOHR v pátek informovalo o tom, že letadla syrského vojenského letectva zaútočila v provincii Idlíb, v blízkosti hranice s Tureckem. V průběhu operace bylo zlikvidováno 16 ozbrojenců.

Více: Jeden z pohlavárů teroristické skupiny Fronta an-Nusra Abu Daoud al-Baljiki, který přijel do Sýrie z Belgie, aby tu bojoval na straně ozbrojenců,

Realista

#9377 V řeckém táboře šlo expertům EU o život, byl mezi nimi i Čech

2016-05-15 15:22

Koncem dubna se v táboře Moria, určeném pro uprchlíky, na řeckém ostrově Lesbos odehrály podle zjištění Práva v průběhu tří dnů hned dva vážné incidenty.

Během toho prvního při nepokojích migrantů šlo 23. dubna o život i přítomným zhruba deseti expertům z Evropské unie včetně jednoho z českého ministerstva vnitra.

Řecká policie navíc nechala tyto úředníky z Evropského podpůrného azylového úřadu (EASO), kteří pomáhají s azylovými procedurami a případně s vrácením uprchlíků do Turecka, napospas rozlícenému davu. Z tábora se stáhla, přestože v něm vypukl požár poté, co migranti zapálili kontejnery.

Naštěstí ale experti uvěznění uvnitř tábora přivolali policisty z agentury Frontex, která má na starost obranu vnějších hranic EU, nikoli však ochranu azylových pracovníků. I přesto, že tedy lidé z Frontexu žádnou pravomoc zasáhnout neměli, azylové pracovníky z místa vzpoury dostali po dvou hodinách incidentu ven.

Do druhé bouře uprchlíků o tři dny později se pak nechtěně připletli další dva Češi, ale ani jim se naštěstí nic nestalo. Zjištění Práva o zmiňovaných nepokojích potvrdilo redakci ministerstvo vnitra s tím, že tehdejší situaci okamžitě řešily nejvyšší politické špičky obou zemí.

„Byla to jakási vzpoura či demonstrace. Došlo k vyhrocené situaci, kdy ti lidé vzali kontejnery s odpadky, vzali toaletní papír, zapálili ho a snažili se to pak prohodit skrz. Navíc to tam začali demolovat,“ přiblížil začátek prvního z incidentů Kittl.

Řecká policie tomu podle něj pouze přihlížela a nezasáhla, přestože se do vzpoury přidávalo čím dál víc lidí. „Ten prostor byl přitom uzavřen a uvnitř něj byli naši experti včetně jednoho Čecha, kteří nemohli ven,“ podotkl Kittl. Jediná cesta podle něj vedla právě přes místo, kde byli vzbouřenci, takže se dostali do pasti. Naštěstí ale zasáhli příslušníci z již zmiňovaného Frontexu.

Při dalších nepokojích o tři dny později se do ohrožení dostali jiní dva Češi. „Byl to víceméně ten samý incident jako ten první, ale naštěstí už ne tak zásadní. Ani při jednom z nich nebyl nikdo z expertů zraněn,“ poznamenal Kittl s tím, že pouze jeden z tlumočníků si poranil ruku při snaze přelézt plot, na němž byl natažen ostnatý drát.

Řekové přijali řadu opatření, například nechali v táboře vybudovat únikové východy pro personál i zmiňované pracovníky z EU, doplnili středisko o hasicí přístroje a navíc každému expertovi řešícímu azylová řízení s migranty nainstalovali k jeho stolu alarm – tlačítko, které v případě ohrožení zmáčkne a přivolá tím policii.

Tak na tupouny z EU třeba. Nechat je s imigranty o samotě, aby poznali na vlastní kůži, co jsou zač a čeho se zastávají. Co nechápu, je pokrytectví těch, kteří na jednu stranu tvrdí, že imigranti nepředstavují žádnou hrozbu, přičemž na druhou budují nouzové východy pro personál. Tohle jim může žrát opravdu jen hloupé stádo sluníčkových oveček.

Režim se snaží ututlat novou vzrůstající hrozbu. Hacktivisty hlásící se k Anonymous!

#9378 Režim se snaží ututlat novou vzrůstající hrozbu. Hacktivisty hlásící se k Anonymous!

2016-05-15 17:12

Režim se snaží ututlat novou vzrůstající hrozbu. Hacktivisty hlásící se k Anonymous!


Česká odnož hacktivistického hnutí Anonymous byla v ČR aktivní převážně v roce 2012. Soustředili se hlavně na boj s internetovou cenzurou, dohodou ACTA a zkorumpovanou vládou ODS. Jejich akce začaly útoky na webové stránky OSA. O týden později na několik hodin ovládli web ODS a získali osobní data tisíců jejich členů, které následně zveřejnili. Jejich pozornosti se nevyhnul ani ministr financí Miroslav Kalousek, který v té době zaváděl úsporná opatření a snižováním platů ohrozil stabilitu celé společnosti. Na jeho webové stránky umístili vzkaz, který si můžete stále přečíst zde. Anonymous spolupracovali s Piráty, ne však dlouho… Hnutí se začalo brzy rozpadat. Mohly za to převážně vnitřní spory, mezi samotnými členy.


VICE-Režim se snaží ututlat novou vzrůstající hrozbu. Hacktivisty hlásící se k Anonymous!

Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami.

#9379 Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami.

2016-05-15 17:14

Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami. Režimní strany mají obavy z „pegidizace“ výsledků voleb! Operace „Čistý stůl“ byla spuštěna!

Vládní garnitura má strach. Výsledky voleb v Polsku, kde došlo k překreslení politické mapy ze dne na den, výsledky zemských voleb v Německu, výsledek voleb v Rakousku, mohutné posilování národních a protimigračních hnutí a stran v celé Evropě, hrozba Brexitu ve Velké Británii, další kolo nepokojů v katastrofálně předluženém Řecku, spolu s naprosto nezvládanou migrační krizí, to všechno hrozí přerůst v mohutné systémové změny i v České republice. Režim vidí v okolních zemích, že protimigrační akcent je sjednocovacím prvkem opozičních sil a společné spinové téma odporu proti migrantům oslovuje v celé Evropě drtivou většinu voličů, bez ohledu na politické spektrum.

Režimní síly v ČR se proto rozhodly, že se pokusí zmanipulovat podzimní volby. Cestou ke zmanipulování voleb bude využití státních represivních složek a orgánů, které využijí byrokraticko-politický aparát k odstavení opozičních mimoparlamentních stran, které podle názorů režimu vykazují závadové postoje a závadové politické programy. Kriminalizace jednotlivých představitelů opozičních stran není spatřována jako dostatečný nástroj, a proto se hledají cesty, jak činnost těchto politických stran ukončit a rozpustit je, nebo přinejmenším alespoň pozastavit jejich činnost do doby, než bude na podzim po volbách.

VICE-Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami. Režimní strany mají obavy z „pegidizace“ výsledků voleb! Operace „Čistý stůl“ byla spuštěna!

STÁLE BEZ DŮKAZU PROTI AERONETU HMM SMICH

#9380 Odhalení: Redaktor Respektu si vymýšlí kauzy, aby zvedl tiskový náklad ztrátového časopisu.

2016-05-15 17:29

Odhalení: Redaktor Respektu si vymýšlí kauzy, aby zvedl tiskový náklad ztrátového časopisu. Proti jeho „novinařině“ se už v minulosti ostře ohradila i civilní rozvědka BIS!

Vylhané pohádky

Ze strany pana Kundry zaznělo mnoho výhrůžek a zastrašování našeho kamaráda v Havířově, od historky, že probíhá jakési vyšetřování AE News ze strany elitního policejního útvaru, přes bizarní nabídku korunního svědectví při blíže neurčeném svědčení proti nám jako Aeronetu, až po nabídku jakési blíže neurčené pomoci našemu kamarádovi, aby se „z toho dostal“ ven. Pouze dodávám, že nikdo z policie nebo z úřadů našeho kolegu v Havířově nekontaktoval a z ničeho neobvinil. Vybírání drobných příspěvků na provoz webu ještě pořád je v Česku v rámci zákonů, takže opět šlo ze strany pana Kundry o velkou pohádku.

Další lež, která při rozhovoru ze strany pana Kundry s našim kolegou zazněla, bylo tvrzení pana Kundry, že z účtu probíhají výběry v hotovosti. To je lež, kterou jsme odhalili hned na počátku, protože z účtu náš kamarád nikdy žádné výběry v hotovosti neprováděl, jak jsme se totiž dozvěděli, nemá k účtu vůbec vystavenou platební kartu, protože účet je veden pro účely bezhotovostních úhrad a žádná platební karta a hotovostní výběry nejsou tudíž potřeba. Viděli jsme i oskenované výpisy z účtu, nikde žádný záznam o hotovostním výběru prostředků z účtu (ani kartou z bankomatu, ani hotovostně výběrem na přepážce) za celý rok. Už toto bylo tedy jasné znamení na samém počátku, že pan Kundra jenom střílí od boku a domýšlí si fakta, v lepším případě, v horším případě rovnou účelově lže a vyrábí si tvrzení, pro která nemá žádné důkazy.

VICE-Odhalení: Redaktor Respektu si vymýšlí kauzy, aby zvedl tiskový náklad ztrátového časopisu. Proti jeho „novinařině“ se už v minulosti ostře ohradila i civilní rozvědka BIS!

Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamtivost

#9381 Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamtivost

2016-05-15 17:39

Česká brokerská firma doporučuje ČR neofeudalismus a migranty. Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamtivostí!

Pokaždé, když si přečtu článek od nějaké analytické nebo brokerské firmy, tak se mi začne otevírat kudla v kapse. Neměl jsem číst diskusi na Aeronetu pod posledním článkem, kde jsem našel odkaz na článek na serveru Novinky [1],  kde brokerská firma Cyrrus (což je dceřinka Cyrrus Group, která se zabývá nemovitostmi… aha, asi mají prázdné byty a chtějí je pronajmout migrantům, zatímco nájem za ně bude platit stát…) dokládá jakousi studii, podle které Česko zvládne přijmout a zaměstnat 80,000 migrantů.Obchodní rejstřík mluví sám za sebe, info o dceřince zde a matka zde. Brokeři si tedy chtějí na migraci přihrát malou domů v podobě nových nájemníků? Na trhu práce je prý spousta volných míst a těmi migranty se ta volná místa zaplácnou. Pánové brokeři z Cyrrus jsou vtipálci, možná jenom i šíbrové, kteří čmuchají velký zisk z možností, které příliv migrantů do Česka bude znamenat na realitním trhu s tzv. sociálně-integračním bydlením, což je tady v Německu teď doslova business č. 1 dnešních obchodníků s realitami. Jelikož Cyrrus Group se zabývá právě tímto realitním odvětvím, troufám si odhadovat, že tato zmíněná analýza je přímo motivována báječnou představou napakování se na migrační krizi, kterou by ovšem platil stát, a tím pádem potažmo daňový soustrastník.

Migrace nevyřeší zaplnění volných míst, o která nestojí ani domorodci!

Idea „zpeněžení“ migrační krize je velmi lákavá. Ovšem vychází z mylných premis a předpokladů. Brokeři z Cyrrus, podobně jako vláda Angely Merkel, si myslí, že cizinci a jmenovitě migranti prý obsadí ta volná pracovní místa, o která nemají domorodci zájem. Jenže to je brutální a fatální omyl, jak se ukazuje i tady v Německu. Brokeři zřejmě nečetli Davisovu finanční teorii rovnovážnosti trhu, která popisuje problém nízko-placených pracovních pozic a jejich obsazování cizinci s „nižšími sociálními standardy“. Už tehdy na počátku 20. století se ukázalo, že cizinci v USA jsou ochotni pracovat za nízké mzdy zpočátku, ale očekávají stejný růst platů, jako mají místní američtí zaměstnanci ve fabrikách. Tlak na růst mezd je podle Davise způsoben tím, že cizinci žijí ve stejném ekonomickém prostoru a tudíž ceny a náklady na život musí odpovídat mzdám a platům domorodců.

VICE-Česká brokerská firma doporučuje ČR neofeudalismus a migranty. Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamtivostí!

TOHLE BY SI MEL PŘEČÍST AJI CIGAN ABY VĚDĚL JAK SE S CIGANY VYJEBA........

#9382 Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamti

2016-05-15 17:48

#9381: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamtivost - Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamtivost 

 TOHLE BY SI MEL PŘEČÍST AJI CIGAN ABY VĚDĚL JAK SE S CIGANY VYJEBA........  JAK MISTO JIM TAK RADEJI DAJI CIZÁKUM!!!!!!KTEREJM NIC NEHROZÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!

cigani si uvědomuji že by přišly o socialku

#9383 Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i ch

2016-05-15 18:16

#9382: TOHLE BY SI MEL PŘEČÍST AJI CIGAN ABY VĚDĚL JAK SE S CIGANY VYJEBA........ - Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i chamti 

 ja mam par přatel mezi cigany a ti maji na imigranty stejny nazor nejraději by je střilely na hranicich stejně jako každej z nas

KAZATEL

#9384 Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce

2016-05-15 18:22

#9383: cigani si uvědomuji že by přišly o socialku - Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i ch 

 TAK TO ROSPOŠLY MEZI KAMOŠE CIGÁNY AT SI NENECHAJ SR..... NA HLAVU OD VLADY A AT TAKY KONAJ A POMUŽOU VLASTENCUM BRANIT SI SVOJI ZEM VŠICHNI JSME SI ROVNI A DOST ROMU A CIGANU VĚŘÍ V BOHA A KRISTA TAK PŘECE MUSÍ TAKY KONAT

KAZATEL

#9385 Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce

2016-05-15 18:27

#9383: cigani si uvědomuji že by přišly o socialku - Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce i ch 

 SOCIALKU JIM BRAT NESMIJOU BYL BY TO UTOK TOTIZ NA MENŠINU TOHO SE BAT NEMUSÍ ŽE BY JIM SEBRALA VLADA SOCIALKU PROSTĚ TO ROZPOSLY MEZI KAMOŠMA CIGANAMA TO OD AERONETU JAK SE S NEMAVYJE..... ZA ZADY MUSIME VSICHNI BRANIT ČR NE JEN VLASTENCI ALE I TY CO TU SOU DLOUHO SNÁMA!!!

pokud tohle neskonči mužem jako běloši vyhynout

#9386 Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už doko

2016-05-15 18:32

#9384: KAZATEL - Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už dokonce  

 člověk se musi připravit na nejhorši válka s islámem bude aji kdyby nebyla imigrace muslimu tak nejpozději 20 až 30 let by anglii francii a německo ovladly muslimové to je problem hlavně v populaci muslimové maji třeba 10 až 20 děti pruměrnej evropan ma tak 3 nebo 4 nemame moc děti a to je největši problem evropy a dalši problem je multikulturalismus stači se podivat na všechny země na světě afrika indie muslimské země tam maš same černochy čina japonsko korea same asiaty evropa rusko usa australie novy zeland poviny multikulturalismus neznam ani jediny stat ve kterym by žily jen běloši takovej stat neexistuje proto si dovolim řict že multikulturalismus je bila genocida a rasismus naruby 


Nepřihlášený uživatel

#9387 Re: Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už

2016-05-15 18:33


Nepřihlášený uživatel

#9388 Re: Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už

2016-05-15 18:37

#9386: pokud tohle neskonči mužem jako běloši vyhynout - Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už doko 

 

Hon na bin Ládina" Národný Shame zatím co byl skryt v Bílem Domečku v USA a je tam furt

Kolik z Ameriky tragédie je svázán s těmito dvěma dětmi bohatých, děti z rodin dlouho připojil přes peněz a přátelství, Bushových a bin Ládina klanů. Jeden syn zemřel v odlehlých horách, jiný žije v Dallasu předměstí doufat, že nikdo nebude poslán po mu. Jedním z nich je bojový veterán, jeden nikdy se pevný postoj, pokud není provedeno z bezpečí a pohodlí. Islám jednou viděl bin Ládina jako velký vůdce.Teď je většinou zapomenut.

Co se Amerika rozhodla o Bushovi?

Víme to: Bin Ládin vždy popíral jakékoliv vazby na 9/11 a ve skutečnosti nebyl nikdy obviněn v souvislosti s 9/11. Nejenže popřel zapojení, ale dělal tak, zatímco živý, 4krát a bylo důrazně odsoudil ty, kdo byli zapojeni do útoku. To je na veřejném záznamu, veřejnosti v každé svobodné zemi s výjimkou naše. My, místo toho, ukázal filmy natočené podle placených herců , vyrobený tak, aby vypadaly poněkud podobný bin Ládinem, herci, kteří vyvrátily velmi veřejným prohlášením bin Ládina, herci předstírají, že jsou bin Ládin ještě dlouho po bin Ládinova smrt. Ty byly provedeny na pomoc ospravedlnit výdaje, represivní zákony, mučení a jednoduchá krádež. po celá léta jsme zaútočili na pákistánskou vládu za to, že loví někoho všichni věděli, že je mrtvý . Bin Ládinova smrt zasáhla noviny v Pákistánu dne 15. prosince 2001.

  • Jak myslíš, že náš spojenec cítil, když oni byli neustále spílal za to, že dopadnout a otočit někoho, kdo neexistoval?

  • Co si myslíte, že to udělal pro americkou důvěryhodnost v Pákistánu a přes islámský svět?

  • Byli jsme viděli jako zločinci, lháře nebo prostě hlupáky?

  • Který z nich je nejlepší?- "

  • VICE-Hon na bin Ládina" Národný Shame - Bin Ládin nikdy zmienil sa McChrystal správe alebo Obama Speech


Nepřihlášený uživatel

#9389 Re: Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už

2016-05-15 18:40

#9386: pokud tohle neskonči mužem jako běloši vyhynout - Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už doko 

 

KORUPCE ZVANÁ 11.9.2001 LEŽ LEŽ PODVOD

Jádrem korupci je dokumentární film série, která popíše komplexní vyšetřování tajných zpravodajských operací a spiknutí. Projekt je ploch exkluzivní upozorňovatele, zasvěceným osobám a rozhodující důkazy o vůbec poprvé.

Více než 2000 hodin důvěryhodný Network News klipy byly vynořil pro tuto průlomovou událostí, z nichž většina nebyla nikdy vidět, protože vysílala a nikdy nebyli k dispozici na internetu. Některé z videa zpravodajských segmentů pro tento projekt, když vyžádat od sítě, byl odepřen přístup do firemních a zástupci by se říci, že se požadované informace neexistuje, nebo byl na místě.

Někdo nechce veřejnost vidět tyto příběhy, že když se sloučí dohromady, vytvoří spiknutí rozsahu, který by mohl změnit způsob, jakým jeden pohlíží na svět. Nesčetné miliony lidí jsou manipulováni a lhal o síť jednotlivců v rámci vládních orgánů, které pracují ve prospěch soukromých zájmů.

Jednotlivci byli zapojeni do teroristických útoků z 11. září . Mnohé z týchž obrázcích jsou připojeny k historické události, které formovaly naše chápání vládní trestné činnosti.

Například Írán Contra záležitost podílí mnoho čísla, která se ukázal v 9/11 zaútočí .

VICE-KORUPCE S 11.9.2001 FAKTA ODHALENÍ

VICE-FAKE VIDEOZÁZNAM NA KTERÉM BIN LADEN NEBYL ALE AGENT CIA USA

VICE-11/9 VŠE AJ S DUKAZEMA

16. októbra 2001 - Rozhovor s Usámu bin Ládina

#9390 16. októbra 2001 - Rozhovor s Usámu bin Ládina

2016-05-15 18:45

16. októbra 2001

- Rozhovor s Usámu bin Ládina bolo zverejnené v Karáčí na báze pakistanského denníka, Ummat , 28. septembra 2001.

 V tomto rozhovore, bin Ládin hovorí o útokoch z 11. septembra v USA:

"Už som povedal, že nie som zapojený do útokoch z 11. septembra v Spojených štátoch. Ako moslim, sa snažím, aby sa zabránilo lži. Nemal som žiadne vedomosti o týchto útokov, ani to považujem za zabitie nevinného ženy, deti a ostatní ľudia ako citeľnú akt. islam striktne zakazuje poškodzuje nevinné ženy, deti a ostatných ľudí. Takáto prax je zakázaná aj v priebehu bitky.

VICE-Bin Laden - Authentic Interview - October, 2001

islámská evropa je konec světa

#9391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna

2016-05-15 18:48

#9388: - Re: Re: Re: Re: Re: Netuší ale, jak to vypadá za hranicemi v Německu! Cesta do pekel je dlážděna už  

 pokud ale jako běloši vyhynem svět bude čekat upadek protože my běloši jsme vymysleli většinu vynalezu na tomto světě elektřinu internet počitače auta vlaky motorky jako prvni jsme oběvovali svět jako prvni jsme byli ve vesmiru valna většina basniku filozofu doktoru vědcu inženiru byly běloši a co vymyslely černoši to ani nevim a dalši ještě horši věc je ta pokud evropu ovladne islám tak svět čeka jaderna válka anglie a francie maji asi 500 jadernych zbrani a pokud se k tomu dostanou radikalove což je pravděpodobne tak to muže skončit biblickym koncem světa protože dalšim cilem radikalu bude použit jaderne zbraně proti zemim ktere nejvice nenávidi takže usa rusko izrael a ti použijou jaderne zbraně take a mame jadernou válku a kdo vy jak by to skončilo vyhlazenim miliard lidi po celem světě 

SOUMRAK PITOMÉ MŮRY

#9392 Re: Re: Re: Re: PŘIJDI ZA VLAST

2016-05-15 18:52

16. októbra 2001 - Rozhovor s Usámu bin Ládina

#9393 16. októbra 2001 - Rozhovor s Usámu bin Ládina

2016-05-15 18:54

 

16. októbra 2001

 

- Rozhovor s Usámu bin Ládina bolo zverejnené v Karáčí na báze pakistanského denníka, Ummat , 28. septembra 2001.

 

Denní UMMAT: Řada zemí světa se připojil výzvu Spojených států pro zahájení útoků na Afghánistán. Patří mezi ně i řada muslimských zemí. Bude Al-Kajdá vyhlásit džihád proti těmto islámských zemích stejně? Usámy bin Ládina: Musím říci, že mou povinností je prostě probudit muslimy; aby jim říct, co je pro ně dobré a co ne. Co islám říká, a co nepřátelé islámu chtějí? Al-Kajdá byl nastaven tak, aby vést džihád proti nevěře, zejména s cílem čelit náporu zemích nevěřících proti islámských států. Džihád je šestý nedeklarovaný pilířem islámu.

[Prvních pět bytí základní svatá slova islámu (je tam jen jeden Bůh v celém vesmíru a Mohamed je poslední prorok boha ), modlitba, půst, pouť do Mekky a dávání almužen ( zakát ).]

Každý anti-islámské člověk se bojí džihád . Al-Kajda chce udržet džihád živé a aktivní a učinit z něj součást každodenního života muslimů. Chce, aby to stav uctívání. Nejsme proti jakékoliv islámské zemi. Nepovažujeme válku proti islámské zemi jako džihád . Jsme ve prospěch ozbrojených džihád pouze proti těm nevěřícím vlád, které jsou zabíjení nevinných muslimských mužů, ženy a děti jen proto, že jsou muslimové.

Podporující americkou úkon je potřeba některých muslimských zemích a nutkání ostatních. Je však třeba si myslí, že na to, co zůstane jejich náboženské a morální postavení pokud podporují útok křesťanů a Židů na muslimskou zemi, jako je Afghánistán. Objednávky z islámské šaría[jurisprudence] takových jednotlivců, organizací a zemí jsou jasné a všichni učenci Muslimského bratrstva jsou jednotní na ně.

Budeme dělat to samé, který je seřazen podle Ameer-ul-Momeneen [velitele věrných Afghánců] Muhammad Omar a islámských učenců. Srdce lidí muslimských zemí se bije s výzvou džihád. Jsme vděční k nim.

Denní UMMAT: Ztráty způsobené při útocích v New Yorku a ve Washingtonu prokázaly, že dává ekonomickou ránu do USA není příliš obtížné. Američtí experti připouštějí, že ještě několik takových útoků mohou snížit americkou ekonomiku. Proč je Al-Kajdá necílí na své ekonomické pilíře?Usámy bin Ládina: Již jsem řekl, že nejsme nepřátelský do Spojených států. Jsme proti systému [US Government], což jinými národy otroky ve Spojených státech, nebo nutí hypoteční jejich politickou a ekonomickou svobodu. Tento systém je zcela pod kontrolou Američany Židé, jejichž první prioritou je Izrael, ne Spojené státy. Je jasné, že Američané jsou sami otroky Židů a jsou nuceni žít v souladu s principy a zákony stanovených jimi. Tak, trest by měl dosáhnout Izrael. Ve skutečnosti je to Izrael, který se dává krvavá lázeň na nevinné muslimy a USA není pronášet jediné slovo.VICE-Bin Laden - Authentic Interview - October, 2001

AERONET ŠÍŘÍ RUSÁCKOU PROPAGANDU

#9394 Re: Pozor Trolove co napadají AERONET nemají žádné důkaze

2016-05-15 18:56

#9309: Trolove Zemanovci a idioti pochází z Olomouce hlavního nádraží - Pozor Trolove z AERONETU nemají žádné důkaze  

 Stále  vidím důkaz že AERONET JE RUSKÝ a nackové co uráží uprchlíky ukazují tím že jen kvakaj co se jim předhodi ani se nezmůžou na inteligentní věty KOLABORANTI Z OLOMOUCKÉHO HLAVNÍHO NÁDRAŽÍ a jen umí přepisovat a lhát a lhát, důkaze sem viděl idioti 

Pitomio Můra

#9395 Re: Základy" Bilderberg Group

2016-05-15 18:59

#9311: Základy" Bilderberg Group - Základy" Bilderberg Group  

    * Veřejné potvrzení ochlasta Miloš Zeman je voodoo, černá magie, hinduismus, talmudu Judaismus a jiná falešná náboženství.
* Šokující přiznání podle předchozí Miloš Zeman, tajných uctívačů satana  uvnitř  hradeb Kremlu.
* Šokující satanský rituál která se konala na svatého Vladimira kaple v Kremlu, I června 1963. Během obřadu, duchovní údajně vzal ďábelské přísahu, že oni podepsali s vlastní krví.
* vzestup města Moskva jako přední centra světové Satana uctívání ďábla a kulty.
* seznam vysoce postavených duchovních, kteří tajně jsou zednáři, zkompilovaný editor-in-šéf propagandistického serveru Aeronet.
* hlásí, že Miloš Zeman byl na vysoké úrovni Chlast. Proč se uctívat "černou pannu?" Proč to udělal, aby socha Putina, které mají být umístěny na oltář katolické kapli v Assisi, Itálie?
* Celkový pamětní mince vydané Kremlem, že obrázky obraz papeže Miloše Chlastanoviče Zemana, používá římské říše písma, a zahrnuje tři pohanské hvězdy šest bodů každá (židovská hvězda!) znamenat 6-6-6.
* Satan uctívání a temné rituály od dekadentní protestantskými duchovními v Moskvě. 


Nepřihlášený uživatel

#9396 Re: Po dvouletém prošetřování odmítl soud v Kyjevě přiznat fakt agrese Ruska proti Ukrajině,

2016-05-15 19:00

#9319: Po dvouletém prošetřování odmítl soud v Kyjevě přiznat fakt agrese Ruska proti Ukrajině, - Po dvouletém prošetřování odmítl soud v Kyjevě přiznat fakt agrese Ruska proti Ukrajině, 

    tak blbý zbabělý a zaostalý to je zeman prezident jeho dech smrdí po chlastu dokonce i prasečí prd voní lépe on je ten muž co bije male holčičky a přitom má na hlavě gumovou masku nejradši mrdá s kozama a utlačuje menšiny nakopat kurdy a zbít křestany a přitom koukat na dětské porno a večer místo spani felace se 100 ovcema ano zeman je zcela jistě prezidentem s malým pérem každý slušný čech by vám prozradil to blbý prase ma hodně maly koule scvrklé od ankary po istanbul ví každý že že tenhle muž je teplouš perverzní nechutný a zoofil olomoucký skinheadmá hlavu tak dutou a prázdnou jako svoje koule je hvězdou na každém gang bangu až ho kokot pálí při čurání to je loutka ruského prezidenta


Nepřihlášený uživatel

#9397 REDAKCE ARONETU UPŘÍMNĚ GRATULUJE

2016-05-15 19:03

Za všechny vlastence a slušné čechy z celého srdce gratulujeme ukrajinské zpěvačce Jamale k vítězství v soutěži eurovision song.

ARONET NEWS

#9398 ÚŽASNÝ OBJEV MEZINÁRODNÍHO TÝMU UROLOGŮ

2016-05-15 19:08

  POTENCE ČESKÝCH MUŽŮ JE NEUVĚŘITELNÁ !!!!!!!!!!!!!  ČTĚTE DÁL, ÚŽASNÝ OBJEV

ČESKO JE JEDINÁ ZEMĚ NA SVĚTĚ KDE JE POHLAVNÍ ORGÁN SCHOPEN VYKONÁVAT FUNKCI PREZIDENTA

DŮKAZE ZDE

STALE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY

#9399 STALE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY

2016-05-15 19:10

STALE SEM NEVIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY AŽE UŽ SE IDIOTI PLACENÍ VYDÁVAJI ZA REDAKCI AERONET JE UBOHÝ FURT STÁLE DOKOLA TY SAME LŽI LŽI JDITE DO P...... IDIOTI PLACENÍ USA NIKDO VÁM TY LŽI NEŽERE OVCE PITOMÉ

STALE SEM VIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY
Nepřihlášený uživatel

#9400 Re: STALE SEM VIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY

2016-05-15 19:12

#9399: STALE SEM VIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY - STALE SEM VIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY 

 STALE VIDĚL DŮKAZE ŽE AERONET JE RUSKY AŽE UŽ SE IDIOTI PLACENÍ VYDÁVAJI ZA REDAKCI AERONET JE UBOHÝ FURT STÁLE DOKOLA TY SAME LŽI LŽI JDITE DO P...... IDIOTI PLACENÍ RUSA NIKDO VÁM TY LŽI NEŽERE OVČÁČE PITOMÉ