Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami.

/ #9379 Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami.

2016-05-15 17:14

Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami. Režimní strany mají obavy z „pegidizace“ výsledků voleb! Operace „Čistý stůl“ byla spuštěna!

Vládní garnitura má strach. Výsledky voleb v Polsku, kde došlo k překreslení politické mapy ze dne na den, výsledky zemských voleb v Německu, výsledek voleb v Rakousku, mohutné posilování národních a protimigračních hnutí a stran v celé Evropě, hrozba Brexitu ve Velké Británii, další kolo nepokojů v katastrofálně předluženém Řecku, spolu s naprosto nezvládanou migrační krizí, to všechno hrozí přerůst v mohutné systémové změny i v České republice. Režim vidí v okolních zemích, že protimigrační akcent je sjednocovacím prvkem opozičních sil a společné spinové téma odporu proti migrantům oslovuje v celé Evropě drtivou většinu voličů, bez ohledu na politické spektrum.

Režimní síly v ČR se proto rozhodly, že se pokusí zmanipulovat podzimní volby. Cestou ke zmanipulování voleb bude využití státních represivních složek a orgánů, které využijí byrokraticko-politický aparát k odstavení opozičních mimoparlamentních stran, které podle názorů režimu vykazují závadové postoje a závadové politické programy. Kriminalizace jednotlivých představitelů opozičních stran není spatřována jako dostatečný nástroj, a proto se hledají cesty, jak činnost těchto politických stran ukončit a rozpustit je, nebo přinejmenším alespoň pozastavit jejich činnost do doby, než bude na podzim po volbách.

VICE-Bartošově Národní demokracii a Okamurově SPD hrozí pozastavení činnosti před podzimními volbami. Režimní strany mají obavy z „pegidizace“ výsledků voleb! Operace „Čistý stůl“ byla spuštěna!