Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

PODZEMNI ZAKLADNY A NMWO

/ #9244 PODZEMNI ZAKLADNY A NWO

2016-05-08 15:36

Pravda Za republikánskou smlouvy s Amerikou

"Nemyslím si, vnímat v této době, že jsme příliš mnoho déle než šest měsíců života zůstal v této zemi, v současné sazby. Jsme terčem posměchu světa, protože jsou oklamáni tolika zlých lidí, kteří používáte tuto zemi. myslím, že můžeme dělat lépe. myslím, že lidé nad 45 let mají vážné obavy o jejich budoucnosti. Chystám se spustit některé děsivé scénáře vy. Smlouva s Amerikou . obsahuje stejnou terminologii, že Adolf Hitler použité rozvrátit Německu v roce 1931. věřím, že můžeme dělat lépe. smlouva s Amerikou je posledním příkopu úsilí naší federální vlády odtrhnout ústavu a Listinu práv.

Některé statistiky na černém vrtulníku Přítomnosti

" Černé helikoptéry . Existuje více než 64.000 černé helikoptéry ve Spojených státech. Za každou hodinu, že jde o, je tam jeden staví. Je to správné používání našich peněz? Co federální vláda potřebovat 64.000 taktické helikoptéry pro, pokud nejsou nás snaží zotročit. pochybuji, že celá armáda potřebuje 64000. po celém světě. pochybuji, že celý svět potřebuje, že mnoho. Existují 157 F-117A stealth letadlo naložené LIDAR a počítačově lepší zobrazovací radar. Můžou tě vidět chůze z místnosti do místnosti, když se letět přes svého domu. Vidí objekty v domě ze vzduchu s variační limitem 1 palec až 30000 mil. Takhle přesně to je. teď jsem pracoval ve federální vládě po dlouhou dobu a vím přesně, jak zacházet s jejich podnikání.

Vláda Zemětřesení zařízení, AIDS jako biologická zbraň na Alien exkrementy Založeno

"Federální vláda nyní vynalezl zemětřesení zařízení. Jsem geolog, a vím, co mluvím. Při zemětřesení v Kóbe v Japonsku, tam byl žádný puls vlny jako při normální zemětřesení. Žádné. V roce 1989 zde bylo zemětřesení v San Francisku. Nebylo tepové vlny s tím, že jeden jeden. je to zařízení, Tesla, který je používán pro zlé účely. Tyto černého rozpočtu programy subverted vědu, jak ji známe. Podívejte se na AIDS , vynalezený Národního Nařízení Laboratoř v Chicagu , Illinois v roce 1972 . byl to biologická zbraň použít proti lidem Spojených států. důvod, proč jsem to vím je, že jsem viděl dokumentaci úřadem strategických služeb, který je mimochodem stále v provozu k tomuto dni, a to prostřednictvím CDC v Atlantě. používali žláz výměšky zvířat, lidí a cizí humanoidů k vytvoření viru. Tyto cizí humanoidi vláda hobnobbing, jsou nejhorší zpráva. Neexistuje absolutně žádná obrana proti jejich zárodků - žádný. Jsou biologická zbraň strašné důsledky. Každý cizinec na planetě je třeba izolovat. " Saddám Husajn zabila 3,5 milionu kurdských lidí s podobnou biologickou zbraň. Ještě my, lidé této planety, si zaslouží to? Ne, nemáme, ale neděláme nic o tom, za to. Každý okamžik ztrácíme, jsme dělat jiné lidi na planetě medvědí službu. Právě teď, já jsem umírá na rakovinu, které jsem smluvně kvůli mé práci pro federální vlády. mohl bych žít šest měsíců. já taky ne. budu ti říct jednu věc. je-li Pořád mluvení ven jako já, snad Bůh mi dal život mluvit mou hlavu. zlomím každý zákon, který trvá mluvit mou hlavu. jedenáct z mých nejlepších přátel v posledních 22 let byli zavražděni. Osm z vražd byli nazýváni "sebevraždy".

Než jsem šel promluvit v Las Vegas, jsem jel přítele dolů do Joshua Tree, poblíž 29 Palms. Jel jsem do hor, aby se dostali do Needles, Kalifornie, a já jsem byl následován dvěma vládními E-350 dodávkových vozidel s G-14 desek, z nichž každý má několik cestujících, z nichž jeden měl Uzi. Věděl jsem přesně, kdo to byl. Mluvil jsem 19krát a pravděpodobně dosáhl 45.000 lidí. No, mám před nimi a zastavil uprostřed silnice. Oba šli po obou stranách mnou a dolů rokle. Je to to, co jeho bude trvat? Přerušila jsem mou bezpečnostní kartu a poslal ji zpět do vlády, a řekl jim, když jsem byl ohrožen, a byl jsem, že jsem chtěl nahrát 140.000 stránek dokumentace k internetu o vládní struktuře a celý plán. Už jsem začal tento úkol. "Děkuji mnohokrát."

VICE-BASES NWO