Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9241 Pozadí DULCE BASS NEW MEXICO

2016-05-08 14:31

Pozadí DULCE BASS NEW MEXICO

Na konci roku 1987 jsem byl představen na Dulce dokladech UFO Research Group Quest International, UK. Tyto dokumenty diskutovat společnou Alien / vládní run zařízení v Novém Mexiku, USA. Ukazují a mluvit o kus kamery záběry z cizí chovné komory a nádrže držení co se zdá být šedé cizinci.Tyto dokumenty se vynořily v době, kdy Ufology kvetla po celém světě, pozorování vzrostly a vznik o


Crop Circles si třel nová generace zúčastněných pátrače.

Během této doby bylo mnoho podivných dokumenty přivádí do hladového veřejné doméně, podivnými zataženo pozadí znaky, jako je Bill Moore, Bill Hamilton a John Lear.

Každý z nich řekl matoucí, znepokojující příběh o člověku / cizí interakci podzemních základnách a tajnou vládou v srdci kosmické spiknutí. V roce 1987 mi dokument fascinovala - a kříž odkazoval se únosu příběhy a prohlášení údajný člen ochranky a pamlsky, cítil jsem, že celý příběh měl nějaký prvek pravdy. Téměř deset let později v roce 1996 prostřednictvím internetu jsem našel kus filmového materiálu, který byl označen AREA51.

To se ukázalo ukázat přesně stejné scény jako vydané v Dulce dokumentech téměř deset let dříve. Za jasného detailu velké vzpřímené nádrže může být viděn s tím, co opravdu jeví jako šedé cizince dovnitř!

VICE- DULCE BASS REALITA DOKUMENTACE A DUKAZE

VICE-PHILIP SCHNEIDER - UNDERGROUND ALIEN BASES (FULL VERSION)