Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9235 alien_humanitymanipulationalien

2016-05-08 08:04

Není jen fragmentace lidské mysli, ale také neúprosně rozpis všech aspektů minerálů, klimatické, biologické, padělaného duchovní a nebeské infrastruktury tohoto padělků a pomíjivého tvorby, která se v pravých hlediska, je virtuální realita. V předcházejícím esej, který jsem nazval "terminál šílenství konce času", četba, které vám mohou pomoci asimilovat tuto informaci rychleji, jsem psal o fyzických, mentálních a duchovních perspektiv rozpadu této Zemi, a poté, co řešit skupiny odpůrců do mé spisy, tvrdil jsem, že neexistovala žádná jiná vysvětlení toho, co se děje v této zemi mimo vysvětlení jsem poskytující.


Toto tvrzení platí.

Ve skutečnosti, s každým dnem, že je stále více zřejmé pro ty, kteří s jakýmkoliv stupněm duchovního uvědomění.

 

  • Skleníkový efekt

    Škodlivé účinky globálního oteplování , které byly nyní ještě energicky potvrzené, než když jsem napsal, že první eseji, a znečištění, stejně jako poškozování ozonové vrstvy, mají exponenciálně zvýšila.

     

  • fyzická nemoc

    Hrozící nebezpečí chorob , starých i nových, se zvýšily. Ty ovlivňují, a to nejen pro lidi, ale zvířata a vegetaci stejně.

     

  • Nemoc šílených krav

    Se šíří i za hranice způsobem, který děsí ty, kteří se obávají fyzickou smrt nejvíce. Guesstimates o počtu možných obětí vždy zvýšení počtu.

     

  • AIDS syndrom

    Jak jsem předpovídal, pokračuje se svou nezastavitelnou pochodu. Znovu jsem tvrdit, že žádný AIDS