Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #9163

2016-05-03 18:30

FEMA má pravomoc zabavit generátor, pokud máte jeden na vaší nemovitosti, uchopí vaše zásoby potravin, vaše farma, váš osobní auto nebo kamion, chopit se vy i vaše děti za práci podle federálního dohledu, včetně oddělení dětí od svých rodičů, . chopit všech nemocnicích, a zabavení všech dálnic, železnic, vodních cest a skladovacích zařízení
jsou rovněž oprávněny  vás nutit k přemístění  - kdekoli na světě chtějí poslat tě!Mohou poslat manžela, manželku a malé děti, každý do jiné země.
Stanné právo může být prohlášen za jejich rozmaru - ". Dobách zvýšeného mezinárodního napětí nebo finanční krize" a to i pro Jistě jiný 9/11 typu katastrofa by snadno kvalifikovat, nebo dokonce krach zažíváme v pozdních 2007.
koncentračních táborů
na následující stránce je dopis od ministerstva armády napsaný v roce 1994 odhalila plán koncentrační tábory pro amerických civilistů. Tyto tábory jsou pro "civilní vězeň práce programu." - "Civilní zajateckých táborech" v jejich velmi vlastních slov 
Ty budou umístěny těch, kteří nesouhlasí s tím všechna jejich práva odvolat a jejich majetek zabaven, nebo ti, kteří věří, že naše země je bezplatný Republic as byla založena, nebo ti, kteří jsou pravými křesťany, kteří uctívají Ježíše Krista, těm, kteří odmítají jít spolu s vládou Jeden svět.