Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Trotlove Emanovci a buřti pochází z knedlovepřína

#9151

2016-05-03 13:47

jde se západníma o co prd se nezmůžeš proč lžima přepisuješ kolaborante malej co rozumné třídy napíše vidět že jste s IQ 5 jak Vlastenec kluk se na věty snažíš jdi do prd 

STOP TTIP

#9152 STOP TTIP

2016-05-03 15:01

Francouzský ministr zahraničního obchodu Matias Fekl prohlásil, že po úniku informací o konzultacích EU a USA o Transatlantickém obchodním a investičním partnerství (TTIP) vypadá pozastavení jednání jako “nejpravděpodobnější varianta.“

VICE-Německá média zveřejnila důvěrné dokumenty dohody USA a EU

„S ohledem na dnešní náladu USA se to zdá nejpravděpodobnější," prohlásil ministr v odpovědi na otázku novináře rozhlasové stanice Europe 1 o možném pozastavení jednání, zahájených v roce 2013.

Více: STOP TTIP

Vízová liberalizace je částí dohody, ve které se lídři zemí EU a premiér Turecka dohodli na vracení

#9153 Vízová liberalizace je částí dohody, ve které se lídři zemí EU a premiér Turecka dohodli na vracení

2016-05-03 15:06

Tiskový orgán turecké vlády Resmi Gazete uveřejnil usnesení kabinetu ministrů o zrušení vízové povinnosti pro občany členských států EU.

Jak se praví v usnesení, má vstoupit v platnost současně s poskytnutím tureckým občanům práva na bezvízový vstup do Schengenské zóny. Rozhodnutí bylo přijato na základě zákona O cizincích a mezinárodní ochraně.

Poskytnutí bezvízového vstupu pro turecké občany je součástí dohody, uzavřené v březnu mezi EU a Ankarou, podle které mají být všichni nelegální běženci, kteří přišli do Řecka přes turecké území, navráceni zpátky do Turecka výměnou za legální syrské běžence. Kromě toho má Turecko podle této dohody dostat tři miliardy eur.

Více: turecké vlády Resmi Gazete uveřejnil usnesení kabinetu ministrů o zrušení vízové povinnosti pro občany členských států EU.

Evropská komise má 4. května podmínečně schválit Turecku bezvízový režim. Ovšem, jak řekly zdroje BBC, jestli bude spuštěno kladné doporučení ohledně Shengenu, tak jedině se „zacpaným nosem a zadrženým dechem“.

Vízová liberalizace je částí dohody, ve které se lídři zemí EU a premiér Turecka dohodli na vracení všech nelegálních migrantů, kteří přišli přes Turecko do Řecka. Kromě bezvízového režimu pro turecké občany dostane Ankara tři miliardy euro a příjem syrských běženců z Turecka do EU.

 Více: Vízová liberalizace je částí dohody, ve které se lídři zemí EU a premiér Turecka dohodli na vracení všech nelegálních migrantů,

Poslanci Strany socialistů Republiky Moldova se pokusili zastavit na hranici země kolonu usa army

#9154 Poslanci Strany socialistů Republiky Moldova se pokusili zastavit na hranici země kolonu usa army

2016-05-03 15:14

Poslanci Strany socialistů Republiky Moldova se pokusili zastavit na hranici země kolonu americké vojenské techniky, která se účastní cvičení Dragon Pioneer 2016, sdělil novinářům předseda strany Igor Dodon. Poznamenal, že kontrolovali doklady vojáků NATO.

Kolona měla jet po silnici národního významu M-14 po trase Skulany-Falešty-Negrešty. Cvičení Dragon Pioneer 2016 se má konat v republice 3-20. května. Zúčastní se ho 165 vojáků moldavské armády a 198 vojáků druhého jezdeckého pluku USA. Má být nasazeno 58 kusů vojenské techniky poskytnuté armádou USA a rovněž 40 ženijních a pomocných vozidel Národní moldavské armády.

Později místní média sdělila, že kolona amerických vojáků přece jen vstoupila na moldavské území. Přitom informovala, že počet techniky byl dvakrát větší než bylo původně hlášeno. Část techniky má být představena na hlavním náměstí V Kišiněvu 9. května.

Více: Poslanci Strany socialistů Republiky Moldova se pokusili zastavit na hranici země kolonu americké vojenské techniky, která se účastní cvičení Dragon Pioneer 2016


Nepřihlášený uživatel

#9155

2016-05-03 15:18

Syrská armáda s podporou jednotek domobrany odrazila útok ozbrojenců Fronty an-Nusra a jejích spojeneckých organizací na západě města Aleppo, informoval RIA Novosti zdroj v domobraně Aleppa.

„Teroristé z Nusry a jejich spojenci podnikli pokus o útok na pozice armády a domobrany na západě Aleppa. Útok byl tak velký, že vojáci museli poprosit o podporu syrské letectvo, které svými údery zabilo desítky ozbrojenců," dodal zdroj agentury.

Více: Útok byl tak velký, že vojáci museli poprosit o podporu syrské letectvo, které svými údery zabilo desítky ozbrojenců,

STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO

#9156 STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO

2016-05-03 15:21

Pravidla mezinárodního obchodu musejí vznikat ve spolupráci všech zemí světa společně, a ne že budou diktované jednou, řekl oficiální představitel Ministerstva zahraničí Číny Chung Lej, když komentoval výrok prezidenta USA Baraka Obamy.

Obama dříve v článku publikovaném Washington Post řekl, že dohoda o Tichooceánském partnerství (TTP) dovolí USA určovat pravidla světového obchodu, které budou muset ostatní země následovat. Podle slov Obamy, „USA musejí psát pravidla obchodu a ne země jako Čína".

„USA jsou velmi ambiciózní, když vydávají taková vyjádření, já se ale obávám, že neberou v potaz dlouhodobé perspektivy," řekl Chung Lej.

VICE-Názor: TTP je jediným způsobem, jak zachránit blahobyt USA

Více: Pravidla mezinárodního obchodu musejí vznikat ve spolupráci všech zemí světa společně, a ne že budou diktované jednou, řekl oficiální představitel Ministerstva zahraničí Číny Chung Lej,


Nepřihlášený uživatel

#9157 Re: STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO

2016-05-03 15:49

#9156: STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO - STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO 

 Jé, to je hezký obrázek... A skoro všechny argumentační faulu pěkně pod sebou

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě

#9158 Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě

2016-05-03 16:40

Aerosolový postřik naše a mnoho jiných národů 'nebe pokračuje v' rovině "místě. Obrázek nahoře z USA severovýchod vedoucí k tzv Frankenstorm je dokonalým příkladem. Řekni mi, ty jsou pravidelné proudové trasy, nevadí kondenzační.

Směšný...

Dávej si pozor na obloze pro sebe, nebo hledat "chemtrails", pokud je to pro vás novinka. Jets nikdy chrlil emise, které visí nad oblohou celé hodiny, pokud dělá nějaký letecké show senzaci nebo jsou nízko letící malá letadla rozstřikují plodin.

 Dokonce i tehdy stezky rozptýlí mnohem dříve, než tyto concoctions navrženy tak, aby dělat jen to, co dělají - viset a rozprostřené - otravují vzduch, který dýcháme i životu živočichů a rostlin hlíny a znečišťují naše oceány, řek, jezer a pitnou vodu . (Jdi na CaliforniaSkyWatch.com další dokumentaci.)

 

VK

#9159 VK

2016-05-03 16:47

Ještě podivnější je nyní otevřený vstup plánovaných aerosolových programů pod názvem "geoinženýrství" v přesně povahy, že jsme byli zažívá v naší obloze jako daleká záda jak 1995!

Je to podobné jako "objevy" z "nových technologií", které byly dostupné a používané v tajných projektech v armádě po celá léta, jako jsou lasery a mikrovlnnou troubou a infračervené technologie, abychom jmenovali jen několik. V době, kdy slyšíme o tom, že je to dobře pod kontrolou, a to buď nasazeny nebo překonaný novější technologie.

 To se vyrovná orwellovský zavedení známých jedů do našeho zásobování potravinami, jako jsou

... Jen aby "zjistili" později, jakmile je to uchytila ​​a oni udělali své peníze,

"Ooops, naše špatné. Je to toxická, přestaneme. Ale počkat - máme nějaké nové úžasné chemikálie prodat vám ... "

Bylo zjištěno, že chemtrails, že obsahuje:

  • Baryum

  • oxid hlinitý

  • Titan

  • magnézium

  • BannEthylene dibromid (dibrometan) nebo EDB,

... Jsou základní prvky chemtrails. [Byly zjištěny rovněž nanočástic, sušené lidské krevní buňky, bakterie, plísně a jiné toxické látky.]

 Aerosol barya soli byly postříkány z letadel více než Panamy, Libye, a během operace Pouštní bouře, aby si lidé nemocní a slabí.

 Otrava Barium je horší než otravy olovem. Plíce jsou nepříznivě ovlivněny. Mnoho stížností nachlazení, chřipka, zápal plic dokonce dojít během několika málo dnů po těžké chemtrails stříkání na ploše.

 Hliníku způsobuje extrémní neurologické poruchy. Demence, nekontrolovatelné křeče, Alzheimerova choroba a Parkinsonova choroba může být způsobena dlouhodobém vystavení hliníku. Vdechování těchto částic v průběhu času je definitivní nebezpečí dlouhodobě.

 EDB nebo dibrometan byl zakázán v USA před několika lety z použití ve všech automobilových a tryskových paliv.

Human_Experimentation

#9160 Experimentation

2016-05-03 17:02

Medical_Human_Experimentation

VICE-Medical_Human_Experimentation

Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

#9161 Co jste vždycky chtěli vědět o 'bruselské EU', ale nikdo se neodvážil říct!

2016-05-03 17:08

Nacistické kořeny "bruselské EU"

od Paul Anthony Taylora , Aleksandra Niedźwiecki , Matthias Rath a August Kowalczyk

VICE-Nacistické kořeny "bruselské EU"

Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany

#9162 Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany

2016-05-03 18:25

Zahraniční vojáci budou kontrolovat Američany
protože nový světový řád chápe, že zahraniční vojenské jednotky bude mnohem nemilosrdný s Američany, než by naši vlastní vojáci, američtí vojenští pracovníci byli zaslány po celém světě, bojovat bitvy - a ztratí svůj život - jen tak elitářský / mezinárodní bankéři / Illuminati / New World Order klika může převzít přírodních zdrojů každý země na světě. To znamená, že cizí jednotky již umístěných na amerických základnách, jsou připraveni nastupuje do akce na kontrolu a zotročit Američanů. 
Druhý dopis od ministerstva armády je částečný seznam ukazující, ze kterého cizí vojáci budou hlídat a kontrolovat různé stavy v Americe. Předběžný plán kontroly občanů Kalifornie bude podle cizích vojsk z Ukrajiny v Rusku.
Mnoho amerických občanů již dokumentovány přítomnost velkého počtu cizích vojsk v naší zemi na celé řadě vojenských základen. Zřejmě mnozí z nich nemají ani mluvit anglicky.
V tomto dopise z amerického ministerstva armády, toto uspořádání je ironicky nazývá "partnerství" se Sovětským svazem. Není žádným tajemstvím, že Sovětský svaz a Spojené státy jsou řízeny na nejvyšší úrovni od stejného Internacionalistické židovského Bankers / elitáři / Illuminati / zednářství / One World Order kliky. Jejich chapadla dosahují každé zemi na světě.
Ti, kdo věří, že mohou "vzít zpátky Ameriku" nemají ani ponětí o naprosté kontroly a obrovských zdrojů tyto zlověstné síly. 

VICE-Přicházející "Nový světový řád"


Nepřihlášený uživatel

#9163

2016-05-03 18:30

FEMA má pravomoc zabavit generátor, pokud máte jeden na vaší nemovitosti, uchopí vaše zásoby potravin, vaše farma, váš osobní auto nebo kamion, chopit se vy i vaše děti za práci podle federálního dohledu, včetně oddělení dětí od svých rodičů, . chopit všech nemocnicích, a zabavení všech dálnic, železnic, vodních cest a skladovacích zařízení
jsou rovněž oprávněny  vás nutit k přemístění  - kdekoli na světě chtějí poslat tě!Mohou poslat manžela, manželku a malé děti, každý do jiné země.
Stanné právo může být prohlášen za jejich rozmaru - ". Dobách zvýšeného mezinárodního napětí nebo finanční krize" a to i pro Jistě jiný 9/11 typu katastrofa by snadno kvalifikovat, nebo dokonce krach zažíváme v pozdních 2007.
koncentračních táborů
na následující stránce je dopis od ministerstva armády napsaný v roce 1994 odhalila plán koncentrační tábory pro amerických civilistů. Tyto tábory jsou pro "civilní vězeň práce programu." - "Civilní zajateckých táborech" v jejich velmi vlastních slov 
Ty budou umístěny těch, kteří nesouhlasí s tím všechna jejich práva odvolat a jejich majetek zabaven, nebo ti, kteří věří, že naše země je bezplatný Republic as byla založena, nebo ti, kteří jsou pravými křesťany, kteří uctívají Ježíše Krista, těm, kteří odmítají jít spolu s vládou Jeden svět.

 

de_tox
Nepřihlášený uživatel

#9164

2016-05-04 13:24

Nesouhlasím s programem SPD a ani nijak nechci být spojen s jakýmikoliv podniky této politické strany či jejich představitely, nicméně vystoupení z EU plně podporuji, neboť EU jako taková selhala v plnění svých původních cílů a deformovala se v něco co je těžké popsat jinak než jako Sovětský svaz 3.0 .


Nepřihlášený uživatel

#9165

2016-05-04 14:45

Pokud EU neprehodnoti pohled na uprchlickou krizi, tak v ni nemame co pohledavat. Zajimave je, ze valna vetsina, tzv vitacu vsech bezencu bez rozdilu pod destnikem humanity, se uz nyni vubec nevyjadruji k udalostem, ktere prisly potom. Tj. sexualni obtezovani v Koline a jinych nemeckych mestech, jednotlive kauzy sexualnich obtezovani v bazenech, znasilneni nekolika deti vcetne chlapcu, znasilneni samotnych pomahacek bezencum (ktere byly nabadany, aby o tom nemluvily), zabiti mladicke pecovatelky ve Svedsku migrantem, vrazda v Ikei ve Svedsku migrantem, bombovy utok v Bruselu, kde jak se pozdeji ukazalo byli tez dva Syrane, ayd, atd, atd. Ten list je celkem dlouhy, staci vygooglovat. Neslysim ani jednoho vitace a liberala, ze by se k tomu vyjadril objektivne, nebo vubec vyjadril. Najednou je ticho. A dokud se to techto lidi nebude tykat osobne, ze budou tou obeti sami, nebo nekdo z blizkych, budou delat, ze to neexistuje, ze je to marginalni a ti, co na to poukazuji (a to velmi opravnene), jsou znamkovani jako xenofobove a nenavideci. To je tak pateticky, ze se divim, ze tito jedinci se ns sebe rano muzou v klidu podivat do zrcadla!!


Nepřihlášený uživatel

#9166 Perly „panna“ Schwarzenberga

2016-05-04 14:50

Perly „panna“ Schwarzenberga

Karel Schwarzenberg se nedávno spolu s dalšími účastnil diskuse pořádané v Brně think-tankemEvropské hodnoty spolu s šéfreportérem Hospodářských novin a  také „věhlasným“(!) diplomatemPetrem Kolářem. Řeč byla, jak o mezinárodním směřování České republiky, tak o lidsko-právní problematiku a vnitřní politiku. V této souvislosti se především ústy diplomata Koláře  velmi živě hovořilo o směřování České republiky. Pan Kolář si kriticky povzdechl nad skutečností, že jsme  údajně „Usnuli předčasně na vavřínech, mysleli jsme si, že vstupem České republiky do NATO a EU jsme se stali součástí svobodného světa, pevně se zakotvili v euroatlantickém prostoru a že si to už budeme jen užívat.“ No není divu, že všichni, kteří se dříve motali kolem V. Havla, všichni, kteří si dělali ambice a iluze o Česku a kteří se řiťolezeckým způsobem zachytili v euroatlantickém prostoru a hlavně k přátelům nejbližším z USA a NATO, že všichni přijmou tento přístup za svůj, budou jej jednostranně podporovat a že tato tendence nijak nevybočí z chápání nového, prozápadního režimu. Bohužel, panu Kolářovi není přáno, neboť okruh Havlových přátel a podporovatelů přijaté doktríny nebyl zas tak velký, aby se ve společnosti nenašly opoziční síly, usilující ani ne tak totální návrat do náruče východu, jako spíše pro odmítání západního, tedy kapitalistického stylu  vládnutí a k příklonu k větší socializaci, jistot a úrovně života občanů.

VICE-Perly „panna“ Schwarzenberga

 


Nepřihlášený uživatel

#9167 Bezvízový styk s Tureckem? „Ano, Turecko udělalo velký pokrok“ – aneb dvě bitky v tureckém parlament

2016-05-04 14:52

Bezvízový styk s Tureckem? „Ano, Turecko udělalo velký pokrok“ – aneb dvě bitky v tureckém parlamentu. Videa

Bezvízový styk s Tureckem

Evropská komise podpoří ve středu „podmíněný“ souhlas Evropské unie s bezvízovým stykem s Tureckem, ačkoli Ankara nesplňuje potřebné podmínky jako svobodu slova či spravedlivé soudnictví. Informovala o tom stanice BBC s odvoláním na nejmenované diplomatické zdroje“ – zdroj a více.  

Takže – Turecko zavírá novináře, zavírá členy vlastní armády, na přání Erdogana Merkelová stíhá německého satirika, EU Turecku platí „výpalné“ za uprchlickou vlnu a tak či tak je Tureckem držená v šachu a zítra bude projednávat jeho další požadavek – bezvízový styk s EU. Nebude-li vstřícná, Turecko do Evropy pošle další vlnu uprchlíků.

VICE-Bezvízový styk s Tureckem? „Ano, Turecko udělalo velký pokrok“ – aneb dvě bitky v tureckém parlamentu. Videa

Nový svetový poriadok odhalenie

#9168 Nový svetový poriadok odhalenie

2016-05-04 14:57

Nový svetový poriadok odhalenie

VICE-Nový svetový poriadok odhalenie

10 KINGDOMS

#9169 10 KINGDOMS

2016-05-04 15:51

Američané se musí probudit a pochopit, že se jedná o transformaci of the World z jednotlivých zemí do globální New World Order of deset království, z nichž každý má jmenovaný guvernérem, s vyloučením všech národní suverenity, ústavy a národních práv, s celkovou kontrolu ze strany globální vláda, zcela ovládaný ze stínů sionisty. Když USA, Kanada a Mexiko se brzy sloučeny, USA stane třetina světové země jako Mexiko, a navíc zdědí represivní tribunálů lidských práv Kanady, tribunály, kde tajemství důkazů se používá proti oběti, kde je povoleno zatčení a věznění bez obvinění a kde " Pravda je neomlouvá! " Toto přichází do Ameriky právě teď! A není nic, co můžete udělat pro to zastavit. Bylo plánu Iluminátů, architekti drakonické jedna vláda svět, z nichž George Bush a John Kerry (prostřednictvím svého členství v lebky a kostí) jsou členy, stejně jako trockistický "neokonzervativci" výše uvedené kromě těchto sionistů: Rothschildů, Edgar Bronfman, ředitel světového židovského kongresu a Rupert Murdoch, majitel Christian Broadcasting Network a mnoha dalších médií. Jsou to židovští sionisté, kteří jsou bezvýhradně podporován "křesťanské" sionisty, zvláště evangelické "křesťané", kteří podporují válku proti Iráku, (a brzy) válka proti Íránu a každé jiné zemi na Středním východě, že Izrael by rád . předjet Zjevení 13: 1 mluví o strašlivé bestie, která bude vládnout celému světu. (Jeden svět Government) The Beast má deset rohů a deset korun, a to se rouhá Bohu. Tyto "deset rohů je deset králů", kteří dostávají své království od zvířete, který obdrží jeho autoritu od draka - Satan. (Zj 17:12; 13: 2) The Beast je potlačena ta nevěstka, Jeden svět náboženství - který je synonymem s druhým Šelma Zjevení 13: 11-18.Jeden svět Vláda Beast (židovský sionismus) a jeho Jeden svět Náboženství Harlot jezdec (Christian sionismus - to "vypadá jako Beránka" - zdá se, že následovat Ježíše Krista - ale to "mluví jako drak" - Satan - Rev 13!: 11) vést válku proti malé skupiny pravých následovníků Krista. (Zj 13: 7,15) Jedná se o deset králů z deseti království  na mapě, zjištěný na konci tohoto článku , který dal dohromady s elitáři Nový světový řád Iluminátů před mnoha desítkami let, plán, který byl v pracích po tisíce let, a to i jako daleká záda jako Ilumináti "hrdiny" Nimrod, kdo pokusil se stavět Babylonskou věž, první pokus o vládu Jeden svět. Všimněte si, že když se deset království konečně dát dohromady (A oni pracují na všech z nich právě teď. PRVNÍ království Ten je Evropská unie. bude to brzy obklopila všech zemích západní Evropy. USA / Kanada / Mexiko je druhý království), všech deset Kingdoms budou dohromady jako " Velká Británie , "nový název, že" starý "Great Britain nyní používá. Sionističtí vůdci, kteří nyní vládnou z Londýna speciálně změnil název na  Spojené království  v očekávání případného rozhodnutí o všech deseti královstvích země. Ty jsou rychle smontovány. Ale když jsou stanoveny všechny deset království, budou vládnout pouze pro "One Hour" (Zj 17:12). Jedna hodina v prorockém čase je 15 dní. Den je rok proroctví (čísla 14:34, Ezekiel 4: 6). Prorocké rok v Bibli je 360 dní. Jedna hodina je 1 / 24. den. 1 / 24. biblického roku (360 dní) je 15 dní. Po těch 15 dnů platí, že obyvatelé země sklízet odměnu toho, co bylo zaseto a smrt a zkáza bude všude. Ekonomické, politické, lékařské a společenské uspořádání celého světa se úplně zhroutí a bude násilí a chaos všude. "Plagues, smrt, smutek a hlad" přijde na zem a "bude ohněm spáleno." (Zj 18: 8,9)Ježíš přijde - přijmout spravedlivý do nebe! Jak můžete vidět, i když nikdo nezná den ani hodinu, tentokrát se rychle blíží. v té době bezbožní budou zničena a země pustá po tisíc let až do rozsudku trůn veliký bílý. (Zj 20: 5-7; 2 Petr 3: 10,11) Je čas poznat Ježíše velmi dobře. Děsivé časy jsou rychle na nás! Ale někteří budou i nadále skeptický. A Ježíš odpověděl farizeům (vůdce organizované církve Jeho den):

VICE-Přicházející "Nový světový řád"


Nepřihlášený uživatel

#9170 Migrantům stačí spáchat zločin, aby mohli zažádat podruhé o azyl i potom, co jim byl předtím zamítnu

2016-05-04 16:52

Migrantům stačí spáchat zločin, aby mohli zažádat podruhé o azyl i potom, co jim byl předtím zamítnut!

Obrovský vztek zažívá v současné době Rakousko, kde neúspěšný žadatel o azyl z Keni umlátil železnou tyčí ve Vídni místní ženu [1]. Jak dnes uvedla německá ARD, hlava ženy byla po útoku natolik znetvořená, že identifikace byla schopná jen její kamarádka, která šla po ulici s ní a při útoku odběhla opodál a zavolala policii. Přesto však bude nařízena pitva, protože rodina a příbuzní nebyli schopni ženu podle obličeje identifikovat a identifikaci musí provést osoba z rodiny.

Tento hrozivý čin se zdá jako naprosté šílenství duševně nemocného člověka. Ovšem pouze na první pohled. Nyní se ukazuje, že ze strany útočníka mohlo jít o úmysl. Jak zaznělo v reportáži ARD, rakouská policie prověřuje variantu, o které se mezi odborníky na kriminalitu hovoří už delší dobu. Podle současných evropských předpisů platí, že pokud je cizinec na území EU odsouzen za spáchání trestného činu a je poslán do vězení, může po odpykání trestu znovu požádat v té samé zemi o azyl, a to i tehdy, pokud jeho žádost byla již jednou odmítnuta před spácháním trestného činu. Jde totiž o to, že odsouzený může z vězení požádat znovu o azyl a skrze právníka dokonce i v ostatních zemích EU.

VICE-Migrantům stačí spáchat zločin, aby mohli zažádat podruhé o azyl i potom, co jim byl předtím zamítnut!


Nepřihlášený uživatel

#9171

2016-05-05 01:23

V současnosti EU všemi prostředky pracuje na islamizaci Evropy. Svědčí o tom všechny její činy v poslední době.


Nepřihlášený uživatel

#9172 Re: 10 KINGDOMS

2016-05-05 01:27

#9169: 10 KINGDOMS - 10 KINGDOMS 

 Prdlačky. Přichází jeho choromyslný bratr. Satan v lidské podobě. Multiplikovaný.


Nepřihlášený uživatel

#9173

2016-05-05 06:43

česko přichazi o suverenitu země

 dřiv jsme byli československo dnes jsme česká republika a brzi budeme czechia jako občane nebudeme myt brzi sva práva ve spojenych statech evropskych budeme otroci nového světového řádu 


Nepřihlášený uživatel

#9174 Re: Islám už je v Bruselu hlavním náboženstvím, varoval nový belgický primas

2016-05-05 08:45

#9061: - Islám už je v Bruselu hlavním náboženstvím, varoval nový belgický primas 

S těmito státy být v EU je šílenství. To můžou chtít jen nějací duševní úchylové. ZA KAŽDOU CENU PRYČ Z TOHO HNOJE !! JAK TO, ŽE NAŠE VLÁDA V ČELE SE SOBOTKOU IGNORUJE VŮLI VĚTŠINY OBČANŮ NA VYSTOUPENÍ Z EU ??? No proč by to dělali, když maji se všichni velice dobře z EU pokladny a spoustu jich je v EU angažovaná atd ...Hlas lidu je vyslyšen a v to snad cesky volic doufa jen u VOLEB vlady atd...Volte jen pana Okamuru a podobne strany jemu. Už KONEČNĚ PŘESTANTE S ODS,ČSSD, ATD.VYKOPEJTE VŠECHNY POLITIKY CO JSOU TAM UŽ 25 LET!!!MÁM NÁPAD PROČ SE TAM VEVYSTŘÍDAT VŠICHNI VZDĚLANÍ ROZUMNÍ LIDÉ ,AŤ SE MÁME VŠICHNI SLUŠNĚ A TO KAZDE VOLEBNI OBDOBI.??? I EKONOMIKA BY SE ZVEDLA, PONEVADŽ BYCHOM MUSELI TUDIŽ PENÍZE TOČIT V ČESKU.VŠE JE MOŽNÉ JEN SE MUSÍ CHTÍT.


Nepřihlášený uživatel

#9175 Re: STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO

2016-05-05 08:55

#9156: STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO - STRČTE SI NĚKAM TTIP MODIFIKOVANEJ HNUS NEŽEREM AMERIKO 

 Genocida prostřednictvím GMO začíná. Geneticky modifikované potraviny patří k těm nejhorším jedům, se kterými si lidské tělo neumí poradit. Má za následek ucpání jater a krevního řečiště, v jejichž důsledku pak během 6-18 měsíců přicházejí mozkové mrtvice, infarkt myokardu, či nastupuje chyba v dělení buněk a zhoubné bujení. Brusel rozhodl, že země ztratily suverenitu a dál už samy nesmí rozhodovat o plodinách, které schválí strana a vláda v Bruselu. Jde totiž o prachy a obchod. A o americké zájmy, samozřejmě. Evropská Unie jako americká děFka prostě musí roztáhnout nohy a držet, i když ví, že to nemůže přežít. Děkujeme Baracku, děkujeme Angelo. Jsme blbí, nebo navedení?