Petice za ponechání garance doc. Vranové a prof. Rejškovi.


Nepřihlášený uživatel

/ #20 Re: Re: Re: #1 , #10

2016-04-17 20:41

#16: - Re: Re: #1 , #10 

 

Vážený pane Kynický,

tady nejde o to kdo je, nebo není koho kamarád. Věřím, že mezi nově příchozími na Ústavu geologie a pedologie LDF máte také blízké přátele.

Tady jde o to, že ne všichni považují Váš styl jednání a změny na ústavu, včetně změn garancí a výuky za řekněme FAIR.

Máte pravdu, že jsem na opačné straně názoru na změny, které navrhujete. Nevím však, zda je to pouze několik málo akademiků, kteří  s Vámi nesouhlasí. Člověk nemusí být na ústavu každý den, aby si udělal obrázek, jak to tam vypadá.

Nevím, zda je to s panem Doc. Vavříčkem tak jednoduché, jak píšete. Bude to patrně složitější.

K bodu 2) Přečetl jsem si Vaše řádky ještě jednou a zaráží mne stále fakt, že píšete ve Vaší první reakci dne 28.3.2016 v 18:46, cituji Vás: „Čtete a podle mailů co mi chodí se cca 10-20% z Vás podepisujete pod tuto petici, která využívá manipulace a lživých informací.“ V době, kdy jste tento komentář zveřejnil, již bylo pod peticí 200 podpisů. Podle věty, kterou jste zveřejnil je 10 % z těch, kteří Vám údajně psali min 2000 osob. Je pravda, že 1.4. 2016 jste své výpočty operativně upřesnil, ale nezlobte se, jedním dechem obviňujete z manipulací a na druhé nadechnutí píšete taková prohlášení? Jak to mám chápat?

K bodu 3a) Studenti součastní měli vlastní petici, podnět.

K bodu 3b) Tvrdíte doslova: "Lidé se často bojí - ale ne se podepsat pod petici, kde mohou skrýt své jméno, nebo se schovat za cizí - jako desítky zde podepsaných z celkového počtu 322." Dobře víte, že vytištěná verze obsahuje všechna jména. Proto nevím, co jste chtěl tímto prohlášením říci.

Děkuji za pozvání k Vám. Omlouvám se, nemohu se z mé časové vytíženosti za Vámi v dohledné době stavit. Proto přispívám do otevřené diskuze alespoň takto.

S pozdravem

Josef Janoušek