OTEVŘENÝ DOPIS POCHODU PRO ŽIVOT

Člověk

/ #1

2016-04-05 12:21

To, co se ČR děje, nemá obdoby. Je tu tolerován neonacismus a fanatický nacionalismus. Lidskost je zde odsuzována a potlačována různými extrémistickými skupinami. Češi odsuzují a nadávají každému odlišnému člověku, který nesdílí vlastenecký a xenofobní názor. Češi veřejně odsuzují jakékoliv jiné rasy, etnika a národy. Nenávidí homosexualitu, bisexualitu, transsexualitu čili LGBT. Netolerují žádné jiné náboženství než křesťanství. Veřejně odsuzují všechny obyčejné lidi, kteří nemají zájem vraždit nebo utlačovat uprchlíky. Zkrátka a jednoduše řečeno, lidskost a solidarita nemají v ČR místo.

Jsem člověk, který necítí nenávist k ničemu odlišnému, co nikomu neubližuje.

Jsem člověk, který je ochoten tolerovat všechno, co mě a mou rodinu bezprostředně neohrožuje na svobodě nebo životě.

Jsem člověk, který nemá zájem vraždit nebo odsuzovat lidi jiné barvy pleti, jiného náboženského vyznání, nebo sexuální identity či orientace.

A proto jsem českou společností označován za "vlastizrádce, sluníčkáře, humanistu, kandidáta pro šibenici" atd.

Co to tedy znamená? Má v ČR existovat pouze neonacismus či fanatický nacionalismus, založený na nenávisti všeho. co nějakým způsobem vybořuje z většiny? Máme podporovat český neonacismus, jen proto, abychom nebyli označeni za vlastizrádce a nebylo nám vyhrožováno smrtí? S peticí se maximálně ztotožňuji a absolutně nechápu, jak obránci křesťanských hodnot, mohou veřejně nabádat k nenávisti a vraždám nevinných lidí. V ČR najít v dnešní době někoho, kdo je ČLOVĚKEM, je jako hledat jehlu v kupce nacionalistického sena a je mi úplně jedno za co mě tentokrát označíte, neboť já mám proti nenávisti tu největší zbraň a tou je LÁSKA k lidem a všemu živému a ne k nějaké vlasti.