Petice proti vyhlášce města Říčany - Povinné náhubky pro psy

Standa

/ #83 Re: Re:

2016-03-14 22:02

#65: - Re:  

No jistě, já už si nepřipadám jako v republice České, nýbrž Čoklské. Jdu na dětský hřiště, očekávám děti a co tam nevidím, všude samý čokli a v rohu si tiše mezi hovnama hraje na písku malá holčička. Jdu do parku, na každé lavičce nějaká trubka s čoklem. Nějakej přiblblej pitbul či co tam je zakouslej do stromu. Na každý druhý reklamě čokly, zbytek předvolební politický držky, jedno horší jak druhý. Jdu dětem koupit nějakej pamlsek a na přebalu místo dítěte tam čokl jako by to bylo žrádlo pro zasraný čokly, ale oni ví že když vylepí na přebal čokla, že si tím u českých zoofilů vyslouží 2x tak větší prodejnost. Jdu k vodě že si odpočnu, všude štěkají pitomí čokli, chci se vykoupat, těsně přede mnou tam hupne zasranej smradlavej čokl, takže mě chuť rázem přejde. V tom vidím na břehu nějakou blbku jak se s čoklem olizuje, to už je na mě moc, jdu blejt. Kdy se zeptáš děcek, jestli by chtěli bratříčka/sestřičku tak že raděj smradlavýho zablešenýho čokla. Každej si raděj pořídí čokla než děcko, nám už z těch čoklů totálně hrabe, měli bysme se přejmenovat na Čoklskou republiku. Naše nemocná společnost staví čokly nad děti, pak se nemůžeme divit, že vymíráme. Každej povině jedno děcko a k tomu nejlíp 4 čokly a pak idioti brečí, jak nás tady přečíslej cikáni, muslimové a kdoví co. Bodejď by ne, ti si nepořizují místo dětí čokly, proto budoucnost patří jim :-( V tom mě připadnou zcela směšné všechny ty slepé výkřiky proti imigraci, procesí s vlaječkami a rádoby vlastenecké řečičky kdekoho proti islamistům apod., oni jen vyplňují to vakuum, které vymíráním Evropy vzniká.