Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové


Nepřihlášený uživatel

/ #1086 Re: Re: Souhlasím s vámi, autora považuji za propagandistu.

2016-03-02 18:44

#1068: dlouhý - Re: Souhlasím s vámi, autora považuji za propagandistu.  

 

Hochu, nejsem podivný, ani zdatný natož  propagandista. 

To, že se vy nevidíte jako propagandista, logicky vůbec neznamená, že jím nejste a že jste svými příspěvky nedosvědčil komunistické školení v komunistické propagandě. Na tom se jistě vv klidu shodneme. 

Ale obdivuji tebe, jak do takové jednoduché záležitosti , jako je lživé tvrzení učitelky  že: "Evropu svobodily USA" dokážeš postupně namontovat a mě podsunout nějakou moji lásku ke KGB, CCCP a nenávist k USA :-)  To tedy žijeme zase v době, že nesmíme napsat jak se historie odehrála? A kdo se to odváží napsat je hned agent KGB ? Si děláš prdel ?? Jsi vůbec normální , nebo píšeš z Bohnic ???

Žádnou lež paní učitelky jste neprokázal. Výše jsem již několikrát vysvětlil, že Stalin s Hitlerem si rozparcelovali Evropu a II. světovou válku začali společně okupací Polska. Poměrně dlouho také velmi čile spolupracovali na zničení celé polské elity a polských Židů, tedy je naprosto zřejmé, že se Stalin Hitlera zbavit nechtěl, to jednoznačně po 1.9.1939 chtěla Velká Britanie a následně USA, které k tomu také měly materiální základnu. Jednoznačně váš příspěvek relativizuje výše uvedené tím, že Evropu osvodila Rudá armáda, to je tendenční na vašem příspěvku, neboť naprosto pomíjíte, že s Rudou armádou přišel také komunistický teror velmi podobný tomu nacistickému. 

Nevím jestli už nemáme vytěžené uranové doly, ale  jestli ne, máš  snad v úmyslu mě tam nahnat, jen proto, že tvrdím, že Evropu osvobodily spojenecká vojska a nejsilnější mocnosti mezi nima byly USA a SSSR. Pokud paní učitelka uvádí pouze USA,  nemá v dnešní době ve školství co  pohledávat.

Pokud zmiňujete, že CCCP byla jednou z mocností, které osvobodila Evropu, je potřeba také jasně říci, že sebou do východní Evropy přivedla komunistickou totalitu. Pak totiž ono osvobození se stává spíše znásilněním. Snad, kdybyste si myslel, že komunistická totalita není totalita, ale diktatura proletariátu - vrchol "demokracie" jak komunisté s oblibou tvrdí, tak to leda :-)