Otevřený dopis ministryni školství proti násilné inkluzi


Nepřihlášený uživatel

/ #280

2016-02-26 17:58

inkluze je ciste zlo. inkluze je cista hruza. Pokud se prosadi, tristne klesne v prumeru uz tak klesajici uroven vzdelani populace v cr. Rozsiri se sikana a vse negativní co s ní souvisí.
Rodice, co jim zálezelo vicegeneracne opravdu na svých detech, upenlive se je celosvetove snazi dostat na LEPSI skolu kde budou ještě vice motivovany se zlepšovat. Chudaci chytre deti.
Muj syn je lekarem i proto ze byl nejen chytry a nadany, ale i proto, ze jsem ho NA PRANI jeho tehdejsi zakladni skoly na sidlisti dala va vyberovou jazykovou zakladni skolu. Tam sice nemel stále same jednicky, ale NAUCILI ho něco. Vzdycky měli od 1 rocniku jen 2 tridy. Ze synova rocniku sla jeho kompletni 8 trida na gymnazium, nejprestiznejsi ve meste a okrese. Tam se ani u těchto deti neobtezovali prijimackami. V 16 udelal statnici z anglictiny jako nejmladsi v tehdejsi specialni 5-lete jazykove skole. Pak sel na medicínu. A byl tak pripraven, ze s prijetim nebyl problém. Nedovedu si představit, jak by dopadl v systomu, jaky tu zacinate pestovat. Vazne bych uvazovala o emigraci. Je mi 64, pracuji na LF a FN, - Lidé jsou různí - inteligencí, výchovou, motivací ke vzdelani, ruznym nadanim a vy ty lepsi srazite a ty horsi trapite.