Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #545

2016-02-18 18:39

VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!

Před několika dny odvysílala Česká televize ve svém pořadu Reportéři ČT reportáž o demonstraci z 6. února 2016 v Praze, konkrétně o události z Malé strany, kde došlo ke střetu mezi tzv. maskovanými nácky a průvodem Antify a pro-migračních podporovatelů nadnárodní organizace „Uprchlíci, vítejte!“ a několika dalších neziskovek. Reportáž má za úkol minimalizovat škody, které způsobilo provalení informací o koordinaci policejní provokace proti odpůrcům migrace. Na alternativní české scéně se totiž objevil dostatek důkazů a informaci o tom, že skupinka tzv. neonacistů, která byla poslušně nachystána v zázemí budovy v majetku ministerstva vnitra, jsou převlečení policisté, resp. příslušníci některých útvarů ministerstva vnitra. O kauze jsem psali zde. A také jsme psali výzvu, že tváře kukláčů byly zachyceny nemaskované, ale nikdo se zatím neodvážil jejich identity odhalit. Policie mlčí, mainstreamová média mlčí.

VICE-VIDEO: Česká televize překroutila záběry z demonstrace v Praze, odpor vůči islámu je v ČR asi sponzorovaný Kremlem, na Aeronetu jsme prý špičkoví odborníci na dezinformace!