Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7099

2016-02-09 21:03

POSLEDNÍ DNY A ROKY SE BLÍŽÍ

(MATOUŠ 24-25-4-5-6-10-11)-(ZJEVENI JANOVO 19-20-13-12-14-15-16-5-6-8)

Rusko je nenahraditelnou složkou světového řádu, s kterou mají USA spolupracovat, píše bývalý ministr zahraničí USA Henry Kissinger ve svém článku pro The National Interest, v kterém se dělí o svůj názor na americko-ruské vztahy.

Podle bývalého hlavy Ministerstva zahraničí USA, posuzoval v šedesátých a sedmdesátých letech mezinárodní vztahy z pozic soupeření mezi USA a SSSR. Avšak od té doby se svět kardinálně změnil.

„V rodícím se vícepolárním světě má být Rusko vnímáno především jako neoddělitelná součást každé nové světové rovnováhy sil a nikoli jako hrozba pro USA," píše.

Kissinger přiznal, že v poslední době zažívají americko-ruské vztahy úpadek.

„Není třeba mluvit o tom, že naše vztahy jsou dnes mnohem horší než před deseti lety. Ve skutečnosti snad nebyly od posledních stadií studené války v tak bídném stavu," míní Kissinger.

VICE-Hypotetická Třetí světová válka od BBC: Rusko začíná jaderný útok, USA odpovídají. VIDEO

Za symbolický okamžik, který znamenal zhoršení vztahů mezi dvěma státy, považuje obrat speciálu tehdejšího vládního předsedy Ruska Jevgenije Primakova nad Atlantikem v roce 1999. Premiér letěl na státní návštěvu USA, avšak rozhodl vrátit se zpátky do Moskvy na znamení protestu proti zahájení bombardování Jugoslávie sílami NATO.

Více: Rusko je nenahraditelnou složkou světového řádu, s kterou mají USA spolupracovat, píše bývalý ministr zahraničí USA Henry Kissinger ve svém článku pro The National Interest,

DUVOD PROČ SE TO VŠE DĚJE NENI VYMYSEL ALE PRAVDA TA SE PISE AJI V BIBLI PROTO CHCOU PODMANIT SI SVĚT PADLY A JEHO PODDANI!!!SMLOUVA JE PRAVÁ!!!!

VICE-Tajná smlouva