Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #7085

2016-02-09 11:05

VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!

Redakce AE News byla upozorněna našim spolupracovníkem Petrem Cvalínem, že Česká televize si opravdu nedá pokoj. Po obrovském skandálu s multikulturní Sněhurkou, na kterou upozornil náš server před několika týdny, je tady další epizoda nekonečného seriálu na téma islamizace České republiky skrze manipulaci s myšlením a výchovou malých dětí. Česká televize v rámci svého vzdělávacího cyklu pro děti s názvem „Cestohrátky“ na stanici Déčko odvysílala politicky a multikulturně zabarvený díl o Saúdské Arábii. Pořad, který zpočátku a během prvních minut vypadá jako neutrálně informační, přechází zhruba v půlce do tvrdé pro-saudské režimní propagandy.

Oba průvodci pořadem, kteří se starají o narativní část (Saša Rašilov a Marie Žáková), se snaží dětem vysvětlit, proč ženy v Saúdské Arábii jsou od hlavy k patě zakryté. Marie Žáková (nezletilá) se snaží svým vrstevníkům vysvětlit, že nikáby jsou fajn, že ženy v nich vypadají tajemně. Říká to s takovým nadšením, že děti okamžitě získají pocit, že nošení nikábu je něco zcela výjimečného. Saša Rašilov potom vysvětlí, že nošení nikábu je v zemi tradicí, podobně jako když u nás se nosí šaty nebo plavky.

VICE-VIDEO: Česká televize učí děti, že nikáby jsou skvělá věc. Sněhurka zřejmě nestačila. Ještě dnes odhlašte koncesionářské poplatky!