Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6969

2016-01-26 18:48

Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!

Navazuji zde na článek publikovaný na Aeronetu pod názvem „Co předcházelo imigračnímu Armagedonu?“, kde se jeden z diskutujících pozastavoval nad tím, jak je možné, že se i u nás v ČR nachází tolik jednotlivců (skupin), kteří přijímají rozhodnutí, která jsou nejen v rozporu s našimi zájmy, ale jsou v rozporu i s veškerým zdravým rozumem. Na to mohu odpovědět pouze tak, že pokud v původním článku jmenovaní penězokazci mají k dispozici tiskárnu peněz, tak mohou kdykoli kohokoli uplácet a verbovat.

Jan Ámos Komenský se musí v hrobě obracet, co se dnes děje v českých školách na všech úrovních…

V článku jsem se pokusil dát do souvislostí veškeré nejpodstatnější stavební kameny té jejich hry. Vše ostatní, co se děje nelogického v naší Evropské civilizaci, jsou jen dalšími kamínky celkové mozaiky jejich hybridní války za ovládnutí celého světa, která trvá minimálně již 300 let. Článek o kterém píši naleznete v trochu uhlazenější podobě, doplněný několika důležitými odkazy i zde.

Část z toho, jak falešnou hru a jak dlouho s námi západní oligarchie hraje, dobře popisuje například toto video, ve kterém ale například nejsou zveřejněna fakta o genocidě Číňanů před, za a po opiových válkách. Celkový počet obětí Čínského lidu byl přitom srovnatelný s oběťmi 1. i 2. světové války! Za vším tehdy opět stála chamtivost několika obchodních klanů, které své zájmy povýšily na zájmy vlastních států.

VICE-Analýza kompletního procesu destrukce českého školství. Určeno především učitelům a profesorům zodpovědným za výchovu našich dětí!