Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6954 UPRCHLICI AJI RUSKO SE ZAPOJILO USA STALE ODMITA POMOC UPRCHLIKUM

2016-01-24 12:25

Syrská armáda obnovila za podpory oddílů domobrany kontrolu nad městem Rabia v provincii Lázikíja na severu země, informuje syrská národní agentura SANA s odkazem na vojenský zdroj.

„Armádní oddíly za podpory skupin lidové domobrany převzaly pod kontrolu město Rabia a vesnici Rauda v severní provincii Lázikija po likvidaci četných teroristů a jejich zbraní," sdělil zdroj agentuře.

Více: Syrská armáda obnovila za podpory oddílů domobrany kontrolu nad městem Rabia v provincii Lázikíja na severu země,

Norské úřady sestavily seznamy, na kterých je 280 uprchlíků, kteří mají být vysláni do Ruska, sdělil RIA Novosti ředitel murmanské dopravní společnosti, která se bude podílet na jejich přepravě.

„Jak sdělila norská strana, mají k dispozici seznamy se 280 uprchlíky, 80 z nich se nachází ve městě Kirkenes (na hranici s Ruskem), zbývající v jiných centrech, tady jsou ale připraveni převézt je kdykoli do Kirkensu, odkud budou vysláni do Ruska", oznámil ředitel dopravní firmy.

VICE-Média: Ruští obránci práv budou žádat o povolení přijímat syrské uprchlíky

Současně ale není podle jeho slov dosud jasné, kdy se má deportace uskutečnit. „Nebyla zajištěna koordinace mezi norskou a ruskou stranou. Buď chybí nějaká povolení, nebo zase není na hranici nezbytný počet kontrolorů, aby mohl být odbaven tak velký počet běženců, nebo třeba nefungují počítače", řekl ředitel ruské dopravní firmy.

Více: Norské úřady sestavily seznamy, na kterých je 280 uprchlíků, kteří mají být vysláni do Ruska

CELA EVROPA UZ BERE UPRCHLIKY ALE USA VUBEC UPRCHLICI NAVYSUJOU DPH USA A EU!!!TAKZE NA CELOU EVROPU TO BYL PODVOD S UPRCHLIKY ABY USA A EU MELA VYSI DPH!!!A EVROPA CELA SKRACHOVALA TO SOU SPOJENCI JAK POLIP ME PRD......