Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6896

2016-01-20 06:59

VIDEO: Donald Trump rozzuřil britské poslance výrokem o zákazu vstupu Muslimů do USA. Chtějí mu zakázat vstup do Velké Británie. To je politik, jak se patří! [CZ Titulky]

Americký republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump si opět pustil ústa na procházku a tentokrát si opravdu nebral servítky. Vyzval k zákazu vstupu Muslimů na území USA. To vyvolalo doslova pozdvižení na druhém břehu Altantiku, kde o tomto výroku diskutovali britští poslanci. Projednávali občanskou petici podepsanou převážně britskými muslimy a neziskovkami, které ji zorganizovaly. Petice volá po zákazu vstupu Donalda Trumpa do Velké Británie.

VICE-VIDEO: Donald Trump rozzuřil britské poslance výrokem o zákazu vstupu Muslimů do USA. Chtějí mu zakázat vstup do Velké Británie. To je politik, jak se patří! [CZ Titulky]

Video: O „chudé“ Africe a „bohatém“ Západu. Aneb sametově vytvořená EU a sametové zotročení celého světa

V analýzách Valerije Pjakina velmi často zaznívá názor, že přistěhovalecká politika EU sleduje dva cíle: prvním je zájem státních elit USA, které si přejí rozklad Evropy, resp. oslabení EU tak, aby nad ní USA měly ještě větší moc, než mají. Druhým je zájem globální elity (GP), která si přeje likvidaci amerického stylu života, naplno fungujícího v USA a v Evropě a nevynalezla k tomu lepší způsob, než výměnu původního amerického a evropského obyvatelstva za primitivnější – v USA za Hispánce a v Evropě za muslimskou populaci.

Pro celý svět přitom platí, že GP stěhuje centrum příští moci do Číny a do – Íránu! Írán má být tím, který ve finále (po boji mezi křesťany a sunnitskými muslimy) zavede v Evropě „správný“ islám (šíitský) a vytvoří chálifát. Především ale nahradí evropské mozky, a to především svými znalostmi o jaderných technologiích, protože nic jiného, než udržování chodu jaderných elektráren v Evropě nebude nutné.

Ponechám teď stranou, nakolik si evropští přisluhovači amerických státních zájmů uvědomují, že USA i Evropa jsou jen figurky na mnohem vyšší šachové partii a zůstanu teď u té vyšší, u globalizační šachové partie. Až na výjimky, v USA i v Evropě ji pochopili jen někteří (a věřím, že i náš prezident Zeman) zatímco Rusko se v ní orientuje už dlouho. A ze své optiky Rusko hraje šachovou partii nejen s blbci v USA a v EU (příhodnější pojmenování nelze najít), ale i s těmi, kteří si na šachovnici světa přivlastnili figurky nejvyššího kalibru a kteří jsou známí pod zkratkou GP.

Ano, Rusko na Blízkém východě (Sýrie, Írán) i v Africe (Egypt) hledí na své zájmy – zatímco GP tam má své. A nyní se dostáváme k pointě vloženého videa o „chudé“ Africe. Když pomineme fakt, že Rusko se od dob VŘSR mělo ocitnout na úrovni afrických a blízkovýchodních zemí – tzn. pouze jako území zdrojů pro GP, pak tady máme fakt, že Rusko se snaží prosadit takovou globalizaci (Miroporiadok – Světový řád), který bude všechny národy respektovat jako rovnocenné a tedy partnerské. A to je něco zcela jiného, než co realizuje GP, a to přes organizace jako Unicef, Červený kříž či různé jiné organizace, zajišťující Afričanům lékařskou pomoc (Bill Gates) či potravinovou a ve finále i uprchlickou pomoc.

VICE-Video: O „chudé“ Africe a „bohatém“ Západu. Aneb sametově vytvořená EU a sametové zotročení celého světa