153 křesťanů v Erbílu


Nepřihlášený uživatel

/ #127

2016-01-07 17:54

Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!

Náš server AE News informuje už od roku 2014 o tom, jak nejvyšší mocenské struktury v ČR jsou ve vleku a klientelistickém postavení vůči nevládním organizacím, neziskovkám, ambasádám a různým subjektům, které ovládají domácí i zahraniční politiku. Mnoho občanů se ptá, jak je možné, že servilita vlády ČR ve vztahu k EU a Bruselu dosahuje mezí, které bez obav bychom mohli označit za vlastizradu. Uniklé emaily ze soukromého emailu Bohuslava Sobotky však odhalují nyní i veřejnosti, že to, o čem na AE News už dva roky píšeme, před čím varujeme, kdy upozorňujeme na loutkové role vlády ČR, na servilní zvedání telefonů páníčkům z různých ambasád, je pravda a teď si o tom můžete i přečíst, jak takové loutkové mocenské divadlo vypadá.

Osobně se mi hnusí představa prolézání cizích emailů. Ale pozor, Bohuslav Sobotka je veřejný činitel. A veškerá komunikace veřejného činitele je veřejná. Tak to platí např. v USA, kde Hillary Clinton teď čelí skandálu, že pro svojí komunikaci nepoužívala vládní zabezpečený email. Nerozumím tomu, jak je možné, že premiér ČR používá pro komunikaci nezabezpečený email u veřejného emailového poskytovatele Seznam.cz, to prostě vůbec nechápu. A jako veřejný činitel by měl důsledně používat pro řešení vládních věcí a pro výkon své funkce pouze vládní šifrovaný PGP email a se silným bezpečným heslem.

Místo toho si Bohuslav Sobotka píše s politickým poradcem Oto Novotným, který mu posílá notičky a rady, co by se mělo udělat tady, támhle, co si myslí NGOs (neziskovky), co si myslí holandský velvyslanec, jak je třeba připravit průzkum veřejného mínění u Medianu, aby se prefabrikace průzkumu povedla správně a vrátila toužebné výsledky (o výrobě výsledků průzkumů na míru politickým stranám jsme psali už v roce 2014 v rozsáhlém rozhovoru zde).

V dokumentech je právě komunikace i mezi panem poradcem Novotným a šéfem agentury STEM. V září 2014 vynadal pan Novotný šéfovi STEMu Janu Hartlovi za to, že průzkum STEMu vyšel pro hnutí ANO mnohem lépe, než pro ČSSD, a že se mu zdá, že je výsledek ANO nadhodnocený v průzkumu, a že by to mohlo ohrozit budoucí spolupráci ČSSD se STEMem. Další průzkum už vyšel lépe pro ČSSD od STEMu a pan Novotný byl spokojený. Náš článek o manipulaci s průzkumy vyšel na podzim v roce 2014 a vyvolal poprask, ale mainstream nám nevěřil, protože jsme prý pro-kremelský server. Jsme rádi, že nyní nezávisle na tom může veřejnost vidět, že situace je přesně taková, jak nám tehdy vylíčil pan Petr v rozhovoru.

Hackeři z White Media však provedli ucelenou kompilaci emailů spolu s vládními dokumenty, a tak se na ně podrobně podíváme. Prvním dokumentem je Imigrační politika vlády, kde pan poradce Novotný navrhuje systém prefabrikovaných průzkumů, které mají zmanipulovat veřejné mínění tak, aby odpor veřejnosti proti migraci opadl. Navrhuje zapojit neziskovky, rozhlas a televizi a manipulovat s veřejným míněním skrze emoce.

VICE-Zveřejněné e-maily Bohuslava Sobotky potvrzují, že vláda ČR je ovládána neziskovkami, lobbisty, poradci, ambasádami, Bruselem, charitami a šíbry, o které byste si ani kolo neopřeli!