Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #890

2015-12-28 14:34

VIDEO: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana v roce 2015. Prezident dokázal, že je prezidentem všech občanů České republiky

Dlouho očekávané Vánoční poselství prezidenta republiky bylo plné naděje. Pan prezident představil vizi budoucnosti, shrnul ekonomickou situaci republiky a dotkl se i nejtíživějšího problému a to masové nelegální migrace.

Žel musím konstatovat, že reakce z řad pravice na sebe nenechaly dlouho čekat. Mezi prvními, kdo zkritizoval Vánoční poselství pana prezidenta byli i předseda vlády Sobotka a předsedové ODS a TOP 09 pan Fiala a Kalousek. Toto mne ale tolik nezaráží, neboť jmenovaní pánové se stávají na tuzemské politické scéně spíše inventářem, než respektovanými osobnostmi.

Hlavně předseda vlády Bohuslav Sobotka by měl vědět, že na rozdíl od prezidenta Zemana je velmi neoblíbeným politikem. A to hlavně díky tomu, jaký má přístup k aktuální migraci. Možná i proto se z předsedy vlády stal stejný „charakterní politik“, jako ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier.

Nikdy bychom neměli zapomenout na to, co řekl pan prezident Zeman na závěr Vánočního poselství: „Tahle země je naše. A tahle země není a ani nemůže být pro všechny.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

vice-VIDEO: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana v roce 2015. Prezident dokázal, že je prezidentem všech občanů České republiky