Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6570

2015-12-20 14:43

Problém Evropy spočívá v tom, že neprosazuje samostatnou politiku a část své suverenity předala bloku, přičemž dokonce ani ne tak NATO, jako spíš USA, prohlásil ruský prezident Vladimír Putin.

Problém Evropy je v tom, že neprosazuje samostatnou zahraniční politiku. Vůbec žádnou", řekl Putin v dokumentárním filmu Saidy Medveděvové Světový řád na televizním kanálu Rossija 1.

vice-Putin očekává od Evropy účast ve vypracování řešení a nikoli pokyny „zpoza oceánu“

„V podstatě je to docela normální, když část své suverenity předávají členové vojensko-politického bloku nadnárodním orgánům. Avšak v daném případě nebyla část evropské suverenity předána vlastně NATO, ale lídru aliance — Spojeným státům", řekl ruský prezident.

Více: Problém Evropy spočívá v tom, že neprosazuje samostatnou politiku a část své suverenity předala bloku, přičemž dokonce ani ne tak NATO, jako spíš USA

Prezident Ruska Vladimir Putin prohlásil, že se západní země nemají snažit mechanicky vnutit ostatním státům své představy o demokracii, že je třeba jednat pečlivěji.

Víte, že mám styky s mnoha lídry, evropskými, americkými, a to ne jeden rok. A když začaly různé operace…v Afghánistánu nebo v Iráku, Libyi, vždy jsem zastával stanovisko, jež spočívalo v tom, že je třeba jednat pečlivěji. Nelze automaticky přenášet vlastní schémata a představy o dobru a zlu, v daném případě o dobru, o demokracii, na jiné země a národy, na jinou kulturu, jiné náboženství, jiné tradice," — řekl Putin v dokumentárním filmu Saidy Medveděvové Světový řád v televizi Rossija 1.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin prohlásil, že se západní země nemají snažit mechanicky vnutit ostatním státům své představy o demokracii, že je třeba jednat pečlivěj