Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6564

2015-12-19 13:05

Prezident Ruska Vladimir Putin, kdy mluvil o urovnání syrské krize, prohlásil, že Moskvě je snadno pracovat jak se syrským prezidentem Bašárem Asadem, tak i s USA: nepodlézáme nikomu a svou pozici neměníme.

„Pokud jde o syrskou krizi: je nám snadno pracovat jak s prezidentem Asadem, tak i s americkou stranou. A mluvil jsem o tom nedávno s prezidentem Obamou a s našimi přáteli ze Saúdské Arábie a jiných arabských zemí", řekl Putin v dokumentárním filmu Vladimira Solovjova Světový řád, z něhož úryvek vysílal v sobotu televizní kanál Rossija 1.

„Proč snadno? Nepodlézáme nikomu a svou pozici neměníme", řekl prezident.

Podle jeho slov, RF jasně zformulovala svou pozici v syrském urovnání.

Více: Prezident Ruska Vladimir Putin, kdy mluvil o urovnání syrské krize, prohlásil, že Moskvě je snadno pracovat jak se syrským prezidentem Bašárem Asadem, tak i s USA: nepodlézáme nikomu a svou pozici neměníme.

Rusko je otevřeno a ochotno pracovat s evropskými zeměmi v ekonomice, v politice a v boji s terorem, prohlásil prezident RF Vladimir Putin.

„Ve vztazích mezi státy mají své místo zájmy. Zájmy evropských zemí spočívají v tom, aby spojily úsilí jak v ekonomice, tak i v politice a v boji s terorem. Spojily úsilí s Ruskem. My jsme na tuto práci připraveni, jsme otevření", řekl Putin v dokumentárním filmu Vladimira Solovjova Světový řád, z něhož úryvek vysílal v sobotu televizní kanál Rossija 24.

„Nehodláme se kvůli těmto sankcím nafukovat. Čekáme, čekáme na všechny", zdůraznil prezident.

Více: RUSKO„Nehodláme se kvůli těmto sankcím nafukovat. Čekáme, čekáme na všechny", zdůraznil prezident.

PRESNE KVULI SANKCIM SE NEBUDEM NAFUKOVAT VYSTIHNUL TO DOBRE V.PUTIN ASPON VIDIME KDO JE AGRESOR KDYZ FURT ZVYSUJI SANKCE NA RUSKO KDYZ RUSKO NIC NEDELA HAJI EVROPU A CIVILIZACI

(TU SOU AGRESORY USA,UKRAJINA,TURECKO)-75% UKRAJINCU NECHTELO VALKU A PRASACENKO HOLD MUSEL PROTI VLASTNIM LIDEM BOJOVAT!!!OSTUDA FUJ