Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6558 TURECKY ISLAM ZADA O POMOC FASISTY UKRAJINU

2015-12-18 15:19

Turecko požádalo ukrajinské ministerstvo informační politiky o poskytnutí pomoci v boji s propagandou, kterou údajně vede Rusko, sdělila náměstkyně hlavy ukrajinského ministerstva Tatiana Popovová.

„Nedávno nás požádali turečtí představitelé o metodologickou pomoc v boji s ruskou dezinformací", řekla. Napsal to list Ukrajinská pravda.

Jak sdělila úřednice, na ministerstvo se v posledních týdnech nejednou obrátili zaměstnanci tureckého velvyslanectví na Ukrajině. „A nakonec jsme měli včera schůzku, které se zúčastnili zástupci našeho ministerstva, informačního oddělení ministerstva obrany, projektu StopFake a tureckého velvyslanectví", poznamenala Popovová.

Více: TURECKO ZADA UKRAJINU O POMOC PROTI PROPAGANDE RUSKA PREJ

V Národním centru řízení obrany ruského ministerstva obrany se pořádá brífink na téma "Ozbrojené síly RF v boji s mezinárodním terorismem. Nové údaje", který je určen pro zástupce médií.

Více: TURECKY OBCHOD S ROPOU DAIS IS FOTKY VIDEA NA ROPU UTOKY RF

 

VICE-Turecko zatklo dva novináře a tři generály – odhalili, že turecký „humanitární“ konvoj vezl do Sýrie zbraně

 

RUSKO NEPOTREBUJE PROPAGANDU TY DEGES S TURECKA CO RIDI ISLAM RUSKU STACI ZE TED NIC NESKREJVAJI PRED SVETEM A FURT UKAZUJI FAKTA KTERE VY TURCI A USA NEMATE ZADNE OPROTI RUSKU JEN LZI JAK O UKRAJINE TAK O UTOCICH V SYRII FURT JEN LZETE K...

ROZVRATILI JSTE LYBI,UKRAJINU,EVROPU,SYRII,IRAN,IRAK ATD A STALE JE VAM MALO