Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6553 FAKTA OBJASNENA SU-24 TURECKO ZNICILO ZAMERNE S UMIRNENOU OPOZICI IS ABY NENIČILO DAL ROPU

2015-12-18 12:32

Otevření palubního zapisovače probíhá dnes za přítomnosti novinářů. Každá etapa vytahování přístroje a čtení informace probíhá za videozáznamu a etapovitého fotografování.

19. prosince začne rozbor a zpracování údajů zapisovače. Podle informace Ministerstva obrany pozvalo Rusko k účasti v otevření a dešifrování údajů „černé skříňky" Tureckem sestřeleného Su-24 experty ze 14 zemí. Pozvání přijali jenom představitelé Číny, Velké Británie a USA. Dešifrovaná informace palubního zapisovače Su-24 bude zveřejněna 21. prosince.

Více: CERNA SKRINKA SE SU-24 OTEVRENI

Právě zadní část v Sýrii sestřeleného bombardéru Su-24, kde se nacházel palubní zapisovač, byla zasažena raketou vzduch-vzduch stíhačky F-16 vojenského letectva Turecka, prohlásil v pátek náčelník informačního a analytického oddělení služby bezpečnosti letů letectva OS RF plukovník Andrej Semjonov.

„Palubní zapisovač se nachází obyčejně v zadní části letadla, v oblasti kýlové plochy. Proto na zadní část Su-24M zapůsobilo kromě rázového zatížení při střetu se zemským povrchem také rázové zatížení při zásahu rakety", řekl Semjonov na briefingu na Ministerstvu obrany věnovaném dešifrování palubních zapisovačů sestřeleného Su-24.

Více: TURECKY UDER NA SU-24

 

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]