Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6544

2015-12-17 15:39

Porošenkovi už zřejmě totálně „hrabe“, vyzval poslance, aby zvítězili na Ruskem pomocí IQ

  Je sice pěkné, oplývá-li člověk zdravým sebevědomím a hrdostí, má-li k tomu dostatek relevantních důvodů, ale u člověka, který tyto podmínky nenaplňuje, je to problém. To je případ Petro Porošenka, z vůle západních politiků a USA prezident Ukrajiny. Jeho více jak často nezodpovědná, nabubřelá, silná, realitě neodpovídající slova však nadále, bohužel, nacházejí sluchu a odezvu u mocných západních politiků a podporovatelů, především z USA.

     Jedním z posledních, naprosto nereálných a silně přeceněných projevů je, že vyzval ukrajinské poslance, aby nad Ruskem zvítězili pomocí IQ [1][2]. Samozřejmě to řekl bez nadsázky a s naprostou vážností, neboť jak namyšleně řekl: „Počítám s moudrostí a rozumem nejvyššího zákonodárného orgánu Ukrajiny. Naše IQ musí být vyšší než 300, neboť jen tak vysoká inteligence nám společně s mocí našich ozbrojených sil umožní porazit tak silného nepřítele, jakým je Rusko!“

   Porošenko si zřejmě vůbec neuvědomuje, co po poslancích žádá a vůbec nemá představu, jakým rozumem a IQ poslanci zákonodárného sboru Ukrajiny disponují.   Díky tomu, že ze západu stále cítí podporu, že mu (na dálku) poklepávají „uznale“ na rameno, není schopen dohlédnout, že spoléhání se na rozum a IQ poslanců je silně přeceněné, protože poslanci se především berou za své zájmy a jejich IQ , jak dosud reálně prokázali při průběhu jednání parlamentu, je někde na úrovni cca 60%. Znamená to, že pokud by Porošenko chtěl po poslancích zmíněných 300 absolutně nereálných procent IQ , musel dát dohromady pět poslanců po 60 % IQ, což by mu ve výsledku dalo u jedné třetiny poslanců Parlamentu Ukrajiny, když ne víc, tak alespoň kýžených 300 % koeficientu IQ!

VICE-Porošenkovi už zřejmě totálně „hrabe“, vyzval poslance, aby zvítězili na Ruskem pomocí IQ