Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #6542 Závěry z celostátní konference hnutí Svoboda a přímá demokracie - autorů této petice

2015-12-17 14:25

#6536: -  

Na právě skončené 1. celostátní konferenci našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jsme přijali aktualizované programové desatero. Jestli s naším programem souhlasíte, prosím sdílejte, jelikož jsme cenzurovaným hnutím, protože máme nepohodlné názory pro vládnoucí elity.

1. CHCEME RADIKÁLNÍ ZMĚNU POLITICKÉHO ...SYSTÉMU, CHCEME PŘÍMOU DEMOKRACII, REFERENDUM
A ODVOLATELNOST POLITIKŮ

2. OSOBNÍ, HMOTNÁ A TRESTNÍ ODPOVĚDNOST POLITIKŮ

3. CHCEME ZÁKON O PROKÁZÁNÍ PŮVODU MAJETKU

4. KONEC ZVYŠOVÁNÍ DANÍ

5. BUDEME VYTVÁŘET NOVÁ PRACOVNÍ MÍSTA – PODPOŘÍME PROTO PODNIKATELE A ŽIVNOSTNÍKY

6. NEDOVOLME DALŠÍ OKRÁDÁNÍ OBČANŮ LICHVÁŘSKOU A EXEKUTORSKOU MAFIÍ

7. CHCEME PRÁVO A SPRAVEDLNOST. CHCEME STÁT SLOUŽÍCÍ OBČANŮM

8. NECHCEME DRAHÝ A NEFUNKČNÍ SOCIÁLNÍ SYSTÉM, CHCEME SYSTÉM PODPORUJÍCÍ VŠECHNY SLUŠNÉ LIDI – SENIORY, RODINY S DĚTMI, ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ OBČANY I DĚTI OHROŽENÉ BÍDOU

9. CHCEME BUDOUCNOST BEZ DLUHŮ

10. NECHCEME BÝT PROVINCIÍ EU, CHCEME ROZVÍJET A BRÁNIT SUVERÉNNÍ ČESKOU REPUBLIKU

Za dva roky ve Sněmovně jsem samozřejmě zákony na řešení výše uvedených témat již navrhl (podívejte se zde http://www.psp.cz/), ale vládní koalice ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL mi moje principiální návrhy pokaždé zamítla. V příštích volbách tedy potřebujeme získat silnější mandát.

Od vzniku našeho hnutí v červnu se nám za necelý půlrok podařilo získat širokou podporu české veřejnosti, jsme dlouhodobě jediným nositelem prosazování přímé demokracie v České republice a stali jsme se silnou a principiální opozici vůči vládě a její politice kapitulace před Bruselem a invazí imigrantů. Naše konference, které se účastnily stovky členů a desítky významných hostů z ČR i Evropy, potvrdila správnost našeho dosavadního směřování a rozhodla o nových krocích SPD.

Vážím si toho, že na naší konferenci promluvil a veřejně nás podpořil místopředseda francouzské Národní fronty Marine Le Pen poslanec Edouard Ferrand, dále například český dramatik a spisovatel František Ringo Čech a další hosté.

Usnesení 1. ideové konference SPD naleznete zde:
http://spd.cz/usneseni-1-ideove-konference
A náš dopis prezidentovi republiky zde:
http://spd.cz/

Podporujete-li nás v tom, prosím sdílejte tento příspěvek a pomozte nám tak prorazit mediální blokádu, která cenzuruje výstupy z naší konference. Každá vaše podpora má význam.