Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

/ #850

2015-12-07 08:22

VČERA SEM SE DIVAL NA 168 HODIN NA ČT H... A ŘEKNU VAM LIDI ZE JAK ZAS POSPINILI B.ASADA ZE JE TO HNUS VUBEC NEVEDEJ CO A JAK A BUDOU NA NEJ KIDAT SPINU A PREKVAPILO ME ZE UKAZOVALI ČISTKY IS A HAZELA TO ČT NA VINU B.ASADU A PRITOM DOBRE VIME ZE LID DRZI S ASADEM V SYRII A VOLBY BY ZASE VYHRAL LID SYRIE JE RAD ZE TAM MA RUSKO A PLUS SE DO SYRIE VRATILO TOLIK LIDI TO NAM JE UTAJENO 

 VICE-VIDEO: Syrský prezident Bašár Asad poskytl exkluzivní rozhovor České televizi

Ve středu večer, den po ukončení hlasování v Sýrii, byly vyhlášeny celkové výsledky: Při účasti necelých 73,5 % z počtu bezmála 16 milionů oprávněných voličů získal dosavadní prezident 88,7 % hlasů, al-Núrí 4,3 % a Hadžar 3,2 %. Zbylé lístky byly neplatné. Oba neúspěšní kandidáti výsledky uznali a demokratičnost voleb i kampaně už potvrdili zahraniční pozorovatelé.
Pro Ukrajinu zapomínáme na Sýrii: Válka pokračuje, Asad vítězí nejen na bojištích. Proč se Západ obává nadcházejících prezidentských voleb?

VICE-Sýrie-Bašár Asad vyhrál volby.

VICE FAKTA-Tajný dokument Pentagonu potvrzuje, že USA plánovaly vznik ISIL a Islámského Státu již od roku 2012 jako nástroje ke svržení Assadova režimu v Sýrii!