Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #524

2015-12-01 13:17

VIDEO: Obama v pořadu americké CBS nezvládl poznámku redaktora o Putinovi. Janukovyč byl prý poskok, Putin nemá žádné spojence, ruská ekonomika jde ke dnu, takže vůdcem jsem já! [CZ Titulky]

Barack Obama přijal 9. října pozvání do vysoce sledovaného pořadu americké CBS „60 Minutes“ a moderátor Steve Kroft si neodpustil dotaz a poznámku, která se stala klíčovým bodem celého pořadu a v USA se video stalo hitem, zejména na alternativních serverech. Video vám nyní přinášíme i na AE News s českými titulky. Steve Kroft se totiž Obamy ptal i na Sýrii a zmínil se o tom, že Vladimir Putin zpochybnil Obamovu vůdcovskou roli v syrském konfliktu. To se Obamy silně dotklo. Moderátor vyjmenoval důvody, které jasně ukazují, že teprve po Putinově zásahu v Sýrii se začínají pohybovat ledy a ISIL opravdu začíná pociťovat ztráty.

Jenže reakce Obamy byla neuvěřitelná, doslova se odkopal. Namísto, aby moderátorovi argumentoval, proč americké roční bombardování nemělo efekt na ISIL, ale ruské náhle ano, namísto toho, aby vysvětlil, proč USA neposlali do Sýrie zatím pozemní armádu, tak Obama začal mluvit jako z jiného světa o něčem úplně jiném, čímž se doslova odhalil.

Rozpovídal se totiž o Janukovyčovi na Ukrajině, že to byl Putinův poskok. Obama jaksi zapomněl, že Janukovyč není Assad, že vzešel z demokratických voleb, které dozorovali i zahraniční pozorovatelé a OBSE, která monitoruje volby na Ukrajině už od 90. let. Takže demokraticky zvolený prezident, svržený pučisty z Majdanu, které podporovaly právě USA, viz. paní Nulandová a její koláčky, byl poskok?

VICE-VIDEO: Obama v pořadu americké CBS nezvládl poznámku redaktora o Putinovi. Janukovyč byl prý poskok, Putin nemá žádné spojence, ruská ekonomika jde ke dnu, takže vůdcem jsem já! [CZ Titulky]

fakta bez cenzury a manipulace-Rozhovor Vladimira Putina s americkým novinářem Charlie Rosem - 28.09.2015 Titulky CZ