Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#501

2015-11-13 10:11

Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!

Jak už jsme nedávno informovali [1] o tom, že původem dánská neziskovka Refugees Welcome (Uprchlíci, vítejte!) chystá k výročí 17. listopadu vyslat do Prahy zástupce své německé pobočky z Berlína, tak dnes se celá situace vyostřuje. Společnost Mafra, která je provozovatelem režimního loutkového serveru iDnes.cz, dnes spustila ve spolupráci s pražskými organizátory chystaného pouličního hlasování za nového prezidenta, který bude koordinován stejnými osobami z okolí pražských systémových neziskovek napojených na zahraniční fondy a americké velvyslanectví, internetové hlasování [2], jakého prezidenta by lidé (přesněji řečeno čtenáři iDnesu) volili dnes. Prostě volby prezidenta nanečisto.

Kdyby šlo o hurá akci redaktorů iDnesu, nevěnovali bychom tomu pozornost. Jenže to není hurá akce. Naše redakce obdržela informace z významné pražské PR agentury, že jde o internetový spin (propagační projekt) na objednávku. Volby nanečisto jsou prý spinovou akcí plánovanou pražskou pobočkou organizace Refugees Welcome z Dánska, kterou zaštítí právě její česká buňka ve spolupráci s neziskovkami, které spolupracují s fondy George Sorose, a iDnes tak provádí na objednávku marketingovou upoutávku na tuto chystanou pouliční akci! Jde o placený promo spin. Akce má všechny prvky organizované provokace a především odvedení pozornosti od kritické situace s uprchlíky v Evropě, proti kterým prezident Zeman ostře vystupuje. Má totiž být odvedena pozornost od něčeho jiného, že Karel Schwarzenberg zcela reálně navrhoval, aby ČR přijala půl milionu uprchlíků, ale co je horší, aby se o tyto uprchlíky podělily české domácnosti [3].

Volby nanečisto jsou snahou o odvedení pozornosti od uprchlíků, odvedení zájmu od situace v ulicích evropských měst, které jedno po druhém podléhají náporu islamistického exodu ze zemí Blízkého východu a severní Afriky. Refugees Welcome má obrovský dosah až do českých médií, kdy naše redakce dostává informace, že zástupci české buňky této organizace už mají své zástupce dokonce v České televizi, na vysokých školách v ČR a v neposlední řadě v mainstreamových médiích. Organizace pouličního protestu proti prezidentu Zemanovi v této chvíli působí jako bizarní úkaz. O to více je znepokojující, že server Andreje Babiše spolupracuje s organizací Refugees Welcome na rozkladné činnosti proti prezidentu republiky ve chvíli, kdy prezident je jediným jasným a hlasitým odpůrcem migrace ze všech současných vrcholných představitelů českého státu.

VICE-Mafra zahájila kampaň podle not neziskovky Refugees Welcome, vyzývá k nové volbě prezidenta nanečisto. Schwarzenberg navrhoval, aby české domácnosti přijaly půl milionu uprchlíků!


Nepřihlášený uživatel

#502

2015-11-13 16:39

RF je ochotna přihlédnout ke všem datům o místě pobytu teroristů v Sýrii

RF je ochotna přihlížet ve svých akcích ke všem hodnověrným informacím o místě pobytu teroristických skupin v Sýrii, spolupracovat s Washingtonem, nehledě na to, že jeho akce v Sýrii jsou prováděny za narušení mezinárodního práva, prohlásil prezident Vladimir Putin.

VICE-Islámský stat v detailech

„Mezitím RF je ochotna přihlížet ve svých akcích ke všem hodnověrným informacím o místě pobytu teroristických skupin. Máme dokonce jisté zkušenosti ze spolupráce se Svobodnou syrskou armádou. Ruské letectví zasadilo několik úderů na uvedené jí cíle. Přitom jsme vyloučili místa vyznačené veliteli SSA jako nacházející se pod její kontrolou", sdělil Putin.

„Mimochodem to potvrzuje, že nebombardujeme tak zvanou umírněnou opozici a civilní obyvatelstvo", dodal prezident.

Zdůraznil, že Moskva je připravena ke spolupráci s Washingtonem,"nehledě na to, že se jeho akce v Sýrii konají za narušení mezinárodního práva: nemá ani příslušnou rezoluci Rady bezpečnosti OSN, ani žádost syrského vedení."

Více: Prezident RF Vladimir Putin hovořil v interview pro ruská a turecká masmédia v předvečer summitu G20 o vojenské operaci VKS RF v Sýrii proti teroristům fronty Islámský stát, o reakci Západu na akce ruských vojsk v arabské republice a o postoji Moskvy v souvislosti se syrským konfliktem vcelku. Hlava státu komentoval kromě toho situaci na Ukrajině.

Vlastenec

#503 Atentátníci zabili v Paříži desítky lidí. Další zajali jako rukojmí!!!!

2015-11-14 00:39

Nejméně čtyřicet lidí zemřelo a další desítky byly zraněny při pátečních útocích ve francouzské metropoli. Uvedly to agentury AP a Reuters. Střelci zaútočili na nejméně dvou místech. Při jednom z útoků byli zajati jako rukojmí desítky návštěvníků rockového koncertu v centru města. Policie potvrdila, že navíc došlo ke dvěma sebevražedným pumovým atentátům a k jednomu bombovému atentátu.  

Již není pochyb o tom, že Evropa je ve válce. Po dnešním večerním útoku v Paříži skončila jakékoliv diskuse o tom, zda Evropa má či nemá jakoukoliv morální povinnost postarat se o miliony tzv. uprchlíků. Dnešním dnem mají všechny evropské vlády jedinou povinnost. Starat se o bezpečnost občanů svých zemí. Končí jakákoliv diskuse o hloupostech, jako jsou uprchlické kvóty, ale začíná čas činů. Všechny vlády všech evropských zemí musí okamžitě začít konat. Uzavřít neprodyšně své hranice před všemi nelegálními migranty, uvést armády do stavu zvýšené bojové pohotovosti, vyslat vojenské kontigenty k ochraně vnější hranice schengenského prostoru, vyhostit všechny nelegální migranty, zajistit nepřetržitý dohled nad všemi osobami hlásajícími a propagujícími nelidské principy islámského práva šaría, uzavřít mešity, ve kterých je hlásána nenávist a jsou verbováni lidé do teroristických džihádistických organizací, zajistit všechny osoby napojené na teroristické muslimské organizace, nevpouštět na území Evropy nikoho, kdo necestuje s platnými doklady. Vyzýváme vládu České republiky, Ministerstvo obrany a Bezpečnostní radu státu, aby okamžitě přijaly opatření k úplnému uzavření státních hranic a zároveň aby byla provedena revize mobilizačních plánů. Teď již nemáme čas poslouchat žvanění neziskových organizací, ani hlupáků z Amnesty International, jde o naše přežití. Pokud vláda ČR ani teď nebude jednat tak, aby chránila občany České republiky, ztrácí jakoukoliv legitimitu!!


Nepřihlášený uživatel

#504

2015-11-15 07:06


Nepřihlášený uživatel

#505

2015-11-15 07:10

FAKTA KDO STOJI ZA SMRTI NARODU A KADDAFIHO-Putin hovoří o Johnu McCainovi a smrti Kaddáfího

RUSKO JAKO AGRESOR ZKRS TENHLE PROJEV-Proslulý projev Putina na konferenci v Mnichově CZ titulky

TO SE NELIBILO ZAPADU-Prečo musela zomrieť Líbia a Kaddáfi?


Nepřihlášený uživatel

#506

2015-11-16 11:47

Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?

Ač mám rozepsaný obsáhlý článek k tomu, co se právě odehrálo v Paříži, vkládám video, které mi potvrzuje, že v hlavní roli byl fotbal. Jak už jsem zmínila v diskusi pod prvním článkem k teroristickým útokům (zde), nejvýznamnější na nich považuji to, že šlo o fotbalový stadion a na něm o zápas mezi Francií a Německem, tzn. mezi dvěma mocnostmi, které udávají tón současnému dění v Evropě.

Mým pohledem šlo o vzkaz GP (přes Mossad a Izrael?), že Evropa se má spojit s Ruskem a dokonce pracovat na jeho propojení s USA a společně se má tato křesťanská strana světa spojit k boji proti islámské straně, přičemž z tohoto souboje (naplánována 3. světová) vzejde tým proti čínsko-indické straně světa. Výsledkem budou dva nové týmy: na straně jedné náboženství, které vzejde ze souboje křesťanství a islámu a na straně druhé bude náboženství taoismu a budhismu.

Tyto nové týmy budou představovat vrchol globalizace tím, že dvě  strany hřiště – svět už nebude kam zvětšovat (leda je pak spojit proti novému soupeři – tzv. mimozemšťanům).

Jako první byl teroristickými útoky zasažen fotbalový stadion, nejvíce ale budova Bataclan, kde právě probíhal koncert skupiny Eagles Of Death Metal. Obojí mě zaujalo, nejvíce ale skupina, která tehdy koncertovala. Zdánlivě s fotbalem neměla žádnou souvislost, ale ukázalo se, že tato skupina ve velkém spolupracuje na propagačních videích různých společností a že její hudba byla použita i pro propagační video firmy NIKE, které je celé o fotbale přičemž v hlavní roli je fotbal anglický (FC Arsenál, klub červenobílé barvy a jeho nejdéle působící trenér-manažer Arséne Wenger). Čímž se mi potvrdila souvislost s útoky na fotbalovém stadionu, kde se hrál zápas Francie-Německo.

VICE-Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?


Nepřihlášený uživatel

#507

2015-11-16 11:48

Video odhaluje, že francouzská policie nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti teroristům! Plus unikátní video z počátku střelby v klubu Bataclan!

Unikátní autentické video nahoře zachycuje, jak francouzská policie čelí palebné přesile teroristů z automatických zbraní během přestřelky u klubu Bataclan. V jednom okamžiku dokonce teroristé zasypou policisty dávkou ze samopalu, až odskakují jiskry od zaparkovaných aut, o které se projektily odrážejí a francouzští policisté se dávají na ústup. Video zcela jasně dokazuje, že francouzská policejní reforma z roku 2009, kdy policistům nový služební zákon zakázal používat automatické zbraně při výkonu služby bez zvláštního povolení ministerstva vnitra, způsobila během prvotních okamžiků bizarní situaci, že policie de facto nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti útočníkům.

Zoufalý je potom ve videu pohled na skrčeného policistu za autem, který drží v ruce 9mm služební pistoli, anebo záběr na vyděšeného policistu, který v pudu sebezáchovy ustupuje před dávkou ze samopalu. Ve Francii platí jedny z nejpřísnějších zákonů ohledně držení zbraní, které se vztahují dokonce i na policisty. Je otázkou, a zcela správnou, kolik životů by se podařilo zachránit, kdyby někdo z návštěvníků koncertu v klubu Bataclan měl u sebe zbraň a mohl klást ozbrojený odpor útočníkům. Jak by dopadl útok, kdyby z několika stovek návštěvníků by jich třeba jen 5 nebo 10 mělo legálně držené zbraně?

Další zajímavé video je svědecký záznam z okamžiku zahájení střelby právě uvnitř klubu Bataclan během koncertu americké kapely Eagles of Death Metal.

VICE-Video odhaluje, že francouzská policie nedisponovala dostatečnou palebnou silou proti teroristům! Plus unikátní video z počátku střelby v klubu Bataclan!


Nepřihlášený uživatel

#508

2015-11-16 11:53

Nebylo by reálné očekávat, že se dvacetiminutová schůzka Putina s Obamou stane průlomovou, neshody přetrvávají, existuje ale pochopení nutnosti dialogu, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 
„Víte, je zřejmě absolutně nereálné očekávat, že by se dvacetiminutová schůzka mohla stát nějakým průlomem ve dvoustranných vztazích. Dvoustranné vztahy jsou takové, jaké jsou. Neshody jsou takové, jaké jsou. Současně je ale — řekněme to takhle — pochopení bezalternativnosti dvoustranného dialogu alespoň při projednávání existujících problémů rovněž takové, jaké je", řekl Peskov, když odpovídal na otázku novináře o tom, co si v Kremlu myslí o schůzce Putina s Obamou, a jestli se dá označit za průlomovou ve vztazích mezi Moskvou a Washingtonem.

Více: Nebylo by reálné očekávat, že se dvacetiminutová schůzka Putina s Obamou stane průlomovou, neshody přetrvávají, existuje ale pochopení nutnosti dialogu, prohlásil tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Uprchlíky ze Sýrie, kterých přicházejí do evropských zemí statisíce, bychom mohli vycvičit, aby se z nich dala sestavit armáda, která „osvobodí“ jejich vlast, prohlásil nový šéf polské diplomacie Witold Waszczykowski, který se oficiálně ujal své funkce v pondělí, v rozhovoru pro místní televizi.

Po sérii teroristických činů, které otřásly Paříží, Polsko prohlásilo, že nevidí žádnou politickou možnost pro přijímání uprchlíků. Varšava souhlasila s tím, že v rámci programu přerozdělování běženců, kteří dorazili do Evropy, přijme během dvou let 7 tisíc lidí. První skupina uprchlíků měla dorazit do Polska na začátku příštího roku.

„Do Evropy nedávno dorazily statisíce Syřanů. Můžeme jim poskytnout pomoc při vytváření armády", cituje slova šéfa polské diplomacie agentura Reuters. Waszczykowski zdůraznil, že v tomto případě budou moci „odjet bojovat, aby osvobodili svou zem".

Více: Uprchlíky ze Sýrie, kterých přicházejí do evropských zemí statisíce, bychom mohli vycvičit, aby se z nich dala sestavit armáda, která „osvobodí“ jejich vlast, prohlásil nový šéf polské diplomacie Witold Waszczykowski, který se oficiálně ujal své funkce v pondělí, v rozhovoru pro místní televizi.


Nepřihlášený uživatel

#509

2015-11-17 08:20

Masakr v Paříži v kontextu reality

V souvislosti s děním v Paříži Tereza Spencerová shrnuje celé dění na Blízkém východě od vzniku Islámského státu. Její článek vkládám.   

S politiky a spojenci, které Evropa v posledních dekádách má, už žádné skutečné nepřátele ani nepotřebuje. Jde to už nějak moc rychle. Před dvěma týdny ruský airbus s 224 lidmi na palubě, v týdnupřes 40 zabitých lidí v Bejrútu, další masakry v Bagdádu, teď Paříž, letos už podruhé, byť skutečný výčet akcí Islámského státu (Daeše) po celém světě a jen v letošním roce je samozřejmě mnohem delší, a to do něj netřeba ani počítat válku v Sýrii.

Za prvé. Válku a následný krvavý chaos na Blízkém východě rozpoutal Západ a Daeš podle všeho vzniklv Camp Bucca, americkém zajateckém táboře, v Iráku, a to někdy v letech 2004 až 2006. Tehdy v něm byl vězněn nynější „chalífa“ Daeše Abú Bakr Bagdádí a další duchovní vůdci Daeše, přičemž jeho páteř tvořízneuznaní stratégové ze Saddámovy tajné služby, která byla rozprášena po americké invazi do Iráku. Nedávno odtajněné dokumenty Pentagonu navíc ukazují, že tajná služba americké armády DIA už na počátku roku 2012 považovala Islámský stát za „strategický nástroj“, přičemž generál Michael Flynn, který loni odstoupil z postu šéfa DIA, letos v srpnu v rozhovoru pro Al Džazíru konstatoval, že Obamova administrativa nedbala na varování zpravodajců, podle nichž zahraniční podpora syrským rebelům pomáhá vzestupu Daeše.

„Myslím, že to bylo rozhodnutí. Myslím, že to bylo vědomé rozhodnutí,“ shrnul generál Flynn s tím, že Bílý dům přihlížel vzniku a posilování Daeše coby nástroje ke svržení Bašára Asada a nechával na Perském zálivu a Turecku, aby džihád v Sýrii financoval. To vše pak vysvětluje i mediálně nafukované výsledky amerických náletů proti Daeši. Penzionovaný generál Jack Kean ho letos v létě při senátním slyšení popsal následovně: „Pětasedmdesát procent náletů, které v současnosti provádíme, končí tím, že se naše letadla vracejí, aniž by shodily bomby, většinou proto, že nemohou najít cíl nebo ho nejsou s to přesně identifikovat.“

Za druhé. USA nechávají Perský záliv a Turecko, aby džihád v Sýrii financovaly a vyzbrojovaly. Saúdové a Katar tak činí v zápalu šíření svého nenávistného vahhábismu, Turecko v puzení svrhnout Bašára Asada a ovládnout region, výsledek je ale stejný. Britský The Guardian letos v srpnu uvedl, že americké tajné služby mají v rukou „nepopiratelné“ dokumenty a flash disky, které mohou v plném rozsahu odhalit míru aliance mezi Ankarou a Daešem. Byly objeveny po loňském náletu na dům „ministra financí“ Islámského státu Abú Sajjáfa, který mimo jiné řídil i ropné obchody IS v Sýrii. Jen prodejem ukradené syrské ropy do Turecka si Islámský stát loni mohl přijít až na čtyři miliony dolarů denně, byť konzervativnější odhady mluví o 10 milionech dolarů měsíčně.

Černé ropné kšefty, stejně jako dodávky zbraní, výbušnin, potravin nebo historických památek ukradených v Sýrii, jsou už delší dobu „veřejným tajemstvím“, odhalujícím i reálné poměry uvnitř NATO – někteří členové aliance aktivně podporují mezinárodní terorismus, zatímco další o tom všem vědí do posledního detailu, ale mlčí a nechávají si trumfy k příhodnému vydírání.

VICE-Masakr v Paříži v kontextu reality


Nepřihlášený uživatel

#510

2015-11-17 13:19

Bývalý český prezident Václav Klaus položil v úterý ráno při příležitosti státního svátku květiny k památníku 17. listopadu na Národní třídě a poté odpovídal novinářům. Zabýval se také otázkou, zda se ještě smí vyjadřovat názor, píše ČTK.

 „Já myslím, že pokud se ještě smí říkat názory, a já si myslím, že už to v Evropské unii moc dlouho možné nebude, tak je pochopitelné, že lidé názory vyjadřují", uvedl Klaus.

Státní svátek je podle něj příležitostí, aby se předvedli všichni.

Více: Václav Klaus položil v úterý ráno při příležitosti státního svátku květiny k památníku 17. listopadu na Národní třídě a poté odpovídal novinářům. Zabýval se také otázkou, zda se ještě smí vyjadřovat názor, píše ČTK.

Skoro dvacet oficiálně ohlášených akcí se v den státního svátku 17. listopadu koná v Praze. Akce svolávají zastánci a odpůrci migrace, podporovatelé a kritici prezidenta Miloše Zemana. Uskuteční se také protest proti vicepremiérovi a ministru financí Andreji Babišovi.

Více: Skoro dvacet oficiálně ohlášených akcí se v den státního svátku 17. listopadu koná v Praze. Akce svolávají zastánci a odpůrci migrace, podporovatelé a kritici prezidenta Miloše Zemana. Uskuteční se také protest proti vicepremiérovi a ministru financí Andreji Babišovi.


Nepřihlášený uživatel

#511

2015-11-17 13:29

IS varuje USA a Rusko (videa),USA odmítají uprchlíky, Rusko potvrdilo teroristický útok na A321, Hollande volá po velké koalici, EU aktivuje článek 42 Lisabonské smlouvy

 

Jestli uprchlická krize nechávala západní svět stále v klidu, po masakru v Paříži z 13. listopadu se jeho postoje mění. A ač evropští politici stále volají, že není důvod odmítat uprchlíky, jejich řeč už nezní tak přesvědčivě. Polsko se ihned nechalo slyšet, že žádné uprchlíky nepřijme (zde), nově se ale ozvalo sedm států USA, které se rozhodly zablokovat v americkém kongresu plán na přijetí 10-ti tisíce uprchlíků ze Sýrie (zde).

 EU aktivuje článek 42 Lisabonské smlouvy, dojde i na článek 5 NATO?

Evropská unie po pátečních útocích v Paříži poprvé ve své historii aktivuje článek unijní smlouvy o tom, že ostatní země napadenému státu poskytnou pomoc a podporu všemi prostředky. Francouzský ministr obrany Jean-Yves Le Drian řekl, že jeho kolegové tuto žádost Paříže jednomyslně podpořili. O konkrétní podobě chce Francie s partnery jednat dvoustranně.

Le Drian přitom naznačil, že může jít jak o přímou podporu a zapojení do operací v Sýrii a Iráku, tak o převzetí části úkolů, které francouzské jednotky nyní plní jinde ve světě.

 VICE-IS varuje USA a Rusko (videa),USA odmítají uprchlíky, Rusko potvrdilo teroristický útok na A321, Hollande volá po velké koalici, EU aktivuje článek 42 Lisabonské smlouvy

 

Nepřihlášený uživatel

#512

2015-11-17 17:38

Skupina ruských Vzdušných a kosmických sil (VKS) se základnou v Sýrii vykonala v úterý 65 bojových vzletů, v jejichž důsledku bylo zničeno 6 velitelských stanovišť teroristické fronty Islámský stát, prohlásil náčelník Generálního štábu armády RF armádní generál Valerij Gerasimov.

„Skupina VKS RF, jež je dislokována na letišti Hmeimim v Latakii, vykonala 65 bojových náletů z 98 plánovaných na den. V důsledku leteckých úderů bylo zlikvidováno 6 velitelských stanovišť IS, 8 muničních skladů, 4 továrny na výrobu fugasů a raket a 6 palivových skladů," řekl Gerasimov.

Ruské strategické bombardéry Tu-160, Tu-95MS a Tu-22 jsou zapojeny do operace Vzdušných a kosmických sil RF v Sýrii. Referoval o tom ministr obrany RF Sergej Šojgu v úterý prezidentu RF Vladimiru Putinovi v Národním centru řízení obrany RF.

Více: Vzdušných a kosmických sil (VKS) se základnou v Sýrii vykonala v úterý 65 bojových vzletů, v jejichž důsledku bylo zničeno 6 velitelských stanovišť teroristické fronty Islámský stát, prohlásil náčelník Generálního štábu armády RF armádní generál Valerij Gerasimov.

Prezident RF Vladimir Putin nařídil přípravu společného s francouzským námořnictvem akčního plánu pro Sýrii.

„V nejbližší době se má do oblasti naších akcí dostavit francouzský oddíl vojenských lodí v čele s letadlovou lodí. Je třeba navázat přímý styk s Francouzy a pracovat s nimi jako se spojenci. Náčelník Generálního štábu a ministr obrany dostali příslušné pokyny. Spolu s nimi musí být vypracován plán společných akcí jak na moři, tak ve vzduchu," řekl Putin obraceje se na kapitána prvního stupně Olega Krivoroga.

Putin nařídil posádce křižníku Moskva, aby navázala kontakt s francouzskou skupinou v čele s letadlovou lodí v místě jejího působení ve Středozemním moři v zájmu boje s Islámským státem.

Více: RUSKO A FRANCIE SPOLECNE PROTI ISIS

Ruský prezident Vladimir Putin a jeho francouzský kolega Francois Hollande budou jednat 26. listopadu v Moskvě o boji s terorismem, oznámila tisková služba Kremlu.

V průběhu telefonického rozhovoru rovněž oba lídři projednali rozšiřování dvoustranné a mnohostranné spolupráce, jejímž cílem je čelit mezinárodnímu terorismu.
 
„Má se na mysli, že na schůzce v Moskvě bude 26. listopadu pokračovat osobní dialog o otázkách boje s terorismem i o dalších aktuálních tématech", praví se ve zprávě.

Více: Ruský prezident Vladimir Putin a jeho francouzský kolega Francois Hollande budou jednat 26. listopadu v Moskvě o boji s terorismem, oznámila tisková služba Kremlu.


Nepřihlášený uživatel

#513

2015-11-18 21:26

nejsem proti,pomoci potřebným. Ale tato masová migrace mužů v moderním oblečení a nejnovějšími mobilními telefony ve mě vzbuzuje odpor místo porozumění. Působí to na mě tak, že jsou to ekonomičtí uprchlíci,kteří až se kdekoli usadí a využijí všech výhod,budou ve jménu svého náboženství škodit.

 


Nepřihlášený uživatel

#514

2015-11-19 14:37

Západ na rozcestí: „Systém vás nepotřebuje“. Aneb „Základní příjem“ pro uprchlíky? Videa

Otázka tzv. „základního příjmu“ (viz úvodní video) je v Evropě už dlouho probírána a zvažována. Základní příjem je neokeynesiánská metoda, jež je podobna Rooseveltovu plánu a která nalézá východisko z krize v dostání peněz dolů, ke spodním vrstvám obyvatelstva, ovšem s bonusem navíc – sází nikoliv na plánované hospodářství, nýbrž na seberealizační potenciál obyvatelstva, jemuž je ponecháno na vůli, jak naloží s výhodami plynoucími z odstranění rizik samostatně se rozhodující existence. S touto teorií poprvé přišel Belgičan Van Parijs a první referendum o zavedení základního příjmu „náhodou“ proběhlo ve Švýcarsku v roce 2012 (více).

Základní mzda jako řešení nepotřebnosti pracovní síly?

A jsme zpět u základní mzdy, jakožto řešení toho, že západní ekonomika je v koncích, protože k efektivitě jí díky technologiím stačí jen minimum pracovní síly. Jak v přednášce Ilony Švihlíkové, tak v článku Milana Zeleného je zdůrazňována role přírodních zdrojů a nebezpečí jejich dalšího drancování. Povznést asijské a africké země na úroveň západní kultury by znamenalo další a tím již neudržitelné drancování. Řešením tedy není dostat zbytek světa na úroveň atlantické kultury, ale atlantickou kulturu na úroveň zaostalých kultur.

A tímto pohledem, kdo bude za „základní příjem“ vděčný a tím poslušný a kdo naopak se bude bouřit? Je to Evropan nebo uprchlík, přes koho lze „restartovat“ lidstvo? Čí hodnoty je vhodné podporovat a čí naopak zastavit?

Krize člověka atlantické kultury (bílého člověka?)

Ale především – jak si Evropa, resp. atlantický člověk, představuje svůj další růst, zastaví-li příval uprchlíků a nezmění-li nic na svém konzumním a tím drancujícím způsobu života? Vždyť je tak či tak v koncích! Kolik pracovních uplatnění už zrušil jen proto, že si výrobky koupí za pakatel, protože vyrobené za minimální mzdu někde na opačném konci světa? Nakolik přistoupil na své ovládnutí tím, že všechno roste v supermarketech a jediné co potřebuje, je dostatek peněz?  Nakolik přistoupil na své zotročení tím, že za cenu vlastního zadlužení prahne po každé nové technologii a módním výstřelku a vším tak živí systém korporací a bank, který ho vede k sebezáhubě? A dochází dokonce atlantický člověk k přesvědčení, že k udržení těchto „hodnot“ už nepotřebuje nic jiného, než zbraň v ruce?

VICE-Západ na rozcestí: „Systém vás nepotřebuje“. Aneb „Základní příjem“ pro uprchlíky? Videa


Nepřihlášený uživatel

#515 Existuje řešení

2015-11-19 16:57

Spousta uprchlíků jsou chudáci. A spousta z nich jsou teroristi prchající před svou zločineckou minulostí nebo hůře, chystající se přenést saudsko-americký terorismus do evropy. Je třeba se jim bránit i za cenu zhoršení situace těch, kteří před válkou prchají, není možné jednat jinak. Pokud uprchlíky přesto příjmat chceme, pak ok, můžeme jim poskytnout azyl, ale pěkně za plotem (tím omezíme rizika terorismu a nenecháme padnout na holičkách nevinné) a jen na dobu do konce války - není možné si sem nastěhovat celou Sýrii, jen proto, že německé a američany vlastněné firmy chtějí v evropských fabrikách levnější pracovní sílu. Pokud se jim plot nelíbí, tak se mohou vrátit domů, kde se jistě budou mít lépe.

 

Co se finanční stránky týče, peněz je dost a ubytování a strava pro uprchlíky je to nejmenší, co můžeme udělat. Vyřešme si vlastní tuneláře, nepřenášejme neschopnost boje s českými gaunery na uprchlíky. Ostatně i tito gauneři, s kterými jsme se nevypořádaly u nás doma, jsou příčinou vzniku uprchlické krize - zejména havlisti.. Zabijeme tak dvě mouchy jednou ranou.


Nepřihlášený uživatel

#516

2015-11-22 18:09

Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!

Dostávám mnoho dotazů do redakce AE News, proč si myslím, že papež je kandidátem NWO a proč Vatikán je centrem antikrista a také centrem demolice křesťanství v Evropě. Podle ovoce poznáte je, říká se v  Bibli. A kdo se dobře dívá a pozoruje podivné sbližování se Vatikánu s Islámem, tak musí pochopit, že papež již dávno nechrání zájmy křesťanů, ale razí tvrdou agendu NWO s cílem demografického překreslení mapy Evropy islámem. Nyní se ukazuje, že nemusíme pro dříví chodit do lesa, protože nám křičí přímo před vlastním prahem.

Vláda ČR totiž tento pátek, ve světle teroristických útoků z Bartolomějské noci v Paříži minulý pátek, schválila poskytnutí 200 milionů korun [1], a to se podržte, římsko-katolické církvi skrze její neziskovou dceřinku Charita ČR[2], aby učila tisíce migrantů (které Německo chystá vrátit do ČR, mimochodem) tomu, co je to demokracie, aby jim zajistila byty a rekvalifikace. Kdyby bylo 1. Apríla, tak by si člověk řekl, že je to velmi nepovedený vtip, že by katolíci učili muslimy demokracii, což je dvojnásobný oxymoron. Jak by mohli muslimy učit jinověrci, které muslimové neuznávají jako výkladové autority, a už vůbec ne o demokracii, o které ani samotná římsko-katolická církev toho moc neví, viz. její skandální a nechutné církevní restituce na vrub českých daňových lopotníků, které prosadil právě Vatikán skrze svojí lobbistickou kliku v ČR známou pod krycím názvem „Česká biskupská konference“.

VICE-Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!


Nepřihlášený uživatel

#517

2015-11-24 17:45

VIDEO: Turkmenští povstalci v Sýrii střílí na dva ruské piloty na padácích! Sestřel letadla je snahou amerických elit zhatit vytvoření evropsko-ruské koalice v Sýrii!

Sestřelení ruského Su-24 nad syrsko-tureckou hranicí je otevřené vyhlášení války Rusku, které má zvednout rukavici a začít útočit na Turecko, a tím pádem vyvolat konflikt mezi Ruskem a NATO. Vášně budou obrovské, v Rusku se v těchto chvílích uvažuje o odvetě, zazněly dokonce od ruské levice návrhy na bombardování tureckých pozic na hranicích se Sýrií z důvodného podezření, že aktivně podporují teroristické povstalce v Sýrii. Situace je velmi vážná, protože vůbec nejde o Su-24. Video nahoře ilustruje chování tzv. „umírněné opozice“, to jsou ti „hodní povstalci“, které podporuje i česká vláda! Pošlete jim tento článek, ať vidí tu umírněnost na vlastní oči! Povstalci střílí na ruské piloty na padácích hned poté, co se katapultovali ze svého sestřeleného Su-24.

Pamatujete si možná ještě na jeden můj výrok na SVCS, kde jsem uváděl, že západ se bude snažit destabilizovat Rusko zevnitř, protože zvenčí to evidentně nejde, a že mám obavy, že Putin by mohl být odstaven ruskou generalitou od moci, pokud nastane situace, že bude muset začít jednat rázně, tvrdě a jako válečník, a nikoliv jen jako dosud diplomat a stratég. Obávám se, že ta situace právě teď nastala.

Turecká verze události… Su-24 narušilo asi na 1 minutu vzdušný prostor Turecka, Moskva to odmítá a tvrdí, že letadlo v tureckém vzdušném prostoru nikdy nebylo.

Rusko je na nohou. Moskevská ulice žádá vojenskou odvetu proti turecké armádě, ale to by znamenalo otevřený útok proti členovi NATO. Pokud Putin neprovede tvrdý zásah a velkou odvetu, může začít ztrácet gloriolu silného vůdce. Útok proti ruskému Airbusu na Sinaji ukázal, že Putin a Kreml do poslední chvíle nechtěli připustit, že se jednalo o teroristický útok. Zranitelnost ruských civilistů ve vztahu k zahraniční politice Kremlu je velmi divoká karta a Kreml se jí úzkostlivě vyhýbá. Ruský člověk vydrží mnoho. Vydrží strádání, vydrží nepohodlí, ale nevydrží slabého vůdce v Kremlu.

Vladimir Putin jako bývalý operativec KGB není typický voják. Nemá myšlení vojáka, důstojníka, je to pragmatik a diplomat. Tato výhoda pro řízení země v době míru je nepochybná, ale není zcela jasné, jestli by Putin byl schopen učinit taková rozhodnutí, která by znamenala velké oběti. Myšleno nejen lidské a materiální, ale především politické. To znamená ochotu Kremlu dělit se o moc s generály při vedení otevřené války s velkým nepřítelem typu Turecka nebo dokonce NATO. Sestřelení ruského Su-24, které operovalo proti teroristům v Sýrii, je politicky velmi nebezpečně na hranici mezi ještě provokací a už tzv. aktem války. Turecko muselo vědět, že Su-24 ruského letectva nijak neohrožuje turecké území, a že operuje v Sýrii. V Rusku se nyní v podvečer začalo mluvit o novém „Tonkinském zálivu“, provokaci, která ovšem nemá ospravedlnit válku, ale má zatáhnout Rusko do války s Tureckem, a tím pádem s NATO

VICE-VIDEO: Turkmenští povstalci v Sýrii střílí na dva ruské piloty na padácích! Sestřel letadla je snahou amerických elit zhatit vytvoření evropsko-ruské koalice v Sýrii!


Nepřihlášený uživatel

#518

2015-11-25 13:37

VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]

Sergej Rudskoj, generálporučík a náčelník operačního oddělení generálního štábu ruské armády, přednesl včera večer stoickým projevem komuniké, ve kterém shrnul fakta o sestřelení ruského Su-24 v Sýrii tureckým letectvem. Rusko potvrdilo, že šlo o sestřelení typu vzduch-vzduch, kdy turecká stíhačka F-16 překročila hranice Sýrie a de facto sestřelila ruský Su-24 na území cizího státu. Rudskoj odmítl, že by ruský stroj narušil turecký vzdušný prostor a naopak zdůraznil, že to byla turecká stíhačka F-16, která narušila vzdušný prostor Sýrie.

Rudskoj zdůraznil, že nikdo z partnerů v koalici bojující proti islamistům nevznesl požadavky, aby některé pozice nebyly bombardovány, protože jsou na nich tzv. umírnění povstalci. To je zajímavé prohlášení. Z médií na mainstreamu na západě stále slyšíme, jak Rusové bombardují umírněné chudáky, ale přitom nikdo ze západu Rusům neřekne, kteří to jsou. Není to náhodou tím, že žádní umírnění povstalci neexistují?

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#519

2015-11-25 19:04

Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!

Práce západní propagandy je v mnoha ohledech propracovaná a pro laika, který se nevěnuje problematice zmanipulovaných západních médií, není snadné přijít na kloub některým chybám v informačním poli, které doslova křičí a řvou, a tím tak odhalují trhliny v celém propagandistickém konceptu, ale protože obyčejný člověk vizuální informace neanalyzuje, ale pouze konzumuje jako celek a nevšímá si detailů, tak právě tyto trhliny v informačním poli, které odhalují pravdu, mu zkrátka uniknou.

Dnes proběhly v Moskvě demonstrace před tureckou ambasádou a média na západě hned přispěchala s dehonestujícími články proti Rusku, ruské policii a k tomu přidala západní média výživná videa. Nejzajímavější je manipulační video AFP, které můžete vidět nahoře. Pokud se na něj díváte jako konzumní spotřebitel informací, v ničem vás nezaujme. Někdo si řekne, že zkrátka ulice házela kameny do oken turecké ambasády a ruská policie nic nedělala. Jenže, pokud se na video jenom nedíváte, ale pozorujete ho, tak zjistíte podivnou věc. Video má náhle od času 0:25 zrychlený a deformovaný zvuk, aby nebylo rozumět, co protestující skandují. Proč AFP zvuk takto zdeformovala, aby zněl jako řeč mimoňů?

My to víme. Demonstranti jednak skandovali hesla proti Erdoganovi a jeho rodině, že kupuje ropu od Islámského státu, ale hlavně házeli na budovu velvyslanectví dovezené turecké brambory, nikoliv kameny! A skandovali:„Sežerte si je! Tady je máte, už je nechceme!“ Informaci přinesly jak Novosti, tak i rádio Echo Moskvy teď v podvečer. To, že má Erdoganova rodina obchodní vazby na Islámský stát (Erdoganův synáček kšeftuje s ropou od IS), to ví všichni. Ale proč se AFP snaží cenzurovat demonstraci a provolávaná hesla o Erdoganovi a o vracení tureckých brambor? To si jako myslí, že informace z demonstrace se nedostane v době internetu mezi lidi v pravdivé podobě?

VICE-Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!

Nekorektně

#520 Za práva žen

2015-11-26 13:32

25. listopad je dle OSN Mezinárodní den za odstranění násilí páchaného na ženách. Zbičované nebo ukamenované "hříšnice", vyhořelé dívčí školy, týrané dětské nevěsty, znásilňování, sexuální otroctví nebo polévání kyselinou – to jsou zprávy z muslimských zemí, které stále šokují svět. Extrémní násilí páchané na ženách se sice neodehrává jen v muslimských zemích, ale nikde není tak časté a sebejistě se odvolávající na náboženství.

„Muži zaujímají postavení nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm z vás před druhými, a proto, že muži dávají z majetků svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se OBÁVÁTE, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je! Jestliže vás jsou však poslušny, nevyhledávejte proti nim důvody! A Bůh věru je vznešený, veliký.“ (4:34)


Nepřihlášený uživatel

#521

2015-11-26 14:41

Turecko se střelilo do vlastní nohy

Vkládám článek Terezy Spencerové k sestřelení ruského letadla Su-24.  

Nad turecko-syrskou hranicí byl v pondělí sestřelen ruský bombardér Su 24. To je jisté. Podle Turků byl sestřelen nad jejich územím, podle Rusů nad Sýrií, což ostatně potvrzují i americké zdroje. A není to jediná „nejasnost“. Turecko například tvrdí, že jeho stíhačky ruský letoun „varovaly desetkrát během pěti minut“, nicméně Ankara současně oficiálně uvádí, že ruský stroj při tom všem strávil v tureckém vzdušném prostoru pouhých 17 vteřin. Ruská strana jakékoli varování popírá, a není ani jasné, proč by na něj ruský pilot případně nereagoval, tím spíš v době, kdy oba státy ještě – přinejmenším do včerejška – nebyly ve válečném stavu. A také není jasné, proč na turecký útok nereagovaly ostatní ruské letouny…

Ať tak či tak, „incident“, jak sestřelení ruského vojenského letadla cudně označují západní politici i jejich mediální mainstream, z určitého úhlu nabízí podivný obraz, který by měl být pro zbytky racionálně uvažující Evropy alarmující.

Aliance ucukla

Jen pro shrnutí, co sestřelení ruského bombardéru předcházelo. Na starý kontinent se dál valí migrační vlna anepřímé „důkazy“ ukazují, že jejím hybatelem je Turecko. Právě tam žily v uprchlických táborech dva miliony Syřanů, kteří se „najednou“ daly na pochod. Evropa, neschopná zaujmout racionální postoj, zkouší „outsourcovat“ represe, a tak kromě neustále navyšovaných miliard eur „výkupného“ otevírá stále radikálnějšímu islamismu prezidenta Erdogana dveře do EU. O tom, že právě tento režim podporuje Daeš a další teroristy, unijní politici – až na opatrné výjimky typu Miloše Zemana – vesměs mlčí, a nejspíš promlčí i Putinovu připomínku, že sestřelení stíhačky „jebodnutím do zad, které spáchali komplicové teroristů“.

A za takto rozdaných karet RB OSN o víkendu jednomyslně schválila rezoluci, která po pařížských teroristických masakrech sice sjednocuje mocnosti v otázce terorismu, ale k intervenci do Sýrie a Iráku vágně opravňuje všechny státy, které „mají příslušnou kapacitu“. Jinými slovy, nikdo nevelí, nikdo se nezodpovídá, ale „zaválčit“ si může kdekdo. Ankara vzápětí vyslala své stíhačky (v doprovodu čtyř amerických letounů) nad sever Sýrie. Prý to měl být „první krok k vytvoření bezpečné zóny“ na severu Sýrie, tedy oblasti, kde prý nebude operovat Daeš, ale ti „umírnění“, tedy „naši“ džihádisté. Pokud ale turecké stíhačky od soboty létají nad severem Sýrie, pravděpodobnost, že se „incident“ se sestřelením ruského bombardéru udál nad Sýrií, jen sílí. V době, kdy turecká parlamentní opozice i západní mainstream přiznávají, že právě turecká tajná služba spolupracovala na chemických masakrech v Sýrii, které měly být připsány Bašáru Asadovi a měly vést k americké intervenci do Damašku, by takový „false flag“ nebyl ničím divným.

VICE-Turecko se střelilo do vlastní nohy

VICE-VIDEO: Náčelník operačního oddělení generálního štábu Ruské federace pohrozil Turecku, že Rusko je odteď připraveno sestřelovat turecké stíhačky! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#522

2015-11-30 09:51

V.V.Pjakin mimořádně: O sestřeleném letadle, 3. světové válce, uprchlicích, Evropě a Turecku. Video a český překlad

00:00 – Proč Turecko sestřelilo ruské letadlo?

Spojené státy potřebují válku, velkou válku v Evropě a v Asii, aby se mohly stát vládcem celého světa. S organizací této války mají USA problém jak v Evropě na Ukrajině, tak v Sýrii. Klíčovou kombinací pro uskutečnění 3. světové války se stalo spojenectví USA a Turecka a v ní je nevyhnutelné zahájení pozemních vojenských operací. A jak vyprovokovat situaci, aby k tomu došlo? Jakmile v Sýrii nastoupilo Rusko, tématem se staly raketové komplexy, které by mohly útočit na ruská letadla. Takové komplexy byly použity už na Ukrajině, Ukrajina však ukázala, jak obtížná je provokace přes sestřelení civilního letadla. A cesta sestřelením vojenského letadla je ještě složitější. A plus k tomu – jaká situace vznikla? Raketový komplex je nemobilní, ale ve vzduchu jsou obě letadla mobilní. Ruské letadlo sestřelili ve vzduchu, tady ale existovalo nebezpečí, že střílející letadlo může být sestřeleno. A tehdy by vše vyplulo na povrch a vznikla spousta otázek kdo, jak a proč akci organizoval. To znamenalo, že akce musela být zorganizována tak, aby ten, který je za ní zodpovědný, nebyl odhalen. Vše muselo být připraveno tak, aby média dostala obraz, ukazující Rusko ve špatném světle. Západ se k sestřelení nechce vyjadřovat, nechce o něm hovořit, maximálně hovoří o nedorozumění, o technické příčině. Ale je třeba osvětlit další spektrum otázek. Především: toto byla provokace, která byla plánována dávno a nebyla plánována proti Rusku, proti ruským letadlům a ruskému letectvu. Ona byla připravena s jiným scénářem.

Dnes všichni říkají: turecké vojenské síly. Ale kdo řekl, že to byly turecké vojenské síly? F-16, to jsou americká letadla. Kdo řekl, že v letadle seděl turecký pilot? Kdo řekl, že letadlo bylo turecké? Tohle nikdo neřekl. Ale my víme, o co šlo. Jaká je situace. V srpnu letošního roku se do Turecka přemísťují americké F-16. V říjnu jsou z Turecka vyváženy systémy protivzdušné obrany Patrioty a jaká vzniká situace? Dojde k úderu na ruské letadlo a Turecko je čisté, Turecko nemá nic, čím by napadlo ruské vzdušné síly. Otázka má tuto odpověď: Rusko na tuto provokaci nepřistoupí. Předpoklad totiž byl takový, že v Sýrii budou létat jiná letadla – možná čínská, ale také syrská. A válce v Sýrii bylo nutné dát novou podobu, nový impluz. Představte si situaci, že je sestřeleno syrské letadlo. Sýrie odpovídá či se chystá odpovědět a Američané sestřelují syrské letadlo a všem říkají: „Vidíte, syrská agrese, režim Asada už útočí i na Turecko. Nestřílí jen na umírněné bojovníky Islámského státu, je tedy nutná pozemní operace koalice západních států.“ Vše je jasné. Ale nepodařilo se to z jednoho důvodu – letadlo se ukázalo být ruským. A Rusko bude příčiny a okolnosti pádu letadla vyšetřovat a řešit po svém jako suverénní a silná země.

16:27 – Překročilo ruské letadlo tureckou hranici?

Soudě podle reakcí GŠ, jednoznačně lze konstatovat, že ruské letadlo hranici Turecka nepřekročilo. Protože jinak by GŠ nešel tak vabank proti prezidentovi a premiérovi. To byl velmi vážný krok, když se od této „fejk“ zprávy distancoval.

17:03 – Video sestřelení letadla

Když jsme hovořili o této provokaci, hovořili jsme o tom, že pro Spojené státy je válka nezbytná. Sestřelení ruského letadla se objevuje na videích vysoké kvality a vzápětí začíná antiruská hysterie. A co dalšího se děje? Děje se zvláštní věc – lidé se dívají a co vidí? Naši letci se spouštějí s padáky a po nich střílejí teroristé. Když střelba končí a jeden letec je zastřelen, „hrdinové“ dávají interview CNN a Fox News. Dvě americké televizní společnosti, které se nacházejí zrovna tam, kde je třeba. To ukazuje pouze jedno – že vše bylo zorganizované Američany a na konkrétním místě se čekalo. Američané jsou schopni přes kosmos sledovat vzlety našich letadel a dávat informace skupinám, rozprostřeným po celém území. A na místě byly ty televizní společnosti, které slouží zájmům státní elity Spojených států. Ty operaci připravily a zajistily i informovanost o ní.  A proto byla ihned hotova mapa, kvalitní video a nejsou ukazováni teroristé, ale mírní obyvatelé, kteří stříleli na parašutisty a proto jsou to hrdinové.

Vším se ukazuje, že Erdogan a Davotoglu jsou nástroji politiky Spojených států a plní úkol rozpoutání třetí světové války. A i v Rusku podpindonosníci volali: „Okamžitě bombardovat“, podle vyučení z USA. Oni se nevyznají v politice, ale pokud tak křičí poslanci Ruské dumy, měli by nést zodpovědnost za svá slova, měli by předvídat důsledky. Ano, sestřelili letadlo, ale Rusko má celý komplex způsobů, jak odpovědět USA a celému světu. Erdoganovi vůbec nedochází, co provedl světu a Turecku, on si to neumí představit. A svět se po tomto úderu radikálně změnil.

VICE-V.V.Pjakin mimořádně: O sestřeleném letadle, 3. světové válce, uprchlicích, Evropě a Turecku. Video a český překlad


Nepřihlášený uživatel

#523 Jsem pro okamžité vystoupení z unie

2015-11-30 10:08

Pud sebezáchovy je podstatně silnější než nějaké draze vykoupené dotace, které stejně akorát deformují naši ekonomiku. Naivní si myslí, jak napomáhají dobré věci, ale jsou to jen užiteční debilové, kteří nepochopili, že si právě muslimové porcují válečnou kořist - Evropu a to prosím bez jediného výstřelu. A pokud se budou po Evropě potulovat miliony muslimů, tak je to ohrožení bezpečnosti i pro nás a obrovská nezodpovědnost politiků ze zemí EU. Nechápu, proč furt všichni argumentují, kolik nám dává na dotacích, ale záměrně opomenou fakt, kolik do ní sypeme peněz, kolik naši ekonomiku stály všechny ty restrikce, nařízení a zákazy? Byli jsme před EU, budem i po ní. Z počátku to sice bude finančně bolet, ale uchráníme svůj národ před totální zkázou. Aby nedošlo k mýlce, já jsem zastáncem sjednocené Evropy, ale ne v téhle podobě – EU svými posledními šílenými kroky Evropu oslabuje, nepomáhá jí. Jsem pro nastolené miniEU v podobě Visegrádu a okolních zemí, které ještě nepodlehly multikulturnímu šílenství a jsou tedy garantem jakžtakž bezpečné budoucnosti. Bohužel skutečně bezpečná budoucnost už nás díky rozhodnutím Bruselu nečeká nikde v Evropě. Až se pod přívalem kobylek a ústupky radikálních muslimů zhroutí ty velké a bohaté státy jako Anglie, Francie, Německo, Švédsko a další státy, v Evropě nastane chaos a je naivní myslet si, že se nás to nedotkne. Bude ale mnohem snažší čelit této situaci zevně EU, než z jejího nitra!


Nepřihlášený uživatel

#524

2015-12-01 13:17

VIDEO: Obama v pořadu americké CBS nezvládl poznámku redaktora o Putinovi. Janukovyč byl prý poskok, Putin nemá žádné spojence, ruská ekonomika jde ke dnu, takže vůdcem jsem já! [CZ Titulky]

Barack Obama přijal 9. října pozvání do vysoce sledovaného pořadu americké CBS „60 Minutes“ a moderátor Steve Kroft si neodpustil dotaz a poznámku, která se stala klíčovým bodem celého pořadu a v USA se video stalo hitem, zejména na alternativních serverech. Video vám nyní přinášíme i na AE News s českými titulky. Steve Kroft se totiž Obamy ptal i na Sýrii a zmínil se o tom, že Vladimir Putin zpochybnil Obamovu vůdcovskou roli v syrském konfliktu. To se Obamy silně dotklo. Moderátor vyjmenoval důvody, které jasně ukazují, že teprve po Putinově zásahu v Sýrii se začínají pohybovat ledy a ISIL opravdu začíná pociťovat ztráty.

Jenže reakce Obamy byla neuvěřitelná, doslova se odkopal. Namísto, aby moderátorovi argumentoval, proč americké roční bombardování nemělo efekt na ISIL, ale ruské náhle ano, namísto toho, aby vysvětlil, proč USA neposlali do Sýrie zatím pozemní armádu, tak Obama začal mluvit jako z jiného světa o něčem úplně jiném, čímž se doslova odhalil.

Rozpovídal se totiž o Janukovyčovi na Ukrajině, že to byl Putinův poskok. Obama jaksi zapomněl, že Janukovyč není Assad, že vzešel z demokratických voleb, které dozorovali i zahraniční pozorovatelé a OBSE, která monitoruje volby na Ukrajině už od 90. let. Takže demokraticky zvolený prezident, svržený pučisty z Majdanu, které podporovaly právě USA, viz. paní Nulandová a její koláčky, byl poskok?

VICE-VIDEO: Obama v pořadu americké CBS nezvládl poznámku redaktora o Putinovi. Janukovyč byl prý poskok, Putin nemá žádné spojence, ruská ekonomika jde ke dnu, takže vůdcem jsem já! [CZ Titulky]

fakta bez cenzury a manipulace-Rozhovor Vladimira Putina s americkým novinářem Charlie Rosem - 28.09.2015 Titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#525

2015-12-02 09:39

VIDEO: Syrský prezident Bašár Asad poskytl exkluzivní rozhovor České televizi

Reportér České televize Michal Kubal natočil přímo v syrském Damašku exkluzivní rozhovor s prezidentem Bašárem Asadem. Zhruba půlhodinový záznam zachycuje unikátní a nezkreslený pohled prezidenta Sýrie na příčiny současné syrské krize. V rozhovoru zaznívá kritika a pojmenování viníků, západních zemí, jejich podpora terorismu, dodávek zbraní a snaha o likvidaci Sýrie jako jednotné země.

Celý dvouhodinový pořad, včetně následující diskuse, je k vidění zde, ovšem na následnou diskusi na ČT po skončení rozhovoru je potřeba mít žaludek. Naprosto skvělý rozhovor a vizitka syrského prezidenta, kde je jasně ukázáno, že nálepka „diktátora“ může být pro někoho vlastně vyznamenáním v porovnání s některými českými politiky, kteří byli zvoleni tou slavnou českou pseudo-demokratickou cestou. Kdyby tak měl národ politika formátu Bašára Asada, který by stál za svým národem i proti přesile elit celého západního světa, jejich peněz, zbraní a teroristů. (pozn. -VK-)

Ale 250 tisíc lidí, to je nepředstavitelné v jakékoli zemi.

To je výsledek, když máte mnoho teroristů podporovaných regionálními mocnostmi a Západem. Nejsou to jen teroristé pocházející zevnitř Sýrie, teroristé přicházejí z více než sto zemí celého světa. Chtěli udělat ze Sýrie centrum terorismu. Kdybychom nebránili svou zemi, to číslo by bylo mnohonásobně vyšší.

Zmínil jste terorismus. Zdá se, že v těchto dnech došlo k zásadnímu vývoji v syrské krizi. Co podle vás bylo nejdůležitějším datem syrské krize? 30. září a ruská intervence, nebo 13. listopad a teroristické útoky v Paříži?

Bezpochyby ruská účast, to, co oznámili jako vytvoření fronty proti terorismu, je to nejdůležitější. Tohle je praktická věc proti terorismu. Zatímco to, co následovalo po útocích v Paříži na politické úrovni, směřovalo k uklidnění citů Francouzů. Mělo to ukázat, že Francouzi budou útočit na IS zásadně jiným způsobem. Co to má znamenat? Nemyslela to Francie vážně před útokem na Paříž? Tedy to, co se stalo, mělo jenom uklidnit cítění Francouzů, nebylo to nic zásadního. Zatímco Rusové berou boj proti terorismu velmi vážně a existuje spolupráce mezi nimi a syrskou armádou.

Takže si nemyslíte, že by nárůst útoků ze strany západní koalice nebo koalice pod vedením USA pomáhalo?

Pokud chcete mluvit o faktech, nikoli názorech, tak od začátku té koalice se IS rozrostl a počet jeho rekrutů z celého světa narostl. Zatímco počínaje účastí Rusů v tom samém tzv. boji proti terorismu jsou IS, Al-Nusrá a další teroristické skupiny na ústupu. Taková je skutečnost, fakta vypovídají jasně.

Není to proto, že pokud budeme mluvit o vojenském hledisku, prostě ruské letectvo funguje jako letecké síly syrské armády?

Je to proto, že existuje spolupráce. Nemůžete zničit terorismus ze vzduchu, je to téměř nemožné. Jak dlouho se o to Američani snaží v Afghánistánu? Více než 12 nebo 13 let. Dosáhli něčeho? Ničeho. Terorismus je v Afghánistánu stále silný. Takže nemůžete, potřebujete spolupráci zevnitř té země, jakoukoli sílu. Hlavní silou v Sýrii je syrská armáda a samozřejmě vláda.

VICE-VIDEO: Syrský prezident Bašár Asad poskytl exkluzivní rozhovor České televizi