Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #522

2015-11-30 09:51

V.V.Pjakin mimořádně: O sestřeleném letadle, 3. světové válce, uprchlicích, Evropě a Turecku. Video a český překlad

00:00 – Proč Turecko sestřelilo ruské letadlo?

Spojené státy potřebují válku, velkou válku v Evropě a v Asii, aby se mohly stát vládcem celého světa. S organizací této války mají USA problém jak v Evropě na Ukrajině, tak v Sýrii. Klíčovou kombinací pro uskutečnění 3. světové války se stalo spojenectví USA a Turecka a v ní je nevyhnutelné zahájení pozemních vojenských operací. A jak vyprovokovat situaci, aby k tomu došlo? Jakmile v Sýrii nastoupilo Rusko, tématem se staly raketové komplexy, které by mohly útočit na ruská letadla. Takové komplexy byly použity už na Ukrajině, Ukrajina však ukázala, jak obtížná je provokace přes sestřelení civilního letadla. A cesta sestřelením vojenského letadla je ještě složitější. A plus k tomu – jaká situace vznikla? Raketový komplex je nemobilní, ale ve vzduchu jsou obě letadla mobilní. Ruské letadlo sestřelili ve vzduchu, tady ale existovalo nebezpečí, že střílející letadlo může být sestřeleno. A tehdy by vše vyplulo na povrch a vznikla spousta otázek kdo, jak a proč akci organizoval. To znamenalo, že akce musela být zorganizována tak, aby ten, který je za ní zodpovědný, nebyl odhalen. Vše muselo být připraveno tak, aby média dostala obraz, ukazující Rusko ve špatném světle. Západ se k sestřelení nechce vyjadřovat, nechce o něm hovořit, maximálně hovoří o nedorozumění, o technické příčině. Ale je třeba osvětlit další spektrum otázek. Především: toto byla provokace, která byla plánována dávno a nebyla plánována proti Rusku, proti ruským letadlům a ruskému letectvu. Ona byla připravena s jiným scénářem.

Dnes všichni říkají: turecké vojenské síly. Ale kdo řekl, že to byly turecké vojenské síly? F-16, to jsou americká letadla. Kdo řekl, že v letadle seděl turecký pilot? Kdo řekl, že letadlo bylo turecké? Tohle nikdo neřekl. Ale my víme, o co šlo. Jaká je situace. V srpnu letošního roku se do Turecka přemísťují americké F-16. V říjnu jsou z Turecka vyváženy systémy protivzdušné obrany Patrioty a jaká vzniká situace? Dojde k úderu na ruské letadlo a Turecko je čisté, Turecko nemá nic, čím by napadlo ruské vzdušné síly. Otázka má tuto odpověď: Rusko na tuto provokaci nepřistoupí. Předpoklad totiž byl takový, že v Sýrii budou létat jiná letadla – možná čínská, ale také syrská. A válce v Sýrii bylo nutné dát novou podobu, nový impluz. Představte si situaci, že je sestřeleno syrské letadlo. Sýrie odpovídá či se chystá odpovědět a Američané sestřelují syrské letadlo a všem říkají: „Vidíte, syrská agrese, režim Asada už útočí i na Turecko. Nestřílí jen na umírněné bojovníky Islámského státu, je tedy nutná pozemní operace koalice západních států.“ Vše je jasné. Ale nepodařilo se to z jednoho důvodu – letadlo se ukázalo být ruským. A Rusko bude příčiny a okolnosti pádu letadla vyšetřovat a řešit po svém jako suverénní a silná země.

16:27 – Překročilo ruské letadlo tureckou hranici?

Soudě podle reakcí GŠ, jednoznačně lze konstatovat, že ruské letadlo hranici Turecka nepřekročilo. Protože jinak by GŠ nešel tak vabank proti prezidentovi a premiérovi. To byl velmi vážný krok, když se od této „fejk“ zprávy distancoval.

17:03 – Video sestřelení letadla

Když jsme hovořili o této provokaci, hovořili jsme o tom, že pro Spojené státy je válka nezbytná. Sestřelení ruského letadla se objevuje na videích vysoké kvality a vzápětí začíná antiruská hysterie. A co dalšího se děje? Děje se zvláštní věc – lidé se dívají a co vidí? Naši letci se spouštějí s padáky a po nich střílejí teroristé. Když střelba končí a jeden letec je zastřelen, „hrdinové“ dávají interview CNN a Fox News. Dvě americké televizní společnosti, které se nacházejí zrovna tam, kde je třeba. To ukazuje pouze jedno – že vše bylo zorganizované Američany a na konkrétním místě se čekalo. Američané jsou schopni přes kosmos sledovat vzlety našich letadel a dávat informace skupinám, rozprostřeným po celém území. A na místě byly ty televizní společnosti, které slouží zájmům státní elity Spojených států. Ty operaci připravily a zajistily i informovanost o ní.  A proto byla ihned hotova mapa, kvalitní video a nejsou ukazováni teroristé, ale mírní obyvatelé, kteří stříleli na parašutisty a proto jsou to hrdinové.

Vším se ukazuje, že Erdogan a Davotoglu jsou nástroji politiky Spojených států a plní úkol rozpoutání třetí světové války. A i v Rusku podpindonosníci volali: „Okamžitě bombardovat“, podle vyučení z USA. Oni se nevyznají v politice, ale pokud tak křičí poslanci Ruské dumy, měli by nést zodpovědnost za svá slova, měli by předvídat důsledky. Ano, sestřelili letadlo, ale Rusko má celý komplex způsobů, jak odpovědět USA a celému světu. Erdoganovi vůbec nedochází, co provedl světu a Turecku, on si to neumí představit. A svět se po tomto úderu radikálně změnil.

VICE-V.V.Pjakin mimořádně: O sestřeleném letadle, 3. světové válce, uprchlicích, Evropě a Turecku. Video a český překlad