Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #519

2015-11-25 19:04

Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!

Práce západní propagandy je v mnoha ohledech propracovaná a pro laika, který se nevěnuje problematice zmanipulovaných západních médií, není snadné přijít na kloub některým chybám v informačním poli, které doslova křičí a řvou, a tím tak odhalují trhliny v celém propagandistickém konceptu, ale protože obyčejný člověk vizuální informace neanalyzuje, ale pouze konzumuje jako celek a nevšímá si detailů, tak právě tyto trhliny v informačním poli, které odhalují pravdu, mu zkrátka uniknou.

Dnes proběhly v Moskvě demonstrace před tureckou ambasádou a média na západě hned přispěchala s dehonestujícími články proti Rusku, ruské policii a k tomu přidala západní média výživná videa. Nejzajímavější je manipulační video AFP, které můžete vidět nahoře. Pokud se na něj díváte jako konzumní spotřebitel informací, v ničem vás nezaujme. Někdo si řekne, že zkrátka ulice házela kameny do oken turecké ambasády a ruská policie nic nedělala. Jenže, pokud se na video jenom nedíváte, ale pozorujete ho, tak zjistíte podivnou věc. Video má náhle od času 0:25 zrychlený a deformovaný zvuk, aby nebylo rozumět, co protestující skandují. Proč AFP zvuk takto zdeformovala, aby zněl jako řeč mimoňů?

My to víme. Demonstranti jednak skandovali hesla proti Erdoganovi a jeho rodině, že kupuje ropu od Islámského státu, ale hlavně házeli na budovu velvyslanectví dovezené turecké brambory, nikoliv kameny! A skandovali:„Sežerte si je! Tady je máte, už je nechceme!“ Informaci přinesly jak Novosti, tak i rádio Echo Moskvy teď v podvečer. To, že má Erdoganova rodina obchodní vazby na Islámský stát (Erdoganův synáček kšeftuje s ropou od IS), to ví všichni. Ale proč se AFP snaží cenzurovat demonstraci a provolávaná hesla o Erdoganovi a o vracení tureckých brambor? To si jako myslí, že informace z demonstrace se nedostane v době internetu mezi lidi v pravdivé podobě?

VICE-Podivné video AFP o demonstraci v Moskvě odhaluje, jak pracuje západní propaganda proti Rusku. Nestačí se na videa dívat, je třeba je pozorovat! Místo kamenů létaly v Moskvě turecké brambory!