Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #517

2015-11-24 17:45

VIDEO: Turkmenští povstalci v Sýrii střílí na dva ruské piloty na padácích! Sestřel letadla je snahou amerických elit zhatit vytvoření evropsko-ruské koalice v Sýrii!

Sestřelení ruského Su-24 nad syrsko-tureckou hranicí je otevřené vyhlášení války Rusku, které má zvednout rukavici a začít útočit na Turecko, a tím pádem vyvolat konflikt mezi Ruskem a NATO. Vášně budou obrovské, v Rusku se v těchto chvílích uvažuje o odvetě, zazněly dokonce od ruské levice návrhy na bombardování tureckých pozic na hranicích se Sýrií z důvodného podezření, že aktivně podporují teroristické povstalce v Sýrii. Situace je velmi vážná, protože vůbec nejde o Su-24. Video nahoře ilustruje chování tzv. „umírněné opozice“, to jsou ti „hodní povstalci“, které podporuje i česká vláda! Pošlete jim tento článek, ať vidí tu umírněnost na vlastní oči! Povstalci střílí na ruské piloty na padácích hned poté, co se katapultovali ze svého sestřeleného Su-24.

Pamatujete si možná ještě na jeden můj výrok na SVCS, kde jsem uváděl, že západ se bude snažit destabilizovat Rusko zevnitř, protože zvenčí to evidentně nejde, a že mám obavy, že Putin by mohl být odstaven ruskou generalitou od moci, pokud nastane situace, že bude muset začít jednat rázně, tvrdě a jako válečník, a nikoliv jen jako dosud diplomat a stratég. Obávám se, že ta situace právě teď nastala.

Turecká verze události… Su-24 narušilo asi na 1 minutu vzdušný prostor Turecka, Moskva to odmítá a tvrdí, že letadlo v tureckém vzdušném prostoru nikdy nebylo.

Rusko je na nohou. Moskevská ulice žádá vojenskou odvetu proti turecké armádě, ale to by znamenalo otevřený útok proti členovi NATO. Pokud Putin neprovede tvrdý zásah a velkou odvetu, může začít ztrácet gloriolu silného vůdce. Útok proti ruskému Airbusu na Sinaji ukázal, že Putin a Kreml do poslední chvíle nechtěli připustit, že se jednalo o teroristický útok. Zranitelnost ruských civilistů ve vztahu k zahraniční politice Kremlu je velmi divoká karta a Kreml se jí úzkostlivě vyhýbá. Ruský člověk vydrží mnoho. Vydrží strádání, vydrží nepohodlí, ale nevydrží slabého vůdce v Kremlu.

Vladimir Putin jako bývalý operativec KGB není typický voják. Nemá myšlení vojáka, důstojníka, je to pragmatik a diplomat. Tato výhoda pro řízení země v době míru je nepochybná, ale není zcela jasné, jestli by Putin byl schopen učinit taková rozhodnutí, která by znamenala velké oběti. Myšleno nejen lidské a materiální, ale především politické. To znamená ochotu Kremlu dělit se o moc s generály při vedení otevřené války s velkým nepřítelem typu Turecka nebo dokonce NATO. Sestřelení ruského Su-24, které operovalo proti teroristům v Sýrii, je politicky velmi nebezpečně na hranici mezi ještě provokací a už tzv. aktem války. Turecko muselo vědět, že Su-24 ruského letectva nijak neohrožuje turecké území, a že operuje v Sýrii. V Rusku se nyní v podvečer začalo mluvit o novém „Tonkinském zálivu“, provokaci, která ovšem nemá ospravedlnit válku, ale má zatáhnout Rusko do války s Tureckem, a tím pádem s NATO

VICE-VIDEO: Turkmenští povstalci v Sýrii střílí na dva ruské piloty na padácích! Sestřel letadla je snahou amerických elit zhatit vytvoření evropsko-ruské koalice v Sýrii!