Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

POZOR - přemýšlejme II

/ #5980 POZOR - přemýšlejme II

2015-11-24 09:35

http://svobodnenoviny.eu/co-se-jeste-musi-stat-abyste

citát zde:

... "Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smísením ras s cílem vzniku světle hnědé rasy v Evropě. Proto musí být Evropa donucena přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců ze zemí třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby mohli pracovat.

Dosažení cíle „ jediného státu“ má být realizováno čtyřmi kroky, které jsou:

1, krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozkladu usazených národů a zničení jejich kultur.

Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy. Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí být odstraněni ze scény.

2, krok: Neomezený tok ropy, plynu a dalších surovin.

Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.

3, krok: Ničím neomezené finanční toky do USA

Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly samostatně samy o sobě existovat. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett suše konstatuje: „Kritiky zabijeme“

4, krok: Žádný stát se nesmí postavit na odpor tzv. „ mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „ trhy“.

Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „VÁLKU PROTI TERORISMU“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vstoupila noha amerického vojáka. Strategický plán je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace.