Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Politici, sluníčkáři, jen tak dále, jen tak dále: ...

/ #5965 ... politici: jen tak dále, jen tak dále !!!

2015-11-23 17:12

Novinky.cz: 

"Praha v obavách z terorismu: Slavnostní rozsvícení vánočního stromu raději bez lidí"

a zde i jeden komentář k tomu článku: 

"Takze se vlastne bojime chodit na verejna prostranstvi, do obchodaku, do kin, na koncerty, na spolecenske akce, ci do restauraci. Ale slunicka a nasi politici nam tvrdi, ze jsme bezduvodni rasiste a xenofoby."

a jiný komentář:

"Vánoční stromy zakážem,pobuřují muslimské vědce a doktory přes výbušniny.Betlémy zakážem,pobuřují ostatní muslimy.Jsme tu doma my,nebo oni?Kam budem ještě ustupovat milí sluníčkáři??"

a jiný:

"Tak nějak tomu nerozumím, všichni tvrdí jak je tu bezpečno, jak nás migrující inteligence obohatí, kdo projeví obavy z uprchlíků tak je pomatený xenofob ( v tom lepším případě, v horším fašista)a najednou nelze ani dodržet letitou tradici z bezpečnostních důvodů."

a další a mnoho dalších "xenofobních" "islamofobních" názorů:

"Jsem ve své zemi omezován zejména kvůli islámským běžencům, kterým údajně musíme pomáhat. A já myslel, že ohled se má brát především na vlastní občany - nebýt migrace, nebyla by tady hrozba teroristického útoku ani třetinová... fakt dík vedení zúčastněných států za zničení Evropy! Jinak, na Staromáku budou stejně davy - ať už se to rozsvítí v 18 nebo v 19 hodin..."

Jen sluníčkáři a jiní pomatení politici a vítači s rozjasněnou tváří ... budou vítati migranty chlebem a solí!? ... (ale za to jim migranti kopnou do zadku, protože oni chtějí prachy, auta, domy, značkové věci a ne chleba a sůl!!!)

 podtrženo, shrnuto v dalším komentáři:

Svoboda á la EU:
- raději nevycházejte z domu
- raději zrušíme koncerty
- raději zrušíme fotbalové zápasy
- raději zastavíme metro
- raději zastavíme tramvaje
- raději nepovolíme rozsvěcování vánočního stromku
- raději se vyhýbejte nákupním střediskům
- raději se vyhýbejte letištím i vlakovým nádražím

Ale jinak je všechno krásné, mutlikulturalismus funguje, a kdo o tom pochybuje, je xenofob, rasista a fašista, který šíří strach a nenávist.