Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #5887 Islám a nacismus

2015-11-21 10:35

Židovský intelektuál Martin Janeček, který má české, izraelské i francouzské občanství, pro ParlamentníListy.cz uvedl, že Hitler islám obdivoval pro jeho výbojnost a muslimové s nacisty spolupracovali. Obdiv mezi nacisty a muslimy byl vzájemný.

„Víme, že Rudolf Hess, jeden z prvních spolupracovníků Hitlera, později jeho ministr a zástupce ve vedení nacistické strany, se narodil a vyrostl v Egyptě. Mnoho autorů zvažovalo, do jaké míry islám se svou dobyvačností a kultem násilí ovlivnil Hessův pohled na svět. Heinrich Himmler, šéf SS a Gestapa, v dětství katolický ministrant, v dospělosti pravidelně četl Korán... Mnoho muslimů – jako budoucí egyptský prezident Anvar Sádát, nebo tuniský prezident Habíb Burgiba – spolupracovalo s nacisty. Irák se za války postavil na stranu nacistického Německa a v Bagdádu došlo k velkému masakru Židů. Po dobytí země Brity a jejich spojenci irácký ministerský předseda Rašíd Ali al-Gajlani uprchl do Berlína spolu s velkým jeruzalémským muftím Hadž Amínem al-Husajním. Ten byl přijat Hitlerem a pak organizoval muslimské divize SS v okupované Jugoslávii. V roce 1948 se stal hlavním vůdcem arabské správy pásma Gazy,“ řekl Martin Janeček.

„Víme, že Adolf Hitler v rozhovorech se svým ministrem Speerem litoval porážky muslimů u Poitiers ve Francii v roce 732. Řekl: ‚Kdyby byli bývali tuto válku vyhráli, byl by dnes svět muslimský. Neboť Arabové by germánským kmenům vnutili svou víru. Šíří ji mečem a všechny národy obrací na svou víru – to je Germánům šité jak na tělo. V důsledku vlastní rasové podřízenosti by se ale arabští dobyvatelé nemohli trvale prosadit proti silnějším domácím obyvatelům vyrostlým v drsném kraji. Takže v čele islámské světové říše by nestáli nakonec Arabové, nýbrž islamizovaní Germáni.‘ Víme také, že na konci svého života vůdce trpce litoval, že nerozvinul radikálnější spolupráci s muslimským světem,“ dodal Janeček.

Tak by mě zajímalo, co říkají na tohle naši vrchní islámofilové Dienstbier, Šabatová, Pelikán, Schwarzenberg, Liška, Kocáb, Bursík, Špidla, Zlatuška, Halík, Pehe, Hollan, Kohout apod??? Kdo je tedy extrémista - ten kdo se proti jeho invazi brání a chce přední ochránit svoji zemi či snad ten, který se islámu zastává a všemožně jej obhajuje???