Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #510

2015-11-17 13:19

Bývalý český prezident Václav Klaus položil v úterý ráno při příležitosti státního svátku květiny k památníku 17. listopadu na Národní třídě a poté odpovídal novinářům. Zabýval se také otázkou, zda se ještě smí vyjadřovat názor, píše ČTK.

 „Já myslím, že pokud se ještě smí říkat názory, a já si myslím, že už to v Evropské unii moc dlouho možné nebude, tak je pochopitelné, že lidé názory vyjadřují", uvedl Klaus.

Státní svátek je podle něj příležitostí, aby se předvedli všichni.

Více: Václav Klaus položil v úterý ráno při příležitosti státního svátku květiny k památníku 17. listopadu na Národní třídě a poté odpovídal novinářům. Zabýval se také otázkou, zda se ještě smí vyjadřovat názor, píše ČTK.

Skoro dvacet oficiálně ohlášených akcí se v den státního svátku 17. listopadu koná v Praze. Akce svolávají zastánci a odpůrci migrace, podporovatelé a kritici prezidenta Miloše Zemana. Uskuteční se také protest proti vicepremiérovi a ministru financí Andreji Babišovi.

Více: Skoro dvacet oficiálně ohlášených akcí se v den státního svátku 17. listopadu koná v Praze. Akce svolávají zastánci a odpůrci migrace, podporovatelé a kritici prezidenta Miloše Zemana. Uskuteční se také protest proti vicepremiérovi a ministru financí Andreji Babišovi.