Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #506

2015-11-16 11:47

Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?

Ač mám rozepsaný obsáhlý článek k tomu, co se právě odehrálo v Paříži, vkládám video, které mi potvrzuje, že v hlavní roli byl fotbal. Jak už jsem zmínila v diskusi pod prvním článkem k teroristickým útokům (zde), nejvýznamnější na nich považuji to, že šlo o fotbalový stadion a na něm o zápas mezi Francií a Německem, tzn. mezi dvěma mocnostmi, které udávají tón současnému dění v Evropě.

Mým pohledem šlo o vzkaz GP (přes Mossad a Izrael?), že Evropa se má spojit s Ruskem a dokonce pracovat na jeho propojení s USA a společně se má tato křesťanská strana světa spojit k boji proti islámské straně, přičemž z tohoto souboje (naplánována 3. světová) vzejde tým proti čínsko-indické straně světa. Výsledkem budou dva nové týmy: na straně jedné náboženství, které vzejde ze souboje křesťanství a islámu a na straně druhé bude náboženství taoismu a budhismu.

Tyto nové týmy budou představovat vrchol globalizace tím, že dvě  strany hřiště – svět už nebude kam zvětšovat (leda je pak spojit proti novému soupeři – tzv. mimozemšťanům).

Jako první byl teroristickými útoky zasažen fotbalový stadion, nejvíce ale budova Bataclan, kde právě probíhal koncert skupiny Eagles Of Death Metal. Obojí mě zaujalo, nejvíce ale skupina, která tehdy koncertovala. Zdánlivě s fotbalem neměla žádnou souvislost, ale ukázalo se, že tato skupina ve velkém spolupracuje na propagačních videích různých společností a že její hudba byla použita i pro propagační video firmy NIKE, které je celé o fotbale přičemž v hlavní roli je fotbal anglický (FC Arsenál, klub červenobílé barvy a jeho nejdéle působící trenér-manažer Arséne Wenger). Čímž se mi potvrdila souvislost s útoky na fotbalovém stadionu, kde se hrál zápas Francie-Německo.

VICE-Teroristické útoky v Paříži – v hlavní roli fotbal. Vzkaz GP?