Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva


Nepřihlášený uživatel

/ #13 Re:

2015-11-15 17:02

#12: -  

 

Co pán nad tímto napsal je trochu jinak. 

http://www.cb.ivcrn.cz/?p=66

ISLÁM NENÍ NÁBOŽENSTVÍ

 Často slýcháme, že slovo „islám“ znamená „mír“. Je to jednou z mnoha islámských lží. „Islám“ v překladu znamená „Podřízení“ (vůli Alláha).

Islám není náboženství, je to především politická ideologie a diktatura. A je to značně xenofobní politická ideologie – nesnese se s nikým, kdo nevěří v Alláha – s křesťany, židy, buddhisty atd. Je postavený na překroucení toho mála, co beduínské kmeny zprostředkovaně znaly ze Starého a Nového zákona a na zlozvycích a křivém charakteru islámského proroka Mohameda. Abychom islám porazili, musíme o něm znát pravdu a tu je potřeba (nejen) muslimům nahlas říkat. Musíme tou pravdou rozbít chatrné základy islámu. Muslimové (a islámofilové) tuší, že islám padne, pokud bude soustavně zpochybňován. Proto také tolik panikaří, když je islám kritizován (a proto také zakladatelé islámu vymysleli příkaz al-Taqiya – viz odkaz).

 Muslimové vzkazují naší zemi: „Vyhlásili jsme vám džihád. Nastolíme u vás naše pravidla. Pokud se vám to nelíbí a nechcete konvertovat, nikdo vám nebrání odejít z vaší vlastní země.“

Moc se o tom nemluví a ani pro to nebyl dosud Islám postaven mimo zákon!