Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #496

2015-11-07 14:00

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 2.11.2015

V další analýze Valerij Pjakin komentuje roli Íránu v souvislosti s vytvářením evropského kalifátu, jeho účast na vídeňských jednáních o Sýrii a jeho význam v procesu globalizace, hovoří o Sarkozyho prohlášeních v Moskvě, o situaci v Jihočínském moři, o Kurdech a dalším.

Úvod – O schůzce ve Vídni na konci října a o rozhodování světových mocností o Sýrii a Asadovi. O účasti Íránu na jednáních a o jeho roli v procesu globalizace jako vůdce evropského kalifátu, který v Evropě zavede správný islám a zároveň nahradí současnou evropskou technologickou úroveň. O roli Ruska v tomto procesu a o závislosti všech současných světových procesů na Rusku. O hrozbě celosvětového konfliktu, který si GP nepřeje, proto řešení současné situace ve světě nechává na Rusku, o historické roli Ruska.

21:45 – O návštěvě Sarkozyho v Rusku a jeho prohlášení, že Rusko je nutné respektovat. Opět o roli Íránu.

30:45 – O situaci v Jihočínském moři a o vyhrocování vztahu mezi USA a Čínou.

34:12 – O IS a Kurdech

35:40 – O spolupráci Stalina s Globálním prediktorem, o Hitlerovi  a o prvních snahách o rozvrácení Evropy, o válce mezi SSSR a Německem.

44:48 – O vyslání vojenských specialistů USA do Sýrie

47:07 – O povolebním chaosu v Zakarpatí a v oděské oblasti.

50:38 – O letadle A321, o předčasných závěrech o příčinách pádu a o vyšetřování pádu letadla.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 2.11.2015

Více: USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku

Více: ČR jsou o Oděském masakru obecně velice špatně informováni, vinu nesou hlavní sdělovací prostředky, které o ní informovaly jen okrajově," řekla Sputniku spoluorganizátorka pražského mítinku k výročí oděského masakru Oksana Zapletalová.