Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

#476

2015-10-24 18:14

DNES SEM ZAPNUL ČT A NAJDENOU VIDIM PREJ USA LETECKY NIČI ISIS CO TO JE ZA LŽI TY NEDELAJ ANI H... V SYRII JEN ZNIČILI NEMOCNICI V KUNDUZU

ZATIM CO RUSKO DELA PRACI ZA NE CO JIM TRVALO ROK ONI MAJ DO 15 DNI!!!!

Ruské letectvo zlikvidovalo včera v noci štáb teroristů a muniční sklad v syrské provincii Idlib během úderů zasazovaným objektům Islámského státu, oznámila ve čtvrtek správa tiskové služby a informací ministerstva obrany Ruské federace.

Více: RUSKO NALETY NA ISIS


Nepřihlášený uživatel

#477

2015-10-25 10:48

Syrský prezident Bašár Asad prohlásil na schůzce s poslanci RF v Damašku, že je připraven zúčastnit se prezidentských voleb, dostane-li se mu podpory syrského lidu, sdělil po telefonu v neděli agentuře RIA Novosti člen delegace, poslanec Státní dumy za Komunistickou stranu RF Alexandr Juščenko.

„Asad řekl, že bude-li to syrský lid pokládat za nutné, nemá nic proti účasti v prezidentských volbách," informoval Juščenko k závěrům schůzky s Asadem.

Juščenko dodal, že podle Asada, je připraven vypsat prezidentské volby kdykoli, bude-li to syrský lid považovat za potřebné.

Více: ASAD SE ZUCASTNI VOLEB V SYRII


Nepřihlášený uživatel

#478

2015-10-25 12:43

Syrská armáda zlikvidovala na předměstí Hamá na severovýchodě země jednoho z velitelů teroristické skupiny Fronta an-Nusra Aliho al-Turkiho, oznámil agentuře Sputnik zdroj.

„Velitel Ali al-Turki, kterému říkali Muhajir, byl zlikvidován, byl občanem Turecka", sdělil zdroj agentury.

Dříve už syrští vojáci oznámili, že poblíž Aleppa zlikvidovali vůdce An-Nusry, Egypťana Abu Suleimana al-Masriho. Jak řekl agentuře Sputnik zdroj, terorista byl zabit v průběhu bojových akcí v okolí obce Tal-al-Karsani.

Více: SYRSKA ARMADA LIKVIDACE VUDCE ISIS

Ukrajinská strana Opoziční blok v neděli prohlásila, že hlasování ve volbách do orgánů místní samosprávy v Mariupolu byly zmařeny úřady, poněvadž práce volební komise byla znemožněna provládní menšinou.

 V neděli se na Ukrajině konají místní volby podle nového volebního zákona. Předtím ukrajinská média informovala, že v Mariupolu nebyly otevřeny volební místnosti, protože nedostaly hlasovací lístky.

Více: VOLBY NA UKRAJINE ZMARENY URADY


Nepřihlášený uživatel

#479

2015-10-25 13:25

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 19.10.2015

Vladimír Pjakin komentuje let MH17 a roli Holandska, vyostřenou situaci v Podněstří, postoje Evropy k vojenské akci Ruska v Sýrii, snahy Camerona o spolupráci s Čínou, dohoda TPP a další.

Úvod – Holandská zpráva vyšetřování letu MH17 a neshoda mezi ruskými odborníky: Rosaviace je jedno a Almaz-Antej druhé, v názorech se neshodují, účastníkem sestřelení mohlo být ještě další letadlo, ruská strana odhaluje informace po částech.

05:24 – Holandsko karty zcela neodkrylo, Holandsko není pod kontrolou USA, ale vypadá to tak: Holandsko plní linii globálního prediktora, GP je všeobecně proti Rusku, Holandsko jistí, aby kolem viny Ruska zůstávaly pochybnosti, proti Rusku stále pracují i vnitřní elity, které podkopávají ruské zájmy – Rusko sice má za úkol stabilizovat situaci ve světě, ale nesmí přitom dosáhnout žádných svých cílů, aby GP mohl využít ruské zdroje stejně jako všude.

10:07 – Řád „Zásluhy o vlast“ pro Medvěděva: vzkaz pro rosSionské ruské elity k rozprodávání Ruska. O cestách rosSionských elit do USA, o GP a potápění USA a americké hysterii.

14:50 – Vyostřená situace v Podněstří:  státní elita USA se nemůže smířit se ztrátou role globálního četníka, trvají snahy o vyvolání války v Evropě, která by se rozšířila do Ruska, Podněstří má splnit roli, kterou nesplnila Ukrajina.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 19.10.2015


Nepřihlášený uživatel

#480

2015-10-25 16:40

Šéf ruské diplomacie Sergej Lavrov a ministr zahraničí USA John Kerry projednali telefonicky perspektivy politického urovnání v Sýrii s účastí úřadů a vlastenecké opozice, oznámili na ruském ministerstvu.

„Ministři zahraničí pokračovali v projednávání perspektiv politického urovnání v Sýrii s účastí úřadů a vlastenecké opozice za podpory tohoto procesu mezinárodním společenstvím, včetně předních regionálních států", praví se ve zprávě zveřejněné na webu ruského MZV v neděli.

Více: LAVROV A KERRY JEDNANI SYRIE

Projev prezidenta Ruska Vladimira Putina k účastníkům dvanáctého každoročního zasedání mezinárodního diskusního klubu Valdaj si zasluhuje, aby ho uvítali v celém světě jako vyslovenou „reálnou politiku,“ míní kolumnista z Asia Times Pepe Escobar.

Jak ale ironicky poznamenal novinář, současný svět je „svět, kde Irák měl zbraně hromadného ničení, Írán vyráběl jadernou bombu, v kterém je masová poprava zastřelením legitimní, Al-Káida v Sýrii se skládá z „umírněných povstalců", Rusko, Čína a Írán představují větší hrozbu pro Pentagon než Islámský stát. Pentagon má za to, že dokáže bez následků zvítězit ve válce proti všem těmto údajným hrozbám: Rusku, Číně, Íránu. Svět, kde mír znamená válku."

Více: PUTIN POLITIKA USA CHCE VALKU


Nepřihlášený uživatel

#481

2015-10-25 17:31

Evropské unii hrozí rozpad, jestliže členské země nevyřeší během několika nejbližších dní nebo týdnů problém s migranty, prohlásil slovinský premiér Miroslav Cerar.

 „Očekávám, že tento summit přinese konkrétní, spěšný akční plán, který je třeba během nejbližších dnů a týdnů realizovat. Když neučiníme urychleně konkrétní opatření na místě v nejbližších dnech a týdnech, pak si myslím, že se začne EU a celá Evropa rozpadat", řekl Cerar novinářům před schůzkou lídrů zemí nacházejících se na balkánském směru toku migrantů do EU. Schůzku pořádá Evropská komise. Když nebude vypracován konkrétní plán spěšných opatření, pak se podle jeho slov „prostě dostane mnoho zemí do situace, kdy se o sebe budou muset postarat samy".

Více: SK A EU ROZPAD MIGRACE


Nepřihlášený uživatel

#482

2015-10-26 15:08

Jsou migranti hřebíkem do rakve Evropské unie? Vlna euroskepticismu se šíří v EU. Nevyhnula se ani Slovensku. "V mém okolí panuje úplné znechucení z Evropské unie a toto znechucení je mnohem citelnější, než bylo před několika lety," říká v rozhovoru pro Sputnik šéfredaktor známeho slovenského deníku Hlavné spravy Róbert Sopko.

Sputnik: Německý magazín Contra přinesl informaci, že slovenský premiér Robert Fico údajně pohrozil vystoupením Slovenska z EU, pokud nedojde ke zrušení povinných uprchlických kvót. Zdá se vám tento krok možný?

Róbert Sopko: Neslyšel jsem o tom. Z mého pohledu si momentálně něco nedokážu představit, že by něco takového udělal maďarský premiér Orbán, natož slovenský předseda vlády Fico. Ale situace se vyvíjí tak rychle, že za několik měsíců to nemusí být nereálná záležitost.

Více: SK EU MIGRACE

 

Ruské bojové letectvo během posledních tří dnů zaútočilo na 285 objektů teroristů Islámského státu a Fronty an-Nusra v Sýrii, sdělil v pondělí novinářům oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Během posledních tří dnů uskutečnila letadla ruské letecké skupiny 164 bojových letů a zaútočila na 285 objektů teroristické skupiny Islámský stát. Během posledních čtyřiadvaceti hodin uskutečnila ruská letecká skupina 59 startů a zasáhla 94 objektů teroristů v provinciích Hamá, Idlíb, Lázikija, Damašek, Aleppo a Dajr az-Zaur, uvedl Konašenkov.

„Poblíž obce Salma v provincii Lázikija zlikvidovaly bitevníky Su-25 tři opevněná stanoviště bojovníků ISIL vybavená vojenskými kryty, stálými palebnými postaveními a pozicemi minometů", řekl Konašenkov.

Více: RUSKO UDERY NA HLAVNI BUDOVY VELKA ZAKLADNA IS PADLA

Pro západní média je mnohem jednodušší vymýšlet neodpovídající pravdě informace o akcích Ruska v Sýrii, než se pokusit projednat nejen problémy, ale také příčiny, jež k nim vedly, míní americký politolog Paul Craig Roberts.

„Západní masmédia mají pouze dva nástroje. Jedním z nich je pobuřující lež," míní analytik a zdůrazňuje, že tento nástroj nefunguje dnes prakticky nikde než v USA. „Podivuhodná přesnost ruských raket s plochou dráhou letu a vzdušných útoků vystrašuje Pentagon. Ale podle západních médií, ruské rakety dopadly na íránské území a téměř nikdy nedosáhly cíle, tedy IS. Podle těchto lživých zpráv, ruské vzdušné útoky pouze zabíjejí civilisty a vyhazují do povětří nemocnice,"Roberts.

Přitom, podle politologa, je obraz světa v podání západních médií ničím jiným než sebeklamem.

„Dalším nástrojem lživých novinářů je posouzení problémů bez ohledu na jejich pravé příčiny. Například, problém migrantů. Říkají jim migranti, ale nikoli běženci," napsal Roberts.

Více: MEDIA USA POHADKY O RUSKU A VYMYSLE BEZ FAKTU


Nepřihlášený uživatel

#483

2015-10-26 15:11

Islámský stát vypouští na nebe nafouknuté kondomy s výbušninami, aby poškodily ruské stíhačky. Mohou ohrozit i civilní letadla?

 

Ruské intenzivní bombardování pozic islamistů v Sýrii, které probíhá 24 hodin denně, přivádí Islámský stát do zoufalé situace. Ruské zásahy zlikvidovaly už většinu skladů munice a zásob, dochází dokonce i taková samozřejmá komodita jakou je nafta do aut a náklaďáků. Ruská dominance na nebi je hrozivá a největší spojenec Islámského státu, USA, zahájily novou taktiku nad Sýrií. Američtí piloti dostali rozkaz, že mají vypínat své letové transpondéry, takže Rusové nedokážou potom americká letadla identifikovat, čímž hrozí nebezpečné situace, kdy může dojít k rozpoutání války i mezi Ruskem a USA v případě nějakého „incidentu“. Američané prudce snížili počet leteckých úderů proti IS. Je jich teď pouze 7 za den v průměru!

 

VICE-Islámský stát vypouští na nebe nafouknuté kondomy s výbušninami, aby poškodily ruské stíhačky. Mohou ohrozit i civilní letadla?


Nepřihlášený uživatel

#484

2015-10-28 15:33

Německo je na tom mnohem lépe, svoboda slova a nekonformní satiry stále žije a poslední díl pořadu Die Anstalt, který byl vysílán 20. října, tvrdě zaútočil na americkou administrativu způsobem, který doslova vyděsil i otrlé volnomyšlenkáře v Německu. Video je k dispozici zde (ZDF ho bohužel zablokovala pro přehrání z našeho webu) a v sehrané scénce tvůrčí duo hlavních protagonistů vylíčilo USA jako hlavního strůjce světových válek, architekta ISIL a zakladatele terorismu, předvedlo jednání americké vrcholné administrativy ve věci uprchlické krize, války v Sýrii a amerického pohledu na svoji vlastní superioritu.

Video je naprosto zásadní, příklad tvrdé a nekompromisní satiry. Záznam opatřila českými titulky Irena Aneri, za což jí patří pochopitelně velký dík. Takový pořad na České televizi zaručeně neuvidíte. Protože takový pořad by ČT odvysílala jenom jednou a ten poprask který by nastal poté, ten si ani nedokážeme domyslet. Ukradené Kosovo je doslova čajíček v porovnání s posledním dílem Die Anstalt, který můžete shlédnout nahoře.

VICE-Německá ZDF se Američanů nebojí, tvrdá satira ohledně amerického imperialismu by ale v ČT tvrdě narazila!

VICE-Die Anstalt 20.10.2015 Bavorská vnější politika, o konfliktu v Sýrii_Titulky CZ


Nepřihlášený uživatel

#485

2015-10-31 14:43

Ruské vojenské letectvo dislokované na syrské základně Hmeimim nedaleko města Lázikija použilo proti teroristům výkonnou korigovanou leteckou pumu KAB-1500, sdělil novinářům mluvčí ruských vzdušných a kosmických sil, plukovník Igor Klimov.

 Dvě takové bomby byly umístěny do bombardéru Su-34. Letadlo zamířilo na východ země, do oblastí kontrolovaných bojovníky teroristických organizací. Bombardér doprovází stíhačka Su-30SM,která zajišťuje ochranu Su-34 ze vzduchu.

Více: Ruské vojenské letectvo dislokované na syrské základně Hmeimim nedaleko města Lázikija použilo proti teroristům výkonnou korigovanou leteckou pumu KAB-1500

Ruské letadlo Airbus-321 zmizelo v sobotu ráno z obrazovek radarů v Egyptě.

Ministr zahraničí USA John Kerry vyslovil soustrast v souvislosti s havárií ruského letadla v Egyptě.

„Dnes jsme se dozvěděli o nehodě ruského letadla, které letělo ze Sharm El Sheikhu do Petrohradu. Chtěl bych vyslovit hlubokou soustrast Rusku a všem rodinám obětí. Zatím nejsou známé podrobnosti, první informace ale svědčí o tom, že je to obrovská tragédie pro všechny", řekl Kerry na zahájení konference v Biškeku.

Více: Ruské letadlo Airbus-321 zmizelo v sobotu ráno z obrazovek radarů v Egyptě.

Od té doby, kdy ruské vojenské letectvo zahájilo operaci v Sýrii, se počet leteckých úderů USA v regionu snížil, píše Financial Times.

 Zatímco, jak tvrdí američtí vojáci, účast Ruska v syrském konfliktu nijak neovlivnila americkou kampaň proti Islámskému státu, údaje poskytnuté Pentagonem tvrdí opak, informují noviny.

Podle údajů FT připadá vrchol americké aktivity v regionu na červenec: 368 úderů za měsíc. Od té doby se počet leteckých úderů v Sýrii prudce snížil. Nejnižší ukazatele připadají na září: v průměru 2,5 úderu na pozice IS denně. Za říjen byly ukazetele trochu vyšší: průměrně 2,8 úderu. Minimálně 10 dní USA vůbec neprovádí údery na pozice bojovníků-islamistů v Sýrii.

Více: USA NENIČÍ CÍLE ISIS UŽ 10 DNÍ


Nepřihlášený uživatel

#486

2015-10-31 15:17

Proč chodí v Česku tak málo lidí na demonstrace? Knedlíková nedělní pohoda válcuje ideály svobody a demokracie, to je realita!

Ve středu, ve sváteční den 28. října, proběhly v Česku demonstrace nejrůznějších hnutí a politických stran, které chtěly využít příležitost svátku a připomenout občanům, že svoboda se nám už opět jaksi ztrácí a že je třeba začít něco dělat. Média přinesla informaci, že po republice demonstrovalo v úhrnu něco okolo 6 až 10 tisíc občanů. V zemi, která má populaci přes 10 milionů. V ulicích tedy bylo jedno promile obyvatelstva ČR. A to je tragédie. Radost ovšem musí mít Brusel a obecně mainstreamoví politici, protože se ukazuje, že jakoukoliv vlastizrádnou smlouvu nebo krok, který udělají, jakkoliv zemi zaprodají nebo zbídačí, s lidmi v ČR to nepohne. Lidé jsou spokojeni v rámci knedlíkové nedělní pohody.

Ekonomika ČR roste. To je v posledních týdnech neustále opakovaná mantra v českých médiích. Co na tom, že tento růst ekonomiky generuje německý export (který se kdykoliv může zhroutit) a linková výroba v montovnách s 12-hodinovými směnami za podprůměrnou mzdu a hlavně nižší, než je průměrná mzda v ČR. To přece nikoho nezajímá z politiků, důležité je, že lidé makají od nevidím do nevidím, že nemají čas po odmakané dvanáctce chodit do ulic a demonstrovat.

VICE-Proč chodí v Česku tak málo lidí na demonstrace? Knedlíková nedělní pohoda válcuje ideály svobody a demokracie, to je realita!


Nepřihlášený uživatel

#487

2015-10-31 18:23

(((((Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 26.10.2015)))))

V další analýze Valerij Pjakin hovoří o návštěvě Velké Británie čínským prezidentem a vzrůstajícím vlivu Číny a juanu ve světě, o setkání Asada s Putinem v Moskvě, o Putinově projevu ve Valdaji, o IS, o Ukrajině, o globálním prediktorovi a dalším.

Úvod – Návštěva čínského prezidenta v Británii: Stěhování centra světové moci z Británie do Číny. Symbolika červených šatů a bílého motýlka, britská poslušnost GP (uvítací ceremoniál s nejvyššími poctami, jízda kočárem – video,  oběd). O vzestupu významu juanu tak, jak to bylo po celý rok naznačováno, ač věc byla dávno rozhodnutá. O nutnosti britské impérium ještě podržet, protože plány GP nevycházejí podle jeho představ.

Slavnostní oběd na počest čínského prezidenta:

05:19 – Návštěva Baššara Asada v Moskvě a ruské vyzvednutí role slabého vůdce:  Návštěva Asada byla demonstrací, že GP musí počítat s Ruskem a Sýrií. Asad není slabý vůdce, naopak, je to silný vůdce, který dokázal čtyři roky odolávat mezinárodnímu obklíčení a na rozdíl od Kaddáfího či Hussajna obstál v boji se Západem podporovaným terorismem. Asad je silný vůdce a je čest mít jej za spojence. Návštěva Asada v Moskvě byla ruskou odpovědí na slavnostní oběd Británie s čínským prezidentem, na kterém bylo jednáno o snahách Camerona spojit se v bojích v Sýrii s Čínou a vytlačit Rusko (zde) , ale ve skutečnosti je centrum řízení bojů s IS v Sýrii v Moskvě.

Asad se nemusí obávat nových voleb, protože lepšího vůdce Sýrie nemá, proto politické síly stojící proti němu, musí přistoupit na kompromis (poznámka: o kompromisu se právě jednalo ve Vídni, kde stojí na jedné straně proti-asádovská koalice USA, SA a Turecko, na druhé straně koalice pro-asádovská Rusko, Sýrie, Irák, Írán. Jednání se účastní celkem 19 zemí – také  Egypt, Jordánsko, Libanon, Spojené arabské emiráty, Katar, Německo, Francie, Velká Británie a EU. K jednáním byl přizván i Írán, jediný, kdo se nezúčastnil je Izrael. Po dvoudenních jednáních nebylo v otázce Asada stále dosaženo dohody a jednání byla odložena na příští týdny

Čína by IS nezničila, ale přes Turecko, Afgánistán a Střední Asii by jej nasměrovala na Rusko. Proto Rusko šlo do úderu jako první a tím zamíchalo všemi kartami, především USA jsou zmateny, nikdo neví, jak reagovat, ale Rusko úderem všem státům nakonec poskytlo čas na oddech, aby mohly přehodnotit svou státní politiku bez ohledu na USA. Otázka zněla, co bude Putin dělat, pokud někdo použije přenosné systémy protivzdušné obrany. O tom byla Putinova věta: „Udeříme jako první“. O spolupráci SA a Ukrajiny s IS (Ukrajina-IS video) , o rodině Saudů, o případných útocích na Rusko.

Putinova věta, o které Valerij Pjakin hovoří jako o odpovědi, pokud někdo proti Rusku použije  přenosné systémy protivzdušné obrany, je zde:

VICE-Otázky a odpovědi V.V. Pjakina ze dne 26.10.2015


Nepřihlášený uživatel

#488

2015-11-01 11:47

Expremiér Velké Británie Tony Blair chtěl zachránit bývalého libyjského vůdce Muammara Kaddáfího před „ponížením“, napsal list The Daily Mail.

 Tato informace je obsažena v korespondenci bývalé americké ministryně zahraničí Hillary Clintonové, která byla nedávno zveřejněna Státním departamentem USA.

VICE-Média: Blair a Bush se v roce 2002 tajně dohodli o vpádu do Iráku

Blair, který byl v roce 2011 zvláštním představitelem Kvarteta pro blízkovýchodní urovnání, požádal tehdejší ministryni zahraničí USA Hillary Clintonovou, aby Kaddáfí nebyl vystaven ponížení. Napsal, že „pravá ruka" libyjského vůdce je rozumný člověk. Šlo buď o bývalého ministra zahraničí Moussu Koussu, anebo o bývalého šéfa libyjských tajných služeb Abdulláha Senussiho, manžela sestry Kaddáfího ženy.

Časopis uvádí Blairův dopis Clintonové z 9. srpna 2011: „Zavolala mi Kaddáfího „pravá ruka." Ptal se na postup věci (situace s urovnáním konfliktu). Řekl, že se ptá jménem K. (Kaddáfí). Odpověděl jsem, že K. by měl někoho jmenovat na vedení jednání, a učiní-li tak, předám to naší straně a podívám se, je-li provedení jednání možné…"

Více: Expremiér Velké Británie Tony Blair chtěl zachránit bývalého libyjského vůdce Muammara Kaddáfího

PROČ MUSEL KADDAFÍ UMŘÍT DŮVOD JE ZDE USA HO ZABILA BEZ SOUDU A JEDNÁNÍ TO SAMÉ SE SNAŽIJOU UDĚLAT S (((BAŠAREM ASADEM)))JENŽE LID SYRIE SI VÁŽÍ ASADA 

VICE-Putin hovoří o Johnu McCainovi a smrti Kaddáfího


Nepřihlášený uživatel

#490

2015-11-01 14:34

Britský politik Nigel Farage k diktátorce Merkelové: ,,Před 25 lety byla EU partnerství sobě rovných a v současnosti máme Evropu totálně dominovanou Německem. Nejhorší politické rozhodnutí je to, že jste řekli celému světu: ,,Prosím, přijďte do Evropy.“ 80% těch co přicházejí, nejsou syrští uprchlíci, ale mladí ekonomičtí migranti a mnoho z nich se chová agresivně. Když má někdo jiný názor, jako Maďarsko, jsou jeho názory potlačeny. Blíží se britské referendum a já se modlím, že až Británie vystoupí z EU, bude to začátek konce projektu, který se navzdory původním šlechetným myšlenkám, velmi pokazil.“

 

vice-Britský politik Nigel Farage k diktátorce Merkelové


Nepřihlášený uživatel

#493

2015-11-03 19:48

Profesionální rozvraceči demonstrací proti migrantům

Situace v Německu je vyhrocená. Pozice Angely Merkel ja natolik vážná, že její neschopnost řešit krizi s migranty může přivodit i rozkol samotné Evropské unie. Systémové elity se proto rozhodly zřejmě konat a cílem je likvidace opozice co nejrychlejší cestou. Účast německých operátorů Refugees Welcome v Praze při výročí 17. listopadu tomu odpovídá.

Pokud máte kontakt na opoziční subjekty mimo parlament v ČR, přepošlete jim prosím odkaz na tento článek, aby se jejich organizátoři důkladně připravili a přijali preventivní opatření proti provokatérům během protestů proti migrantům v souvislosti s výročím 17. listopadu.

VICE-Výročí 17. listopadu naruší cílené provokace organizované největší neziskovkou v Evropě!


Nepřihlášený uživatel

#494

2015-11-05 20:14

V takovém Švédsku se můžou pochlubit třeba tím,že každé čtyřicáté dítě je "Švéd"( nevím,fabuluji,ale co není dnes může být zítra,obzvláště při jejich tempu přijímání imigrantů).Dnes máme v západní Evropě mnoho špatných příkladů vycházející z ne povedeného programu zvaného "multikulturalismus".Od toho se musíme odrazit a nedopustit stejnou chybu.Nicméně s politiky jako je Sobotka a spol. bude třeba se rozloučit,jinak nás zatáhnou do stejného problému,možná pomalejším způsobem,ale zatáhnou !


Nepřihlášený uživatel

#495

2015-11-07 12:38

Teroristické skupiny v Sýrii jsou spojeny s tajnými službami Západu, řekl čečenský prezident Ramzan Kadyrov v interview televiznímu kanálu NTV.

 „Všichni překrásně víme, že, tak říkajíc, umírněná opozice a teroristické organizace jsou připraveny Západem a Evropou… svůj úkol splnily: vytvořily teroristickou organizaci silnou a nyní se musí rozjet do svých domovů", řekl Kadyrov.

Již dříve Kadyrov řekl, že jeho mluvčí vede jednání s umírněnou opozicí v Sýrii.

Více: Teroristické skupiny v Sýrii jsou spojeny s tajnými službami Západu


Nepřihlášený uživatel

#496

2015-11-07 14:00

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 2.11.2015

V další analýze Valerij Pjakin komentuje roli Íránu v souvislosti s vytvářením evropského kalifátu, jeho účast na vídeňských jednáních o Sýrii a jeho význam v procesu globalizace, hovoří o Sarkozyho prohlášeních v Moskvě, o situaci v Jihočínském moři, o Kurdech a dalším.

Úvod – O schůzce ve Vídni na konci října a o rozhodování světových mocností o Sýrii a Asadovi. O účasti Íránu na jednáních a o jeho roli v procesu globalizace jako vůdce evropského kalifátu, který v Evropě zavede správný islám a zároveň nahradí současnou evropskou technologickou úroveň. O roli Ruska v tomto procesu a o závislosti všech současných světových procesů na Rusku. O hrozbě celosvětového konfliktu, který si GP nepřeje, proto řešení současné situace ve světě nechává na Rusku, o historické roli Ruska.

21:45 – O návštěvě Sarkozyho v Rusku a jeho prohlášení, že Rusko je nutné respektovat. Opět o roli Íránu.

30:45 – O situaci v Jihočínském moři a o vyhrocování vztahu mezi USA a Čínou.

34:12 – O IS a Kurdech

35:40 – O spolupráci Stalina s Globálním prediktorem, o Hitlerovi  a o prvních snahách o rozvrácení Evropy, o válce mezi SSSR a Německem.

44:48 – O vyslání vojenských specialistů USA do Sýrie

47:07 – O povolebním chaosu v Zakarpatí a v oděské oblasti.

50:38 – O letadle A321, o předčasných závěrech o příčinách pádu a o vyšetřování pádu letadla.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 2.11.2015

Více: USA od ukrajinského vedení požadovaly agresivní protiruskou politiku

Více: ČR jsou o Oděském masakru obecně velice špatně informováni, vinu nesou hlavní sdělovací prostředky, které o ní informovaly jen okrajově," řekla Sputniku spoluorganizátorka pražského mítinku k výročí oděského masakru Oksana Zapletalová.


Nepřihlášený uživatel

#497 Re:

2015-11-08 08:54


Nepřihlášený uživatel

#498

2015-11-08 16:58

nechceme islámskou invazi ALBERT PIKE měl pravdu když mluvil o planu na vytvořeni 3 SVĚTOVÝCH VÁLEK za učelem výtvořit NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD ovladany bohatou elitou ktere budou chtit ovladad cely svět pokud někdo nezastavy tajemny belderberg tak cele lidstvo čeka vyhlazovaci apokalypsa

Nepřihlášený uživatel

#499

2015-11-10 08:37

Zajímal by mě dosavadní počet raněných maďarských policistů při střetech s ilegálními imigranty, kteří si usmysleli, že navzdory mínění maďarské vlády a většiny maďarských občanů vstoupí na maďarské území, kam je nikdo nezval. Zajímaly by mě sluníčkáři nezkreslené zprávy z Makedonie, Srbska, Chorvatska, Slovinska. Proč nám TV skutečný stav věci tají? Rád bych znovu zdůraznil, že to nejsou žádní utečenci před válkou, jak nám vysvětlují naše média. Jinak by se totiž zastavili v první zemi, kde vládne mír. Místo toho všichni směřují tam, kde jsou nejvyšší sociální dávky. Tomu se velmi diplomatický říká ekonomická imigrace, čímž se naznačuje, že tito lidé budou alespoň pracovat. I to je ale ve většině případů omyl, pokud by chtěli pracovat, opět by se zastavili v první zemi, kde je mír a možnost svobodné seberealizace. To, po čem tito lidé touží a proč házejí předměty do maďarských policistů, kteří jim stojí v cestě, je náš sociální systém. Je to možnost žit nad poměry jejich domovských zemi a přitom nepracovat. Proto je třeba, abychom tyto ilegální imigranty do ČR nepustili! Kdo zavře dveře před imigranty jako poslední, prohrává!


Nepřihlášený uživatel

#500

2015-11-12 17:21

Přes milion Syřanů se vrátilo do vlasti po tom, co byla zahájena operace ruských vzdušných a kosmických sil v Sýrii, prohlásil náměstek šéfa ruské diplomacie Alexej Meškov na tiskové konferenci v MIA Rossia Segodnia.

 „Po zahájení ruské operace se podle odhadu struktur OSN vrátilo do svých domovů v Sýrii přes milion lidí", řekl Meškov.

Podle údajů OSN se od začátku ozbrojeného konfliktu v Sýrii stali z více než pěti milionů lidí uprchlíci.

VICE-AP: uprchlíci děkují Putinovi za operaci v Sýrii

Operace vzdušných a kosmických sil RF v Sýrii, jejímž cílem je podpoření pozemní operace vládní Svobodné syrské armády a zničení infrastruktury teroristické fronty IS, byla zahájena 30. září. Za tuto dobu zlikvidovala ruská letadla přes dva tisíce objektů teroristů, včetně velitelských stanovišť, skladů a cvičných polygonů.

Včera bylo oznámeno, že vnější hranice Evropské unie překročil od 1. ledna do 1. listopadu 2015 1 milion 200 tisíc nelegálních migrantů, což je v dějinách EU absolutní rekord.

Více: Přes milion Syřanů se vrátilo do vlasti po tom, co byla zahájena operace ruských vzdušných a kosmických sil