Chceme bezlepkový hamburger v ČR v McDonald´s


Nepřihlášený uživatel

/ #32 Re:

2015-11-03 10:44

#30: Stano -  

 Víte, proč jsou milkshaky z Mekáče tak neskutečně dobré? Protože jde o speciálně vyšlechtěný vynález chemiků. To, co pijete, jsou obarvené chemikálie speciálně vytvořené tak, aby vám děsně moc chutnaly a chtěli jste pak těch chemikálií víc, víc a ještě víc. Je to nebezpečná droga jako každá jiná. Podle všeho jsou prostě opravdové jahody moc drahé, takže v McDonalds používají 50 různých chemických příchutí, které nakombinují tak, abyste měli pocit, že jíte skutečnou jahodu. A ty přeslazené koly, mastné hambáče, to je to samé, prašť jak uhoď. A místo, abychom proti tomuhle syntetickému sajrajtu bojovali, ještě se toho zastáváme, krmíme tím naše děti a chceme to lifrovat i do bezlepkových dietiků. Ubohost.