Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #488

2015-11-01 11:47

Expremiér Velké Británie Tony Blair chtěl zachránit bývalého libyjského vůdce Muammara Kaddáfího před „ponížením“, napsal list The Daily Mail.

 Tato informace je obsažena v korespondenci bývalé americké ministryně zahraničí Hillary Clintonové, která byla nedávno zveřejněna Státním departamentem USA.

VICE-Média: Blair a Bush se v roce 2002 tajně dohodli o vpádu do Iráku

Blair, který byl v roce 2011 zvláštním představitelem Kvarteta pro blízkovýchodní urovnání, požádal tehdejší ministryni zahraničí USA Hillary Clintonovou, aby Kaddáfí nebyl vystaven ponížení. Napsal, že „pravá ruka" libyjského vůdce je rozumný člověk. Šlo buď o bývalého ministra zahraničí Moussu Koussu, anebo o bývalého šéfa libyjských tajných služeb Abdulláha Senussiho, manžela sestry Kaddáfího ženy.

Časopis uvádí Blairův dopis Clintonové z 9. srpna 2011: „Zavolala mi Kaddáfího „pravá ruka." Ptal se na postup věci (situace s urovnáním konfliktu). Řekl, že se ptá jménem K. (Kaddáfí). Odpověděl jsem, že K. by měl někoho jmenovat na vedení jednání, a učiní-li tak, předám to naší straně a podívám se, je-li provedení jednání možné…"

Více: Expremiér Velké Británie Tony Blair chtěl zachránit bývalého libyjského vůdce Muammara Kaddáfího

PROČ MUSEL KADDAFÍ UMŘÍT DŮVOD JE ZDE USA HO ZABILA BEZ SOUDU A JEDNÁNÍ TO SAMÉ SE SNAŽIJOU UDĚLAT S (((BAŠAREM ASADEM)))JENŽE LID SYRIE SI VÁŽÍ ASADA 

VICE-Putin hovoří o Johnu McCainovi a smrti Kaddáfího