Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #486

2015-10-31 15:17

Proč chodí v Česku tak málo lidí na demonstrace? Knedlíková nedělní pohoda válcuje ideály svobody a demokracie, to je realita!

Ve středu, ve sváteční den 28. října, proběhly v Česku demonstrace nejrůznějších hnutí a politických stran, které chtěly využít příležitost svátku a připomenout občanům, že svoboda se nám už opět jaksi ztrácí a že je třeba začít něco dělat. Média přinesla informaci, že po republice demonstrovalo v úhrnu něco okolo 6 až 10 tisíc občanů. V zemi, která má populaci přes 10 milionů. V ulicích tedy bylo jedno promile obyvatelstva ČR. A to je tragédie. Radost ovšem musí mít Brusel a obecně mainstreamoví politici, protože se ukazuje, že jakoukoliv vlastizrádnou smlouvu nebo krok, který udělají, jakkoliv zemi zaprodají nebo zbídačí, s lidmi v ČR to nepohne. Lidé jsou spokojeni v rámci knedlíkové nedělní pohody.

Ekonomika ČR roste. To je v posledních týdnech neustále opakovaná mantra v českých médiích. Co na tom, že tento růst ekonomiky generuje německý export (který se kdykoliv může zhroutit) a linková výroba v montovnách s 12-hodinovými směnami za podprůměrnou mzdu a hlavně nižší, než je průměrná mzda v ČR. To přece nikoho nezajímá z politiků, důležité je, že lidé makají od nevidím do nevidím, že nemají čas po odmakané dvanáctce chodit do ulic a demonstrovat.

VICE-Proč chodí v Česku tak málo lidí na demonstrace? Knedlíková nedělní pohoda válcuje ideály svobody a demokracie, to je realita!