Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #479

2015-10-25 13:25

Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 19.10.2015

Vladimír Pjakin komentuje let MH17 a roli Holandska, vyostřenou situaci v Podněstří, postoje Evropy k vojenské akci Ruska v Sýrii, snahy Camerona o spolupráci s Čínou, dohoda TPP a další.

Úvod – Holandská zpráva vyšetřování letu MH17 a neshoda mezi ruskými odborníky: Rosaviace je jedno a Almaz-Antej druhé, v názorech se neshodují, účastníkem sestřelení mohlo být ještě další letadlo, ruská strana odhaluje informace po částech.

05:24 – Holandsko karty zcela neodkrylo, Holandsko není pod kontrolou USA, ale vypadá to tak: Holandsko plní linii globálního prediktora, GP je všeobecně proti Rusku, Holandsko jistí, aby kolem viny Ruska zůstávaly pochybnosti, proti Rusku stále pracují i vnitřní elity, které podkopávají ruské zájmy – Rusko sice má za úkol stabilizovat situaci ve světě, ale nesmí přitom dosáhnout žádných svých cílů, aby GP mohl využít ruské zdroje stejně jako všude.

10:07 – Řád „Zásluhy o vlast“ pro Medvěděva: vzkaz pro rosSionské ruské elity k rozprodávání Ruska. O cestách rosSionských elit do USA, o GP a potápění USA a americké hysterii.

14:50 – Vyostřená situace v Podněstří:  státní elita USA se nemůže smířit se ztrátou role globálního četníka, trvají snahy o vyvolání války v Evropě, která by se rozšířila do Ruska, Podněstří má splnit roli, kterou nesplnila Ukrajina.

VICE-Otázky a odpovědi V.V.Pjakina ze dne 19.10.2015