Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #472

2015-10-24 13:38

Video: O Rusech v Sýrii, uprchlicích v Evropě a o médiích hovoří Ivan. A Rusové mají dost Putina!

Ironie mnohdy řekne víc, než spousta slov a jedna taková, která shrnuje události v Sýrii, uprchlickou vlnu v Evropě, roli Ruska, ale i roli Západu a USA a informační války je ve vloženém videu.

Ironicky přidávám ještě jedno video z nedávné „mohutné“ moskevské demonstrace proti Putinovi a proti ruskému zásahu v Sýrii, kterou organizovalo hnutí „Solidarita“ (co dodat?):

Moskevská demonstrace proběhla ve stejný den, kdy Praha podobně „mohutně“ demonstrovala proti Alexandrovcům a použila k tomu 12-ti metrový postler:

Ukrajinská dívka žijící v Praze Ivanka Rada Illyenko k demonstraci zveřejnila vzkaz všem českým obdivovatelům ruského armádního souboru Alexandrovci. Svůj příspěvek nazvala podle staré přezdívky tohoto slavného souboru: „Zpívající zbraň“ a textem, kde Alexandrovce kritizuje za píseń „Slušní lidé“, se obrací k českým občanům a varuje je před Ruskem.

V závěru textu říká: „Vy už si nikdy nedokážete klidně poslechnout českou hymnu. Už při prvním „Kde domov můj“ žalem vám budou téct slzy. Za všechny mrtvé, co jste znali a neznali. Mezi tím „vežlivye ľudi“ („slušní lidé“) zařídí ještě několik provokací i tam, kde válka zdanlivě není. Dejme tomu v Brně a Plzni. I tam zemřou lidé. Strach se stane vašim věrným kamarádem. A „vežlivye ľudi“ celému světu o vás budou jen lhát, lhát a lhát.“

Závěr textu jsem vložila, protože mi přijde vizionářský. Jen v něm opět je kus ironie:  nebezpečí „slušných lidí“ totiž nevidím v Alexandrovcích, ale v Bruselu (a tentokrát „slušných“ v uvozovkách nikoliv ve smyslu citace). Píseň „Slušní lidé“, věnovanou přičlenění Krymu k Rusku vkládám, celý text výzvy Ukrajinky a zdrojzde

VICE-Video: O Rusech v Sýrii, uprchlicích v Evropě a o médiích hovoří Ivan. A Rusové mají dost Putina!