Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

lidi, vzpamatujme se !

/ #4949 Re: Homofobní Associated Press - místo žen a dětí zabírá mladé muže!

2015-10-23 20:33

#4938: - Homofobní Associated Press - místo žen a dětí zabírá mladé muže! 

 ... všechno, podezřívám: ... je to řízené od USA a Saudské Arábie: ... miliardy dolarů se rozdají lidem, aby vyrazili, a odcházeli do Evropy ! ... a oni je vezmou a jdou ... a jdou a jdou, hordy barbarů, dokud nedojdou (jim dolary ! ... ale ty tak rychle nedojdou, protože ti, kteří za tím vším stojí, jich mají dost a dost, i když nejsou dolary dnes už ničím kryté, a jsou to jen papírky, tištěné FEDem !) Kdo asi má zájem na zničení Evropy a Evropské kultury ?

Skutečně potřební - Syrští křesťané, pronásledováni a trpící válkou dostanou od USA a od Saudů leda tak velké kulové, a ne dolary na cestu do Evropy ! ... Potřebným chudákům nepomůžeme, ale budeme tady v Evropě živit z našich peněz a z našich daní ekonomické vyžírky !? Ani halíř !!!

... a které multikulti ... píp (slovo, vyjadřující dobytek) z EU i u nás jim jdou na ruku !?

Kdo asi financuje stavbu 200 nových měšit v Evropě ? ... zvláště v Německu ? ... Saudové !!! = přátelé USA !!!

Hernajs, kdo to tady pořád o nás rozhoduje !? ... Lidi, copak to nevidíte ? ... DO ULIC A VÍC a VÍC PROTESTOVAT !!!

... za chvíli o vše přijdeme: o svobody slova, shromažďování, budem sedět v báni za pouhé slovo proti islámu, budou političtí vězni, ... na světě a v Evropě bordel, ... a pak bude pozdě to všechno dát do pořádku !

... a pokrytec Obama, údajně křesťan - protestant, a přitom asi ve skutečnosti mulim, se odvolává na svatý korán, vychvaluje islám, že prý: "Islám má hrdou tradici tolerance !" ... a kde jste viděli tolerantní islám, pane muslime Obamo ? ... nebo: "V průběhu historie islám slovy i činy prokázal možnost náboženské tolerance a rasové snášenlivosti !" ... pane Obamo, není Vám hanba takhle očividně lhát ?! ...

... ale co, ... věřím, že skutečný Bůh tyhle lidi bez morálky a svědomí, bez věrnosti vlastní víře - jednou potrestá !