Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #465

2015-10-21 12:10

FAKTA DEMOKRATICKE MEDIA

Bašár Asad navštívil Moskvu v úterý večer a uskutečnil jednání s Putinem, oznámil tiskový mluvčí prezidenta RF Dmitrij Peskov.

„Včera večer Moskvu navštívil prezident SAR Bašár Asad. Konala se jednání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v úzkém a rozšířeném složení", řekl Peskov.

Podle Peskova se zúčastnili jednání členové nejvyššího vedení Ruska. „Jednání byla dost dlouhá, téma jednání je jasné", dodal.

Více: PUTIN A ASAD MOSKVA

 Tvrzení o smrti třech Rusů v Sýrii vypadají na informační podvrh, ruští diplomaté nemají takovou informaci k dispozici, sdělili RIA Novosti na velvyslanectví RF v Damašku.

 „Žádnou informaci o údajné „smrti tří Rusů" nebo „tří ruských vojáků" v Sýrii, o čemž informovala agentura Reuters, k dispozici nemáme", řekli v diplomatickém úřadu.

„Vše je to velmi podobné dalšímu informačnímu podvrhu, tím spíše, že zdrojem těchto údajů bylo Londýnské centrum sledování lidských práv, které se odvolává na jakési „vlastní zdroje", uvedli na Velvyslanectví Ruska v Damašku.

Více: SMRT RUSKYCH VOJAKU BYL PODVRH

 

 

 

LŽI NOVINKY.CZ

Asad jednal v Moskvě s Putinem

Prezident Sýrie Bašár Asad jednal v úterý večer v Moskvě se svým ruským protějškem Vladimirem Putinem. Uvedla to ve středu agentura TASS s odvoláním na mluvčího Kremlu Dmitrije Peskova. Ten také popřel, že by v Sýrii padli ruští vojáci.

Rusko popřelo úmrtí vojáků v Sýrii

Peskov se také stručně vyjádřil k úterním zprávám o tom, že v Sýrii zemřeli nebo padli ruští vojáci: „Pokud vím, prověřovalo se to, a podstatné je, že tyto zprávy neměly jasný zdroj.“

Už v úterý uvedlo ruské ministerstvo obrany: „Ke zprávám zahraničních hromadných sdělovacích prostředků o údajných úmrtích ruských vojáků v Sýrii prohlašujeme – žádné ztráty mezi vojáky ozbrojených sil Ruské federace v Sýrii nejsou.“

VICE-ASAD A PUTIN V MOSKVE A LŽI NOVINEK.CZ

 

 

FAKTA A LŽI

MASMEDII JAK SE DELA INFORMACNI VALKA TAK SEM VAM DAL NA SROVNÁNÍ PAR ODKAZU S FAKTU A LŽI