Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #455

2015-10-20 12:20

Valerij Pjakin hovoří o raketě Kalibr, o postupu Ruska v Sýrii, o americkém bombardování nemocnice v Kunduzu, o Turecku, Erdoganovi a útoku v Ankaře, o Globálním prediktorovi a o dalším.

Úvod – Rakety Kalibr: 18 hodin byl Západ v šoku a rakety nekomentoval, prvním byl až Stoltenberg, který za NATO vyslovil velké znepokojení. Všechny ruské flotily mají tuto raketu, o které svět nevěřil, že ji má i Rusko (mimo USA a VB) a která se ukázala, že západní v mnohém předčí. Použití raket bylo konzultováno s Íránem i s Irákem, obě země věděly, kudy a kdy  rakety poletí, Západ o tom nevěděl vůbec nic a zůstal v šoku. Proč zmiňuji Irák? Všichni se tváří, že Irák je samostatným státem, ale to není pravda, Irák je pod okupací USA a vládne v něm absolutně loutková vláda, kontrolovaná USA a o všech činnostech musí irácká vláda informovat Spojené státy. Všechny telefony se tam musely rozpálit  do běla, že Rusové chtějí vypustit tyto střely, které budou mít takovou a takovou trasu.  A přesto to všechny šokovalo. Proč?

Globální prediktor a globální elity, které se zabývají řízením a to i USA, si uvědomovaly, že nedokážou zamezit úniku informací o použití těchto střel, takže se postaraly pouze o to, aby se informace dostaly jen na konkrétní místa-ke stanoveným adresátům a na těch musely být informace dokonce podrženy, dokud  k útoku nedošlo. Mluvím o tom podrobně, protože použití těchto střel bylo prakticky dohodnuto s nadnárodním řízením globálního prediktora. To on přes své globální elity zajistil potřebný psychologický dopad na Západ z jejich použití. A dopad byl takový, že letadlová loď Theodore Roosveelt okamžitě pelášila z Perského zálivu. Mimochodem- bylo vystřeleno 26 střel a Theodere Roosveelt byl 26. americkým prezidentem. To jen tak mimochodem. A asi proto Američané tvrdili, že 4 střely prý spadly na Írán.

Rusko řešením situace v Sýrie řeší situaci v celém světě a tak vlastně řeší úkol globálního významu, spočívající ve stabilizaci situace v celém světě. USA v této situaci čelí globálnímu prediktorovi, proto také budou globální elity USA spolupracovat s Ruskem stejně tak, jako spolupracovaly se Stalinem, když bylo nutné vyřešit problém Hitlera.

Demonstrovat zbraň Kalibr a sílu, jakou má obyčejná flotila bylo v rámci světa nutné. A bude nutné předvést ještě další ruské zbraně a předvést světu sílu ruské armády. Když proti IS začala bojovat západní koalice, IS se rozrostl z 15% území na 60%, když nastoupilo Rusko, tak syrská armáda mohla téměř začít útočit. Západní koalice v podstatě zajišťovala letecké krytí IS – IS je neregulérní armáda USA – šlo jen a jen o odstranění Asada, ten se ale držel lépe než Hussajn či Kaddáfí . Ale Rusko v Sýrii začalo řešit problém mezinárodního terorismu. Rusko raketami ukázalo že je schopno řešit problém chlebodárců teroristů. Bylo tím deklarováno, že Rusko v určitém ohledu spolupracuje s globálním prediktorem.

VICE-Otázky a odpovědi V.V. Pjakina z 12.10.2015