Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #452

2015-10-20 06:07

Ministerstvo obrany zneužívá uprchlickou krizi k vyzbrojení AČR dalšími útočnými puškami a technikou pro nové operace NATO v Afghánistánu a Iráku! V Bruselu kolují zvěsti, že Američané by mohli přijít kvůli Rusům o Irák!

 

Irák se nebezpečně přiklání k Rusku [4], přiznává už i Reuters, protože v Bagdádu jsou překvapeni, jak účinné je ruské bombardování v Sýrii proti IS, zatímco americká letadla za dva roky neměla na islámisty žádný viditelný dopad. Bagdád už uvedl, že by uvítal ruskou intervenci proti IS na území Iráku [5], což v Pentagonu vyvolalo obrovské zděšení. Irák chce vidět větší účast Ruska v boji proti islamistům na iráckém území, a to všechno jsou velmi špatné zprávy pro americkou administrativu. Země, kterou americká vojska dobyla, se teď obrací k Rusku.

Ruský zástupce ministra obrany Anatolij Antonov uvedl před 2 dny, že Rusko je připraveno rozšířit své letecké operace proti islámistům i na území Iráku [6]. To by byla katastrofa pro americké ozbrojené síly, které Irák dosud považují za svoji sféru vlivu. Je však velkou otázkou, zda-li letecké útoky, jakkoliv úspěšné, budou schopny zničit islámský stát. V Sýrii funguje spolupráce syrských, íránských a libanonských pozemních jednotek, které za podpory ruského letectva postupují vpřed a vytlačují islámisty z jejich pozic.

 

VICE-Ministerstvo obrany zneužívá uprchlickou krizi k vyzbrojení AČR dalšími útočnými puškami a technikou pro nové operace NATO v Afghánistánu a Iráku! V Bruselu kolují zvěsti, že Američané by mohli přijít kvůli Rusům o Irák!

ZK...... HEREC SI MYSLI ZE BUDE K..... BUDOUCNOST LIDEM ČR