Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie


Nepřihlášený uživatel

/ #447

2015-10-15 04:35

Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!

Ve Vyšních Lhotách se porvali uprchlíci. Celkem policie za poslední tři měsíce zasahovala v 56 případech, kdy uprchlíci vyvolali konflikt a to i s napadením pracovníka ochranky.

Obávám se, že až budou na území Česka přiděleni migranti na základě kvót, tak se ocitnou v bezprostředním ohrožení občané i naší republiky, neboť migranti přestanou být pod policejním dohledem. Možná nastal čas na to, aby Češi zahájili stejné masové demonstrace proti přijímání migrantů, jako v Německu.

Je nutné, aby tuzemská vláda viděla, že občané se nehodlají smířit s jejím stanoviskem a to i ohledně povinných kvót.

Také by bylo vhodné zdůraznit, že Vláda České republiky připravuje další pomoc Kurdům, kterým již dříve poslala zbraně a náboje. Ale položme si otázku, jak je možné, že Česká republika pomáhá Kurdům, ale z druhé strany jsou Kurdové bombardováni Tureckem, které je členem Severoatlantické aliance?  To nikomu nevadí? Co na to říkají představitelé Evropské unie a NATO? S největší pravděpodobností je to nezajímá.

V neposlední řadě mě velmi zaráží zpráva o České republice, kterou vydala  Evropská komise proti rasismu a netoleranci při Radě Evropy. Tato zpráva označuje pana prezidenta Zemana jako otevřeného nositele protiislámských názorů. Více zde o útoku z evropské instituce na Miloše Zemana [1].

VICE-Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!